Vannmelon juice å tømme magen og fjerne gasser

Det finnes ulike mat, særlig av vegetabilsk opprinnelse, til at hjelpe gjennom dens rengjørende egenskaper redusere oppblåsthet, fjerning av væske og i sin tur å bringe kroppen vitaminer og mineraler. Slik er tilfellet av vannmelon, agurk, sitron og andre sitrus. 

juice-de-sandia

den abdominal distensjon, oppblåsthet eller hevelse, som det ofte kalles denne tilstanden produserer virkelig ubehagelige følelser i den lidende. Dette er ikke en alvorlig helsetilstand, det er heller ikke knyttet til overvekt kan alle lide den hvis du ikke følger riktig kosthold dine tarmfloraen.

Hva som forårsaker betente eller hovne magen

Som regel feil kombinasjon av mat som forsyner kroppen, dårlig tygge og stress er de viktigste årsakene til denne svært vanlig tilstand, men ubehagelig. Som et resultat av Tilstedeværelsen av flatulens, raping og til og med halsbrann De kan oppstå i forbindelse med denne tilstanden, også inkludert en svært merkbar stemningsendring i den lidende.

Betennelse i magen er veldig ubehagelig, men i sin tur, er også en faktor som kan gjøre oss ser ut som vi har samlet magefett, men faktisk ikke.

Hvordan hoven mage

Som et resultat av flere faktorer som vi kan unngå, og med tanke på at vi kan ta en diett i henhold til våre behov for å unngå, noen ganger må vi fjerne disse gassene og deflatere våre magen, og det er her kommer inn i bildet fordeler vannmelon juice som vil hjelpe oss å redusere betennelser og stimulerer eliminering av tarmgasser.

Ingen stopp lesing: Natriumbikarbonat som medisinsk

Det er en veldig forfriskende drink, og kan utvikle seg svært raskt. Å være en lav-kalori juice, kan du enkelt tilpasse seg enhver diett eller diett. Husk også Det fungerer som en kraftig fordøyelsesenzymer juice og stimulerer vekttap kombinasjon med andre høyt næringsrike grønnsaker, som for eksempel agurk og sitron.

agurk-å-fremstille-en-saft-of-vannmelon

Hvordan forberede vannmelon juice

Det er ideelt å ha på hånden, eller tilberede det på den tiden, når vi har det ubehag i magen, siden den har en rask effekt på kroppen vår drikke. også Det kan bidra til å forhindre oppblåsthet, så prøv å følge dine måltider med henne også. Noe du bør vurdere er så langt som mulig unngå brus og drinker med gasbind fordi de kan føre til mer luft i magen og fremme oppblåsthet.

ingredienser

  • En halv vannmelon
  • en eller to grener selleri
  • 1 stor agurk
  • 1 og ½ sitron
  • 1 liter vann

fremstillingsmetode

Slik at saften er så deilig som mulig, må vi fjerne vannmelon frø, og dette vil bli kuttet i små biter som agurk og stangselleri, som må være tidligere godt vasket og skrelt. Legg sitronskiver, på slutten, som også må vaskes grundig.

Ikke stoppe å lese: Hvordan fjerne hudormer med disse effektive hjem rettsmidler

Vi legger alt i en blender og flytende holde litt vann for å legge til på slutten. Når flytende, vil vi legge til sitronskiver og vann. Du kan legge is for en kald drikke og drikke det nylagede.

Denne drinken kan inntas før, under eller etter måltider, og for beste rengjørings fordeler i kroppen vår, kan vi forbruker i 7 dager.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 35 = 40