Hvitløk Cure for Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt er en sykdom karakterisert ved være autoimmune, kronisk inflammatorisk og symmetrisk involvering av flere ledd. Men vi kan behandle denne sykdommen ansatt med et naturlig middel, kjent som "hvitløk kur."

Klar kur hvitløk i en morter

Før du begynner å nevne naturlig middel for å behandle, Vi bør nevne at revmatoid artritt er en sykdom som alvorlig det påvirker ledd og ledd, Disse hovne forårsaker mye smerte og stivhet. Hvis en kroppsdel, slik som et kne, har denne tilstanden, den andre også vil påvirkes sterkt.

Årsaker til revmatoid artritt

Årsaken til sykdommen er ukjent, men med RA (revmatoid artritt) immunsystemet begynner å skade leddene. Vanligvis mer vanlig hos kvinner enn hos menn, og vanligvis oppstår i eldre voksne, selv om det kan begynne når som helst stadium i livet og påvirker alle, uavhengig av rase, kjønn og yrke.

Det er kjent at denne typen leddgikt immunsystemet (SI) angriper dine egne kroppens vev. Noen mennesker lider av denne sykdommen i mild eller moderat. I alvorlige tilfeller, revmatoid artritt vanligvis varer i mange år og med en levetid. Noen av faktorene som kan forårsake denne tilstanden er:

  • gener (Bestått fra foreldre til barn).
  • miljøet. Lidelser forårsaket av miljøet der personen bor.
  • Hormoner. Problemer som skyldes hormonelle lidelser.

Symptomer på revmatoid artritt

Kvinne som lider av symptomer på leddgikt

Denne sykdommen forekommer ofte i mer enn ett ledd, og kan påvirke noen av dem. Personer som lider av det ofte kan nå trøtt og ofte kan stede høy feber og konstant. Det ser ut milde og moderate, men fortsatt dårlig apocas i forverrede symptomer forekommer ofte.

Vanligvis begynner det snikende og en veldig treg, har visse manifestasjoner som kan tilskrives ikke til en bestemt medisinsk tilstand, er svært høy feber som gjenstår og noen asteni presentert.

En annen viktigste symptomene er involvering av noen ledd, som diartridiales, først betennelse som kan være synlige for det blotte øye er produsert og forårsake store smerter for den enkelte.

Etter betennelse vises andre manifestasjoner som økt volum og stivhet etter natt bryter, som forsvinner sakte som daglige aktiviteter blir utført, også presentert muskelsvakhet og begrenset mobilitet tidligere besatt.

Ikke slutte å lese: tørr hoste og hvordan å behandle den naturlig

Etter hvert som sykdommen utvikler andre symptomer kan være til stede så harde klumper, kjent som revmatoid knuter, i områder hvor huden gnir, slik som albuer, baksiden av fingrene og tærne, i andre tilfeller kan være plassert inne i legemet.

Hvitløk Cure for Revmatoid Artritt

Hvitløk for å fremstille en kur for revmatoid artritt

den hvitløk kan bidra til å behandle revmatoid artritt fordi den inneholder antiinflammatoriske, analgetiske og antioksidantegenskaper. Dette er en naturlig behandling, helbredende egenskaper kan hjelpe de med sykdommen har et normalt liv uten behov for medisiner.

3 egenskaper av hvitløk allerede nevnt, vanligvis en lønnsom mulighet for deg. Du skjønner, anti-inflammatorisk kvalitet som har Hvitløk bidrar til å krympe ledd forårsaket av RA. Smertestillende vil hjelpe oss å redusere smerte effektivt, og antioksidanter vil styrke immunsystemet.

disse er 3 alternativer for å lage en kur hvitløk, avhengig av smak av personen, resultatene er like med noen av dem.

  • Knus to fedd rå hvitløk og plasser i en blander. en skrellet sitron og til slutt legge en teskje honning for smak, blande godt etter at du drikker når som helst på dagen.
  • Grind to fedd hvitløk og bland med to spiseskjeer honning tilsettes vann til smaken av personen til å blande og deretter drikke.
  • Det kan være anvendes topisk direkte sende leddsmerter, er dette rub skrellet hvitløk. Dette har vist seg å bidra til å redusere smerter og betennelser, må du være spesielt forsiktig, siden hvitløk kan brenne huden hvis igjen i kontakt med det lenge.

Bruk den i dine måltider

I tillegg til disse preparater, er det flere måter bruke hvitløk kur for leddgikt. En av mange måter kan vi si at du kan bruke som salat og rå Svært viktig! Du må være rå fordi når du kan ingest absorbere alle sine helbredende egenskaper. Du kan gjøre det ved å legge tomat, salat, brokkoli og hvitløk.

en annen måte bruke hvitløk for revmatoid artritt effektivt Det er som følger: Du må utarbeide en juice med 2 sitroner og ha på hånden 2 fedd hvitløk. Etter at du har fått alt, må du skrelle hvitløken og flytende. Til slutt legger du sitronsaft og du bør ta denne blandingen hver morgen før frokost.

Ikke slutte å lese: Hjem rettsmidler for å behandle vaginal lukt

Men hvordan gjør sitron? Vel, serverer sitron for å legge til flere antioksidantegenskaper til blandingen og vitamin C bevist vitenskapelig nivå som bidrar til å holde kollagen i bein og brusk.

I utgangspunktet, hvis du hvitløk forbruker olje, vil bringe alle sine eiendommer antiinflammatorisk middel og antioksidant, to kvaliteter som vil velsigne leddene.

Andre naturlige løsninger for RA

andre midler for revmatoid artritt krydder

Hvitløk I tillegg er det andre naturlige rettsmidler som vil hjelpe deg lindre symptomer på reumatoid artritt og du kan lage selv hjemme, uten å måtte gå ut og se, de er elementer som er alltid hjemme. Noen av alternativene er:

  • grønn teGrønn te er en av de mest lønnsomme drikker har bidratt til menneske. En av de mange egenskaper den inneholder er antioksidant, bra for å miste vekt og, du vet, leddgikt.
  • Kirsebær og eple cider eddik: Utvilsomt, mengden av antioksidanter som bidrar kirsebær og fantastisk eddik bidrar til å bekjempe leddgikt. I tillegg til denne blandingen er en god anti-inflammatorisk potens. For sin forberedelse bare bruker tre ingredienser: 3 kopper vann, 1 glass juice eller riste gjort friske kirsebær, og en spiseskje av eple eddik. Du kan drikke denne blandingen flere ganger i løpet av dagen, og det anbefales å ta til frokost desinflamar ledd og stivhet fjern.
  • Ginger og gurkemeie: Begge anleggene er svært kjent innen medisin. Siden de er to medisinske planter som brukes i orientalsk medisin. Begge har utrolig anti-inflammatorisk og antioksidantegenskaper skille Imagine sammen!

Vi kunne se hvor gunstig det er å bruke hvitløk kur for å behandle revmatoid artritt, selv om ingen kur med denne naturlige medisiner kan føre et bekymringsløst liv. Hvitløk også, det er mange naturmidler som inneholder helbredende egenskaper som vil være av en stor mulighet, ikke Flags-!

Ikke len deg tilbake når du prøve en av disse naturlige bidragene mange har gitt deg, husk at utholdenhet er suksess.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 + = 95