10 Fordelaktig mat astma

10 Fordelaktig mat astma

Karakteristikken av bronkial astma omfatter hoste tungpustethet og tvungen pusting, fordi luftpassasjene i lungene fylles med slim og andre sekreter og ikke er under behandling, eller har noen midler for å reversere, kan det resultere i de verste tilfeller død.

Årsaker til astma

Selv om årsakene kan være miljømessig i miljøet av pasienten, kan astma oppstå på grunn av stress, angst angrep, infeksjoner, eksponering mot pollen og støvmidd, luftforurensning, dyrehår og årsakene til ernæringsmessige opprinnelse.

Gunstig mat for å hindre astma

sunn mat og godt kombineres en godt kosthold og mat av høy kvalitet Du kan hjelpe eller bidra til å forebygge astma, bidrar til å kontrollere betennelse i luftveiene slimhinner og hindre allergiske reaksjoner på mat.

brokkoli

Nyere studier viser at regelmessig inntak brokkoli, fordeler astmatikere etter å unngå de irriterende effektene av astma. Studien har vist at å spise brokkoli hindrer betennelse i luftveiene og det bidrar til å eliminere frie radikaler.

avokado

avocado-61

For de som har astma, er en av de beste alternativene regelmessig inntak av avokado, Det er indikert, spesielt for de astma er assosiert med allergi til nøtter. Avokado inneholder glutation, et element som beskytter cellene mot frie radikaler, har Bo lucida vært rapportering om bidrag fra avocado for avgiftning av kroppen.

Ikke slutte å lese: Tips for å forbedre livskvaliteten din hvis du har fibromyalgi

ingefær

Astmatikere kan også forbruke ingefær. eksperter sier Ingefær inneholder anti-inflammatoriske substanser som bidrar til å behandle astma. Faktisk er det sagt at disse stoffene er de som gir den dens karakteristiske smak ingefær.

banan

Bananer bidra til bedre puste, på grunn av dette de er anbefalt for personer med astma. Bananer inneholder pyridoksin, som er populært kjent som vitamin B6. En funksjon av den sistnevnte er å slappe av bronkial glatt muskelvev.

spinat

Spinat fordelene er mange, og fersk undersøkelse viste at bidrar til å hindre astma. Denne maten inneholder mye næringsstoffer og vitaminer som er avgjørende for optimal funksjon av kroppen.

epler

eple

Apple er en naturlig mat sterkt anbefalt for de som lider av astma. Ernæringseksperter foreslår at dette er fordi epler inneholder mye bioflavonoider. Blant annet, sistnevnte, som quercetin, er en naturlig antihistamin og desinflamante luftveier.

rosmarin

Takket være sin anti-inflammatoriske og antioksidantegenskaper, Rosemary er et sterkt anbefalt produkt for astmatikere. Dermed, med rosmarin kan vi opprettholde i god stand vår luftveiene, å holde våre luftveiene åpne.

Ikke stoppe å lese: ansikts Kart: hva ansiktet sier om helsen din

solsikkefrø

Solsikkefrø har mange næringsstoffer og egenskaper som er bra for å forebygge astma. Disse innbefatter vitamin E, kalium og magnesium. Imidlertid bør noen mennesker være forsiktig fordi forbruket kan forårsake allergi.

mynte

Peppermynte inneholder ulike egenskaper som frigjør luftveiene, noe som er nyttig for personer med astma. Faktisk er dette produkt vanligvis anvendes i legemidler til behandling av luftveissykdommer.

Mat som er rik på vitamin C

Forbruker mat rik på vitamin C som appelsin, sitron og rødt pimento er indisert for astmatikere. Dette vitamin gir viktige fordeler til luftveiene, samt ekstraordinære antiseptisk virkning.

Apple te og rosmarin for astma

Ingredienser for en kopp

  • 1 ts honning * tilpasses smak
  • Gjennomsnittlig lite eple i tynne skiver
  • 1 stilk rosmarin
  • En kopp kokende vann

metode

I et glass beger brannsikker, tilsett honning, epleskiver og rosmarin stammen. Deretter helle varmt vann og rør forsiktig for å løse opp honning. Det tillater eple og rosmarin hviler fra 4 til 5 minutter før infusjonen har ført til god smak.

Skrive: Livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2