Hvorfor bør du gjøre stretching om morgenen og om kvelden

I idrett, fitness eller andre praksiser som meditasjon er betydningen av godt kjente muskel strekk. Men det har alltid vært en nesten eksistensielle spørsmålet er: hvorfor stretching bør gjøres?

Kvinnen utfører strekke oppvåkning om morgenen

Svaret er enkelt, før du kan gjøre noe fysisk aktivitet må forberede kroppen for den. Hvordan forbereder vi? For gjennom sammentrekning og forlengelse av leddene, muskler og sener. Dette fører til at musklene har mindre stress og få fleksibilitet til å unngå skader. Stretching hjelper muskeloksygenering.

å strekke Du kan ha gode langsiktige fordeler og unngå har viktige konsekvenser. Vi vil diskutere noen viktige fakta om strekningen.

Fordeler med stretching

Mange fordeler oppnås ved kontrahering og strekke musklene ofte riktig. nemlig:

 • De bidra til å forhindre skader.
 • De bidrar til å forhindre lavere ryggproblemer.
 • De lar og bidra til å varme og kjøle ned kroppen under fysisk aktivitet økter.
 • Forbedre ytelsen av kroppen under fysisk aktivitet.
 • Tillat større evne til å utøve kraft.
 • Bedre holdning.
 • De bidra til å forbedre personlig bilde.
 • Øke bevegelighet i ledd og muskler.
 • De bidra til å redusere smerte og muskelsmerter.
 • De bidrar til å redusere smerter i leddene.
 • Øke fleksibiliteten og muskel utholdenhet.
 • Øke muskelstyrke.

Legg merke til at omfanget av fordelene som er beskrevet vil avhenge av Intensiteten av strekking gjort, er det derfor det anbefales treningsintensitet middels eller høy. La oss se dem:

Strekk mål

Strekk ulike mål omfatte fordelene ved å gjøre med forebygging av ulike problemer som kan oppstå i menneskekroppen. Mål som skal oppnås med strekking er:

Kvinnen utfører strekke i morgen

 • Økt koordinering.
 • Enkel bevegelse.
 • Redusert muskelspenninger.
 • lette muskel oksygene.
 • Forhindre muskelkramper eller kontrakturer.
 • Utvider blodkar for å bedre blodsirkulasjonen.
 • Selvoppfattelse av kroppen arbeid.
 • Unngå kronisk forverring av leddene i kroppen.
 • Øke omfanget av bevegelse av ledd og fleksibilitet.

Ikke stoppe å lese: 3 salater for å kontrollere diabetes

Avhengig av sykdommen du bysser eller kroppsdelen du ønsker å trene, må du gjøre viss forlengelse for å nå dine mål.

Typer Stretching

En del av det grunnleggende om dette grunnleggende aspekt ved fysisk trening er typer. Dette vil tillate oss å vite fordi ulike typer strekke utføres samtidig hjelpe oss til å skjelne når vi utfører dem og hvordan å gjøre dem. Hvilke typer strekninger du kan utføre er:

dynamisk:

Denne type bevegelse innebærer å strekke med fart, men komfortable grenser for forbruk.

ballistisk:

Det er strekke med fart, tvinger muskelen grense i en rask bevegelse og sprett.

statisk:

I dette tilfellet har vi strukket til grensen for hvor behagelig og forbli i denne stilling stå i 20 eller 30 sekunder.

passiv:

Det er strekke musklene til det ytterste uten å tvinge, for å oppnå avslapning av disse. Det må strekke uten kontrahering muskel og utføres med ekstern bistand.

aktiv:

Det innebærer strekke musklene til det ytterste uten å pådra seg. Det er utført uten hjelp

isometrisk:

For denne type bevegelse vi strekke uten å overskride grensene komfortable muskler, disse er strammet med den hensikt å redusere spenningen i musklene som motsetter seg strekningen.

Proprioseptiv nevromuskulær fasilitering:

Består av en statisk strekning er etterfulgt av muskelsammentrekninger Isometrisk egen. Dette vil føre til muskelavslapping å resultere i en statisk strekning som vil gi større spekter av bevegelse.

Ikke slutte å lese 5 Postures å avlaste stress og angst

Hvordan lage strekningen riktig?

Ung jente gjør strekker armene

Det er svært viktig å ha en god stretch, og hvordan unngå enhver form for skade. For riktig strekningen må vi vurdere på hvilket punkt vil være sikker på oppvarming, pluss noen flere faktorer, la oss se.

oppvarming:

Dette oppvarming og tøyer musklene skal være glatt og tålmodig, fordi muskelen er "kald" og hva vi gjør er "Når oppvarmet" og forbereder de sterkeste aktivitetene som følger. Vi må også unngå å belaste leddene eller prøver å strekke mer enn du burde.

Strekk i praksis:

Disse strekningene bør utføres under pauser i timeplanen mønstrede mosjon, de er laget for å opprettholde avslappet muskel for ikke å trekke den hensikt trening. Det er lurt å gjøre dynamiske strekninger som strak arm, hoppe hæler blant andre.

siste strekningen:

Denne siste fasen er den viktigste, fordi omsorg må tas med muskelen, fordi det kan bli trøtt med øvelsen gjort det bør gjøres jevn og progressiv stretching. Dette er bare hvis fysisk aktivitet var streng, hvis det var ikke så vanskelig kan gjøre en litt mer aggressiv strekke å forbedre fleksibiliteten.

I konklusjonen, er det viktig å vite at med tid og mangel på mosjon bevegelse evne er tapt, men å strekke ofte bidrar til å redusere svinn og redusere muskel kontrakturer forårsaket av hyppige dårlige eller ubehagelige stillinger mange opplever.

Det er derfor vi inviterer deg til å lære å utføre strekke ordentlig og å vite i detalj om hver trening du gjør. Hvis du presentere vanskeligheter er en god idé å ha veiledning av en profesjonell til å utføre optimalt strekk.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − = 46