Rød te og dens helsemessige fordeler

På grunn av de egenskapene som inneholder rød te er en av de mest gunstig for vår helse drinker, har null kontraindikasjoner og gjennom prosessen med utvikling som den utsettes for, gjør det en anbefalt vekttap infusjon og brukes i behandling tusenårige å forbedre hjerte helse blant mange andre flere fordeler mer. 

Red tekopp du laget som en te å nyte alle fordelene.

Fordelene med rød te, inkluderer bruk som en kur for vedvarende hodepine, søvnløshet, astma, eksem, bein svakhet, hypertensjon, allergier og for tidlig aldring.

Egenskaper rød te

Rød te er helt fri for koffein innhold og er også lav i tanniner. Du kan nyte denne forfriskende drink hele dagen uten bivirkninger. Drikker rød te kan berolige alvorlige magekramper, og få hjelp til astma og andre relaterte forhold. også stimulerer immunsystemet i kroppen.

Dens fordeler er rikelig. Denne formen for te har tradisjonelt vært populære på grunn av sin gode smak og unik farge, mens øke kroppens helse. Rød te er en medisinsk drikke Herbal det oppnås ved bush "rooibos" som finnes i Sør-Afrika.

Sine medisinske egenskaper har blitt bekreftet av United States Department of Agriculture i Washington, DC, som sa at dette infusjon kan redusere hjertesykdommer, for tidlig aldring og andre alvorlige sykdommer.

ernæringsmessige verdien av rød te:

Rød te har ingen oksalsyre, og kan derfor brukes av personer med nyrestein. Det er rik på mange mineral innhold som for eksempel jern, kalsium, kalium, kobber, fluorid, mangan, sink, magnesium og alfa-hydroksysyre. Også det inneholder antioksidanter som aspalathin og nothofagin og potente fenolene.

Helsemessige fordeler av Red Tea:

Grass rød te å brygge

Rød te er en av de beste sunt for de som bryr seg om deres helse og fitness drikke. Noen av de gunstige faktorer som er positivt korrelert med rød te er nedenfor.

Rød te inneholder polyfenoler som er en anti-inflammatorisk og antiviral og har anti-mutagene egenskaper. Polyfenoler er organiske kjemikalier som ofte skryt for sine antioksidantegenskaper. Rød te har mange fenoliske forbindelser i det, og polyfenoler er blant de viktigste.

De virker som rensemidler for frie radikaler i hele kroppen, som er skadelige biprodukter av cellulær metabolisme som kan forårsake sykdommer slik som kreft og hjertesykdom. Aspalathin og nothofagin er to andre viktige antioksidanter som røde te inneholder, noe som gjør dette til en flott drink for å øke immunforsvaret og beskytte kroppen mot alle slags sykdommer og tilstander.

Rød te inneholder ikke koffein

Rød te er helt koffein gratis, så det er anbefalt av leger for pasienter som lider av søvnløshet. En kopp rød te like før du går til sengs kan hjelpe deg å sove bedre, og ved å eliminere koffein fra kostholdet ditt kan også forbedre din stress nivå, humør og hjerte helse.

Være avhengig av koffein avhengighet er mest vanlig på verdensbasis, men folk ikke innser farene de kan utgjøre. Tea gir deg fordelene med energi og helse, uten farlig vanedannende stoffet koffein.

Fordeler med rød te for hypertensjon

Rød te er kjent for å avlaste stress, stress og høyt blodtrykk vilkår. Hypertensjon er mer kjent som høyt blodtrykk, og rød te er kjent som en bronchodilator, som ikke bare lindrer med luftveiene, men vanligvis senker blodtrykket, noe som kan føre til farlige kardiovaskulære sykdommer som hjerteinfarkt og aterosklerose.

Du kan være interessert i fordelene av grønn teDu kan også lære om fordelene av grønn te

bein helse

Rød te er rik på kalsium, mangan og fluor er mineraler som bidrar til å opprettholde god benbygning og sterke tenner. Ved å øke biotilgjengeligheten av mineraler i systemet, kan man redusere sjansene for utvikling av sykdommer som artritt, osteoporose og kroniske leddsmerter.

Ikke slutte å lese: Kunstige søtstoffer som aspartam og helse

Mangan virkelig fungerer på et dypere nivå, og stimulerer enzymer som er høyere enn nødvendig for å bygge nye bein og reparere skader. Fluorid som oftest forbundet med tannhelsen, slik at fluorid-forbindelser er det ofte i munnvann og tannkrem. Enten det tann eller benbygning, tilbyr rød te mange fordeler.

kardiovaskulær helse

Rød te fordeler for hjertet og kardiovaskulær helse

Quercetin, en annen kraftig antioksidant som finnes i røde te, har vært knyttet til forebygging av et bredt utvalg av hjertelidelser. Det er anti-inflammatorisk, redusere blodtrykket, og også fjerner frie radikaler og andre antioksidanter. Det fremmer en økning i HDL (godt kolesterol) og hemmer LDL (dårlig kolesterol) i å binde seg til veggene av arterier og blodkar. Dette betyr bedre beskyttelse mot ulike hjerte sykdommer som åreforkalkning, hjerteinfarkt og slag.

barns helse

Rød te kan være nyttig for små barn som lider av kolikk eller magesmerter. Flere kvinner sier sørafrikanske rød te anlegget var svært effektive med babyens kolikk. Denne nyheten begynte å spre seg, og plutselig rød te ble brukt for en rekke helseproblemer, og for å se hva annet kan hjelpe. 50 år senere, vet verden handler om dette kraftige urten.

Den eksakte mekanismen som avlaster kramper og magesmerter er ukjent, men de generelle anti-inflammatoriske egenskaper av gras er sannsynligvis ansvarlige.

diabetes fordeler

Den aspalathin er en av de sjeldne antioksidanter som finnes i rød te, og har en rekke unike kvaliteter. Det kan bidra til å balansere blod sukker, forbedre insulinresistens, forbedre glukoseopptak av muskler, og øker utskillelsen av insulin fra bukspyttkjertel.

Alt dette resulterer i en ideell defensive skjold mot utvikling av type 2 diabetes, en av de mest vanlige og farlige forhold er feiende verden. Ved å balansere blodsukkeret, kan rød te også beskytte folk som allerede har diabetes ved å hindre toppene i sukker i blodet som er så skadelig for helsen.

Rød te er bra for huden din

Innholdet av alfa-hydroksy og sink rød te syre er meget bra for huden. Du kan også prøve å bruke litt rød te pulver direkte på huden for å lindre akne, kviser, brannsår eller hud sykdommer relatert. Alpha-hydroxy syrer er ikke naturlig finnes altfor mange kilder, men i form av kosmetiske produkter, har blitt svært populært, spesielt fordi det kan redusere rynker og andre tegn på tidlig aldring symptomer.

Ikke stoppe å lese: Legg protein til kosthold og vil bli enklere.

Også ofte funnet i kjemisk peeling, for å revitalisere huden og la frisk og oppkvikket med en sunn glød. Imidlertid har det vært en del uenighet om kommersiell bruk av alfa-hydroksy-syre, slik at det alltid bedre å gjøre det fra en naturlig kilde, slik som gjennom denne røde infusjon.

For nyrestein

Selv folk med nyrestein problemer kan drikke så mye rød te som de vil fordi ingen oksalsyre i drikke. Ofte er personer med nyrestein motet fra å drikke for mye te fra andre varianter av den grunn ingrediens forverre.

Oksalsyre er et glass-dannende substans, slik at den kan gjøre tilstedeværelsen av kalsium steiner eller andre smertefull nyre vekster er større gjør dem enda verre. Det vil ikke være et problem med rød te.

Oppdag egenskapene til hvit teDu kan også lære om egenskapene til hvit te

krampeløsende

Rød te er rik på anti-krampaktig midler som kan lindre magekramper og magesmerter. Dette er hovedsakelig på grunn av aktivering av K + (kalium-ion) i legemet uten kalsium antagonistiske aktiviteter. Sammen, kan dette redusere tilstedeværelsen av hyperaktivitet i mage-tarmkanalen, hindrer diaré og andre tarmproblemer.

Hvis du vil vite mer om mulighetene til rød te for å hjelpe i helse, deler vi den rød te diett slik at du vet hva det er, hvordan å produsere det og hva er indikasjoner.

Red Tea Diet

En kopp rød te å starte diett som hjelper deg ned i vekt i 5 dager

5 dager å gå ned i vekt ved hjelp av diett av rød te

den rød te diett Det er sterkt anbefalt for miste opptil 3 kilo i 5 dager mens de spiser. Men før du starter denne eller noen annen diett, er det alltid lurt å konsultere en ekspert eller ernæringsfysiolog for å bekrefte vår helse. Start en diett vilkårlig når kroppen er ute av klask er ikke en god idé.

Inneholder stoffer som fremskynder levermetabolisme, påvirker å redusere kolesterol og fett. Det er vanndrivende, så det hjelper oss med å eliminere beholdt væske i kroppen, det gir oss utvise kroppsfett gjennom feces og har rensende egenskaper av blod.

Hvordan å følge denne dietten

Det innebærer å ta 4 kopper rød te daglig i tillegg til en lav kalori diett, forbruker hovedsakelig pasta, ris, frukt, grønnsaker, fisk og grovbrød. Du kan ikke spise sukker, kjøtt og bananer (for sin høye sukkerinnholdet) for varigheten av dietten.

Et forslag for å gjennomføre den røde te diett kan være som følger:

  • frokost: En kopp av denne te, et glass juice og toast eller brunt brød.
  • mat: Basert salat pasta eller brun ris, grønnsaker eller omeletter, et stykke frukt og en kopp te denne.
  • snack: En kopp rød te bare.
  • middag: Vegetabilsk salat, ris med grønnsaker eller ris suppe, grillet fisk eller dampet, et stykke frukt og en kopp rød te.

Denne infusjonen er ikke bare en god kosttilskudd, det kan også hjelpe oss med å forbedre humøret, ved sin kraft antidepressiva. Det er viktig ikke gjøre kostholdet i mer enn 5 dager ikke å påvirke tilstedeværelsen av jern i kroppen vår.

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 36 = 45

map