Som godbit muskelatrofi drevet

Muskel tap (eller muskelatrofi) er noe som kan skje med noen av oss, selv når vi helsebevisste liv. Nyere forskning har oppdaget en biologisk "trigger" for tap av muskelmasse, og to forbindelser som kan stoppe det trigger.

muskelatrofi

Tap eller muskelatrofi

Denne nyheten betyr at mennesker som er særlig utsatt for tap av muskelmasse, for eksempel eldre, kan nå forhindre muskelsvakhet, og kan til og med være i stand til å reversere og behandle muskelatrofi drevet bare spise to deilig og sunn mat.

Tilkoblingen aldersmuskel

Som vår kropper alder, blir de utsatt for muskelsvakhet. Selv om dette er en naturlig del av aldringsprosessen, kan det la folk mer utsatt for alvorlige skader som benbrudd på grunn av fallende (dette kan også være et resultat av bentap, så pass på å lese vår artikkel om ernæring for bentap).

Muskler fortsette å vokse seg større og sterkere fra det øyeblikk av fødselen til ca 30 år; folk kan miste opptil 3-5 prosent av muskelmassen hvert 10. år etter fylte 30 år. Etter 75 år, muskelatrofi akselerere.

Denne svekkelse av muskler kan gjøre vanskeligere og mindre hyggelig liv når vi nå våre senior år, siden tap av styrke, smidighet og utholdenhet kan stoppe oss fra å gjøre ting som hagearbeid eller fotturer, selv bare vandre kan bli et ork farlig når muskelsvakhet er til stede.

Selv muskelatrofi som vi blir eldre er naturlig, har en ny studie vist at det ikke er absolutt nødvendig. Faktisk, en enkel endring i kostholdet kan stoppe muskel tap oppstå eller bli verre hvis det er allerede i gang.

effekter av muskelatrofi

Som godbit muskelatrofi drevet

Det kan overraske deg å vite at nøkkelen til å stanse og reversere muskeltapet innen to vanlige frukt: epler og grønne tomater.

Epler og grønne tomater kan stoppe muskel tap

Ved å spise disse frukt hver dag, kan du opprettholde langsiktige sunne og sterke muskler, uavhengig av alder. Hvem ville trodd et par skiver av eple eller en porsjon grønn saus kan være så kraftig?

Slik fungerer det: ursolic syre og tomatidine

Et team av forskere fra University of Iowa fant at to forbindelser viser seg å ha en hemmende virkning på ATF4, den gentranskripsjon faktor som er ansvarlig for muskelsvakhet relatert til alder: ursolic syre i epleskall, og tomatidine i grønne tomater.

Disse to stoffene kan virke som en bryter for ekspresjon av svekket muskel ATF4.

Funnene, som er publisert på nettet i Journal of Biological Chemistry, kan føre til nye behandlingsmetoder for muskelsvakhet og aldersrelatert atrofi.

eple og tomat for atrofi

Forskerne fant at etter to måneder etter å ha ursolic syre og tomatidine tilsatt til dietten, en signifikant økning var både muskelmasse og muskelstyrke, øke massen eller ved 10 prosent og økende styrke i 30 prosent.

Et eple om dagen kan faktisk holde doktoren borte

Denne nyeste forskningen, som vil fortsette å gjøre forsøk med mennesker, kan fort føre til nye kosttilskudd på markedet, men hvorfor vente når du kan få de samme fordelene ved å spise fersk, rå frukt?

Epler er velsmakende og sunt, og grønne tomater er en deilig godbit.

Spis et eple om dagen og en grønn tomat, også. De kan spises rå i salater for å legge til frisk smak og crunchy tekstur og styrke musklene mot senil atrofi ATF4 vri på knappen.

Din beste alternativet er å kjøpe økologiske epler eller rense pent med naturlige og effektive ingredienser, kan du lese vår artikkel: Hvordan naturlig desinfisere frukt og grønnsaker. Et annet alternativ er at du vekselvis kan vokse dem selv. Vi inviterer også deg til å lese vår artikkel: 5 enkle trinn til å vokse eple frø.

Lucida forskning og skriving av livet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − 33 =