Hvordan å feilsøke negative følelser

Rense negative følelser kan helbrede kroppen din, fordi vår interiøret er et resultat av vår kontakt med verden og vice versa.

rense negative følelser

Mange vet betydningen av avgifte kroppen, avgifte leveren og fordelene det kan gi til helse, for at kosthold spiller en nøkkelrolle og mosjon ved siden av tilstrekkelig vannforbruket kan hjelpe oss å rense kroppen vår.

Hvis du ikke utfører disse rengjorde rensing kroppen vår kan bli syk og være ansvarlig for flere helseproblemer som ofte ikke kan forholde seg direkte til en forurenset organisme.

Men på et annet nivå, slik som mentale og emosjonelle er vi også forurenset og trenger en rensende, rense negative følelser og så kan være forskjellen mellom en kvalitet liv og en prøvelse.

Behovet for å rense negative følelser

Både fysisk forurensning og følelsesmessig forgiftning går hånd i hånd, og både ene og den andre er corelacionan forårsaker forverring av situasjonen for den andre, for eksempel en person med negative følelser hele tiden, kan alvorlig skade din kropp og årsaken hormoner slik som kortisol eller frie radikaler ende forårsake fysisk skade på grunnlag av en følelsesmessig forurensning.

Negative følelser ofte kan være forårsaket av stress, motløshet, frustrasjon og mental utmattelse. Alle disse negative følelser når de ikke beskjæres på riktig måte kan ende opp som forårsaker kronisk tretthet, nedsatt fysisk ytelse, mangel på koordinasjon og motivasjon blant andre store serie av fysiske problemer med emosjonell base.

Av denne grunn vi trenger å rense negative følelser vite at vår indre enden reflektert på utsiden hvis vi vet ikke å straffeforfølge.

Klassifisering av negative følelser

negative følelser

Identifisere hva er følelser som kan være giftige og lære å reversere vår atferd for å unngå å bli forurenset av dem.

Ikke stoppe å lese: Impact på kroppen forårsaker ulykkelighet

 • Raseri og sinne. Dette er en meget vanlig reaksjon, men når det blir en ekstrem reaksjon, kan forårsake alvorlige problemer, som for helse som et hjerteinfarkt, økt blodtrykk og hjertesykdom flere.
 • holde en grudge. Ikke være i stand til å tilgi eller gi slipp på nag eller mellomværende med fortiden er en viktig driver for toksisitet til vår mynte, og er en av de mest destruktive negative følelser, fordi den ikke tillater oss å posisjonere oss i stede for å sette pris på det vi har oppnådd.
 • alltid misfornøyd. Dette er en følelse som kan ha en grunn til å være svært viktig fordi det gir oss mulighet til å forbedre oss, men igjen, hele tiden er misfornøyd det bringer en negativ følelse som kan utvikle seg i en svært dårlig negative følelser som ikke vil tillate oss å møte stille med det vi har oppnådd.
 • frykt. Dette er en naturlig følelse som hjelper oss å overleve, men når frykten råder eller redd foran alle våre planer og ideer, kan være et hinder som hindrer oss i å vokse.
 • skyld. Når feilen opptar mye av våre liv er nødvendig å revurdere mange ting fordi dette vil ødelegge oss sakte, er det en av de mest destruktive negative følelser.

Hvordan kan vi feilsøke følelser

Først må du være samtykkende at emosjonell renselse trenger tid, og vi kan få en bestemt tidsramme for hver negative følelser spesielt.

I tillegg emosjonell rensing kan føre til umiddelbar motstand mot endring, som bringer den konsekvens at visse negative aspekter som vi ikke anser for å bli presentert og gjøre oss revurdere om vi virkelig trenger å endre, og dette er en av de viktigste fiender for å unngå å gi oss opp fordi vi må være sikker på at vi trenger å rense negative følelser , koste hva det koste.

Ikke stoppe å lese: Du må aldri tilpasse seg hva som ikke gjør deg lykkelig

Sjekk dine følelser

Knowing få av scenen og se på våre egne liv som om vi var tilskuere kan gi oss frihet til å bedre forstå mange ting. For eksempel.

 • Hvordan vi reagerer på hendelser?
 • Hva er våre mulige valg å vurdere?
 • Du virkelig tvinger oss til å være det vi ikke ønsker å være?
 • Er det behov for å oppføre seg slik?
 • Hvordan kunne jeg gjøre det bedre?
 • Bør jeg føler meg så ille om det?
 • Se også de 50 spørsmål som kan gjøre deg revurdere livet ditt

Så nå har vi et større bilde om vår atferd, og vi kan ta bedre valg som vil være våre svar på situasjoner. Vi trenger nå å gjennomføre det.

Så nå med dette nye perspektivet vi må revurdere våre tidligere svar og atferd, se dem igjen, og ellers kan du hjelpe oss å få feilsøkt de følelsene vi hadde om våre tidligere erfaringer, forstå ellers meldinger og realiteten av vår fortid. På denne måten kan du feilsøke dine negative følelser knyttet fortiden.

Unngå negative følelser

Ikke å følge contaminándonos er nødvendig for å unngå negative følelser som kan oppstå, slutt å mate dem eller slutte å bruke dem, noe som til syvende og sist er den samme. Du kan gå på en diett for å unngå dem, svelger stoppe disse negative følelser som kan være giftig for din følelsesmessige velvære og til slutt vil bli problemer med fysisk art.

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − 33 =