10 tyver energi med hvilken convives daglig

Føler du deg slapp og det virker som hver dag noe eller noen "suger energi"? Kanskje det er fordi du har nær noen eller flere av disse energityver er stalking ditt liv og ro.

Illustrasjon av energien går tapt i en person

Når noen refererer til "energityver" har en tendens til å tenke at vi refererer til personer eller alvorlige hendelser som utløser oss så stor følelsesmessig stress, som vi var uten strøm i flere dager; Eller når det anses å referere til en kronisk sykdom, og selv om denne faktoren er også ekte, i dette notatet vil vi forsøke å nevne en annen type energi tyver som ofte de ikke blir sett på som sådan fordi vi lever daglig med flere av disse situasjonene, som ikke akkurat folk stalking våre varer, men heller, øredobber Vi tappe energi.

1. Ikke vær en dag

Enten når noen skylder oss penger når vi ikke har kommet til å betale gjeld eller har gjort oss sent, eller når du ikke vet hva lommepenger vi må betale vår neste faktura, alt dette rotet av kontoer uløste kan bli en real energi avløp, så alltid holde opp denne slitasjen vil spare oss unødvendig makt. når vi kundefordringer, forsikring vår fred vil være opacada, og vår følelse av fylde vil sette pris partisk, faktisk, er gjeld en av de viktigste emosjonelle helseproblemer AD.

2. klynking

Klagen i seg selv ikke er et reelt problem, selv om den skal dyrkes, kan resultarnos som noe nyttig, men sikkert du kjenner noen annen person som lever klagende og absolutt alt rundt ham. Slike mennesker er neppe til å endre, og hvis ikke noen nær, best unngås. Slike dommer, personlige problemer og historier om sladder og klager til alle, en svært tung energi som vi har gjort ovenfor, å unngå det er den beste avgjørelsen, men hvis du ikke kan komme helt bort fra dem, hvis du kan gjøre det klart at du ikke ønsker at ditt liv.

Den energien som er i stand til å stjele denne typen "energityver" er for høy, og vi kan ikke si at hans nærvær i våre liv fortjener denne skaden. Så hvis du kjenner noen som det, eller du selv er så du begynner å endre eller holde seg borte fra dem som du kan.

Ikke stoppe å lese: Når klagen kan tjene til å frigi frustrasjon

3. ønsker oppfylt

Har reddet vår sjel lyster skuff, løfter og uoppfylte mål kan stjele energi, fremragende bygge opp, og hvis vi ikke følger i linjen, før eller senere dukke opp igjen situasjoner som gjør oss tenke på hva vi har igjen, de tingene som vi lengtet å nå venter på oss, og selv om vi ikke tror rett, bryte dem kan bringe oss ulykke eller en tom våre aksjer.

Dette har også å gjøre med å være mennesker som møtte, gitt tid for seg selv, og som er tilbake i en tilstand av mer balansert humør, følge dine mål, gjøre et forsøk, men ikke gi opp, selv om det betyr at du må endre tusen ganger dine strategier.

Man vender energitap stresset

4. Vær Statisk

Gi oss tid til å handle eller å hvile er avgjørende for å gjøre livet vårt arbeid balanse. Hvis vi ikke handler når de skal, eller vi glipp av muligheter, dette blir en byrde, en måte å ta bort energi. Også tilfelle med resten og gi oss tid til å ikke handle dårlig, hva må komme vil komme hvis vi er fokusert og satser alt på det, men ikke mas, dette betyr også at vår energi til å se slitt.

5. Ikke gjør det du elsker

Mange tror at å leve er å støtte og utføre oppgaver samtidig ikke ta dem, "Samlet helgen kan nyte," men dette er ikke det, livet er fortært raskt, og hvis vi ikke er i stand til å gjøre det vi elsker fullt, vi Vi føler ulykkelig og lei, er vår refleksjon som en person som opptrer ved treghet, og at energi vil bli fortært som årene går.

Hvis jobben din du ikke liker, og du kan ikke gjøre noe annet, du begynner å tenke på hvordan du kan, i dine egne målinger, begynne å leve lenger med hva du liker, og du vil finne sikkert noen måte å ta fortjeneste samt å være en måte veldig effektivt å nyte livet.

Ikke stoppe å lese: Hvis det å være lykkelig er et valg hvorfor er det så vanskelig å være?

6. forsømmes helse

Å være sunn er lik å ha energi, og dette kan forstå nøyaktig hvem som har lidd noen fysisk helseproblem. Hvis kroppen din ikke skal få de næringsstoffene og omsorg den trenger, vil du begynne å gjenvinne den, og dette vil kreve mye energi fordi reparasjon koster mye mer enn å beskytte vår helse, enten fra et sunt kosthold, mosjon eller enkle turer og nyte solen, å behandle våre fysiske problemer hindre en situasjon fra eskalere.

Ofte vet vi ikke om vi lider av dette, eller at sykdommen kan være stjeler energien vår ualminnelig, derfor holde tritt med en spesialist og være klar over vår helse er den beste måten å gjenopprette noen fred i sinnet.

Man mediterer for å komme bort fra negative energier

7. rot

Rekkefølgen i begge tilfeller, arbeid og til og med våre liv, er en av de enkleste måtene å spare arbeidskraft, og selvfølgelig energi. Både fysisk og følelsesmessig, kan et rotete hus gjøre oss føler lethargic fordi ubevisst vi antar at det er mye arbeid som må gjøres, det samme kan sies følelsesmessig når våre liv har ingen rekkefølge, og selv når vi holder harde følelser, minner og negative ting i skuffen av våre hjerter.

Prøv å starte enkelt, bli kvitt det du ikke lenger trenger i ditt hjem, holde orden og hvis det er mulig, og til din smak, kan minimalistisk design huset gjøre oss mer mentalt klar.

8. Folk og giftige situasjoner

Giftige vennskap, samt problemer som kan oppstå i våre liv kan bety en stor utfordring, men vi har to muligheter, eller tolerere, eller bytte det for noe annet, hvis vi giftige vennskap eller er ofre for emosjonelle, verbal mishandling eller fysisk, må det bli utryddet fra våre liv hvis vi ønsker å gjenvinne energien som har vært drenering oss denne situasjonen og mennesker.

Ikke slutte å lese: Giftige mødre og hvordan de kan bli skadet utdanning

9. Vet ikke hvordan å tilgi

Vi kan vurdere tilgivelse som vår beste indremedisin for å eliminere fra våre liv hva vi har tilgitt, at vekten ikke trenger å være en byrde, heller ikke hvorfor tåle, det er i vår hender utgivelsen og tilgivelse er den beste måten å gjøre det. På samme måte, kan vi gjøre det samme med skyldfølelse eller avvisning, gjenopprette integritet og sikkerhet er også en måte å gjenopprette tapt energi.

10. Vet ikke hvordan å akseptere

OK, det er den mest direkte måten å frigjøre noe som vi holder med all vår styrke, og vi stjeler energi. Hvis jeg godtar noe jeg ikke trenger å slåss eller å motstå enten å endre, noe gikk ikke som jeg ønsket, noen ikke gjøre hva jeg ville, om ikke i mine hender så er det ikke for meg å endre det, er for meg akseptere det og la det gå. L er utrolig hvor mye energi som kan gå tapt mens du prøver å bevare noe som ikke lenger er mulig å opprettholde.

Hvis du ønsker å forbedre ditt liv mentalt, fysisk og følelsesmessig, søker å løse disse energi tyver har la deg gå hjem, og slå dem til å vinne deg tilbake til deg selv.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =