Essential mat å leve lenger

Mens de fleste kanskje tror han er yngre, denne mannen som heter Bernando LaPallo har mer enn 110 år gammel (Født i 1901).

Essential mat å leve lenger Bernando

teknisk levetid Bernando LaPallo

Som mange folk som bor utenfor deres alder, LaPallo attributter sin levetid til forbruk av mange frukter og grønnsaker, unngå andre matvarer som behandlet eller rask mat, sier han disse er hans viktig mat for å leve lenger.

Hans metode er enkel. Hans favoritt mat er frukt og grønnsaker. Hun elsker laks og spise det to ganger i uken med en salat. Gå en mil og en halv hver dag. Din favoritt grønnsaker for juicing er gulrøtter, rødbeter, grønnkål / grønnkål, spinat og brokkoli.
Hans favoritt smoothie er appelsinjuice gjort på den tiden, en moden banan, en generøs mengde blåbær, en teskje av hvitløk lim som forbereder seg med olivenolje og 2 ss grønn superfood pulver. Ifølge ham alle disse ingrediensene er veldig bra for helsen. Og alltid kjøpe økologiske produkter.

Han erkjenner spesielt 5- matvarer som hemmelig overført til ham av hans far som også hadde en longeva- som nøkkelen til deres levetid liv. Bernardo bare sier: "Du er hva du spiser".

Essential mat å leve lenger

1. Hvitløk

Hvis du ennå ikke er en fan av hvitløk, har du sannsynligvis vil legge det til alle rettene etter å lære alt det har å tilby. Av kreft forebygging for å avgifte kroppen, behandling av plager som tannpine eller hoste, her er noen av fordelene med hvitløk.

Ikke stoppe å lese: Hvordan lage en deilig hjemmelaget granola

2. Honey

Honning er en annen viktig mat for å leve lenger, har det lenge vært blant de beste super mat som brukes til å behandle en rekke helsetilstander og forbedre den generelle helsen. Det fantastiske bie produktet har antibakteriell, soppdrepende, antiseptiske og antioksidantegenskaper - som er en av de mest fordelaktige matvarer for å konsumere.

3. Canela

Spesielt rik på fiber, mangan og kalsium, har vært brukt i tusenvis av år som et krydder smak og medisin, har kanel virkelig gjort en forskjell i mange kulturer. Det kan være spesielt nyttig for å hjelpe med diabetes, kreft forebygging, og stoppe artritt.

Hvitløk ingefær sitron honning

4. Sjokolade

Den virkelige og ekte sjokolade av -cacao- avledet Theobroma cacao treet, er en super mat sendt fra himmelen som kan holde oss friske og selv når vi overgir seg til sin deilig smak. Selve chocoalte er full av flavonoider avledet fra planter, full av antioksidanter, anti-inflammatoriske komponenter og ingredienser som gjør alle slags fantastiske ting for våre kropper og sinn.

5. Olivenolje

Olivenolje er rik på gunstig fett som holder ditt hjerte og hjerne sunt, forhindrer kognitiv svikt og risiko for hjerte- og karsykdommer, er dette en av de mest anbefalte stedene å bo lenger essensielle næringsstoffer.

Selvfølgelig er det andre hemmeligheter å leve lenger deles av de eldre. Livsstil er den viktigste faktoren i å bestemme ikke bare tidsfaktoren i live, men kvaliteten på sitt lange liv. Det viser seg at folk i en liten øy utenfor kysten av Japan, Okinawa, har oppdaget en hemmelig oppskrift for å leve til å være over 100 år gammel. Noen av sine hemmeligheter:

Ikke stoppe å lese: Kremen av hvitløk som en naturlig antibiotika

8 Secrets å leve lenger

  1. Både fysisk og mentalt gjør øvelsen.
  2. Spise en lav-salt diett, rikt på frukt og grønnsaker, mye fiber og antioksidanter.
  3. Ikke overspise. De praktiserer det som kalles hara Hachi bu, som betyr "8 deler 10, komplett", og aldri spise seg mette, men bare til de er mett.
  4. Spise en diett høy i vitamin E, som bidrar til å holde den vitale hjernen.
  5. Å drikke urtete. De Ikarians, som også bor et langt og fruktbart liv, elsker urtete. Fordelene av grønn te er fantastisk, så dette kan være ditt førstevalg.
  6. Ta en lur. Noe så enkelt som en lur kan redusere risikoen for hjerte-problemer, inkludert hjerteinfarkt, og kan hjelpe deg til å føle deg mer energisk på ettermiddagen.
  7. Spis ferske grønnsaker. Blant de åpenbare hemmeligheter levetid, spise grønnsaker er nøkkelen, enten fullstendig eller grønnsaker sunnere "micro".
  8. Slapp helt av. Redusere stress blir bedre kjent blant hemmelighetene for lang levetid og god helse igjen. Stress kan i betydelig grad øke risikoen for en rekke sykdommer og risikoatferd.

For mer informasjon besøk deres offisielle hjemmeside, Bernando LaPallo på Facebook.

Forskning og oversettelse: Livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4

map