Fjern snegler fra hagen

Snegler kan bli en pest for hagen vår, da disse bløtdyr enkelt kan sluke grønnsaker og spirer, skaper kaos og store tap, favoriserer fuktig miljø snegler, så det er viktig å vite hvordan du fjerner snegler fra hagen vår og økologisk.

eliminere skadedyr snegler og slugs som er i hagen vår, og kan drepe planter

Snegler og slugs blir bane av gartnere, og de har vært i mange generasjoner. Og selv med passering av tid, har mange metoder blitt utviklet for å kontrollere disse skadedyr tyktflytende, noen metoder fungerer bedre enn andre.

Vårt mål med å skape denne "definitive guide" for å vise de ulike måter for hvordan å stoppe snegler og slugs, eller bare kontrollere dem, slik at du kan velge hvilken metode eller kombinasjon av metoder som fungerer best for å utrydde hagen i henhold til dine behov.

Fremgangsmåter for fjerning av snegler

den fremgangsmåter for kontroll av snegler listet nedenfor er de ikke i noen spesiell rekkefølge, men alle disse metodene er organisk og naturlig. Den grunnleggende faktum er at alle disse metodene fungerer i varierende grad, og etter å ha lest denne veiledningen, fjern snegler og sneglen kontroll vil det være mye lettere for deg.

Forskjellen mellom snegler

plager snegler spise planter

Før vi begynner, la oss ta en rask titt på Forskjellen mellom snegler som det er sannsynligvis innlysende for deg, men la oss ta en rask titt uansett. Det er alltid lettere å bli kvitt en plage når deres vaner og livssyklus er vurdert.

Ikke stoppe å lese: miniatyr steinhus å dekorere hagen

Hvordan er snegler og slugs

Ikke mer klart det, men slugs har ingen skall og kan være noe mørkere enn hoveddelen av en snegl, sneglehus tykkelse har en tendens til å øke i henhold til alder. Men de fleste Snegler er mørk eller lys grå, brun, grønn eller svart; noen har mørkere flekker. Forlate en slimete sti som slim eller slim (derav navnet) bak seg. Egg er klar, ovale eller runde, og er avsatt i geléaktige massene.

Skade produsert i planter

En slug spise bladene av en plante i hagen

Disse skadedyr kan påvirke en hvilken som helst type anlegg som er mørt, spesielt bladsalat.

både Snegler mate hovedsakelig på råtnende plantematerialet. De lever på plantevev saftige og øm blader, løvverk, stengler og frukt. Disse bløtdyr pueden helt rive en lapp og alvorlig skade knoppene og unge planter.

Snegler og snegler kan klatre i trær og busker for å mate. Skadedyr er høyere i fuktige årstider eller år, og i områder med høy fuktighet eller nedbør.

Life Cycle av snegler

Snegler voksne legge egg massene i fuktig jord eller under steiner eller beholdere eller verksted avfall. Eggene klekkes i to til fire uker. Snegler vokse i 5 måneder til 2 år før de når modenhet, Snegler ta 2 år å nå modenhet.

Fremgangsmåter for fjerning av snegler

Vi trenger å vite hvordan du fjerner snegler og gjøre det på en mer økologisk måte.

Handpicking før noe

Manuell innsamling og destruksjon av snegler verk, fordi hvis alle voksne møtes før de formerer seg, unngå pesten er gjort uendelige, og lite vil gjøre mer skade.

Ikke stoppe å lese: Transforming et dekk puttet og 25 design.

Du kan gjøre dette i flere dager, eller gå ut på kvelden med en lommelykt og plukke snegler hånd, har flere alternativer, kan du bli med dem og utrydde dem vekk fra hagen din i en pose, eller du kan fjerne dem ved å plassere dem i saltet vann for å drepe skadedyr.

En annen måte er å sette en felle som en eller flere salatblad, slik at flest mulig snegler å klatre og så samle dem alle sammen. Vær oppmerksom på at du bør ikke forvente mye fordi salat ble fortært på kort tid.

Naturligvis frastøte snegler

Snegler og slugs er rovdyr som kan bidra til å holde dem ut av hagen, kan disse dyrene være frosker og skilpadder og fugler, bør du ta hensyn til dette for å holde skadedyr ut av våre anlegg.

Ved hjelp av Eggshell Det kan være svært effektivt for å hindre snegler og slugs fra klatreplanter. Du kan sette eggeskall i en sirkel rundt plantene.

Feller å fjerne sneglene

øl og honning vil bli brukt til å tiltrekke snegler, bør blandingen være i en rett som er senket ned i bakken, dette bare vil drukne, men å jobbe bør være dypt som en beholder med yoghurt for eksempel.

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4