Lag din egen ris melk eller kumelk erstatning

Lag din egen ris melk eller kumelk erstatning

Utvikle vår egen ris melk

Kumelk ser ikke ut til å være et godt alternativ for noen mennesker problemene med sykdommer forårsaket av intoleranse eller allergier til meieriprodukter, eller personer spesielt bekjempelse av kreft. Kumelk er svært mucogenica - mao det får kroppen til å produsere mye slim som er der kreften liker å hekke, og storfe veksthormoner rutinemessig gitt til kyr er ikke bra for kroppen vår .

Noen meierier tilbyr fersk melk fra gress-matet kuer som ikke får noen hormoner - som er et bedre valg - men med mindre melken er merket "rå", har det blitt pasteurisert og homgenizada med prosesser som ødelegger sine næringsstoffer.

Melk fra dyr som er gress-matet og de som ikke er gitt noen hormoner er mye bedre alternativer, men fremdeles inneholder mye protein av animalsk opprinnelse som ikke alltid er den beste venn av pasienten med kreft. Vi trenger animalsk protein for vitamin B-12 og noen andre næringsstoffer, men vi virkelig trenger disse proteinene i mye mindre mengder per dag enn en gjennomsnittlig borger av et industrialisert land vanligvis spiser.

Soyamelk er ofte anbefalt i stedet for meieriprodukter, men presenterer noen problemer for de som sliter mot hormonavhengige kreftformer: de sterke soya fytoøstrogener kan faktisk mate brystkreft, og ingen tegn til andre fytokjemikalier som mater prostatakreft.

Hele rismelk ganske godt fylle tomrommet etter fravær av kumelk og soya. Den er rik på B-vitaminer og andre næringsstoffer, og er flott for matlaging og baking, og selv fungerer godt i både varme og kalde frokostblandinger. Det må være trygt for dem å bekjempe kreft, bortsett fra de som dessverre kan være allergisk mot ris alternativ.

Lag din egen ris melk eller kumelk erstatning

ingredienser

 • En kopp kokt brun ris
 • 4 kopper renset / vannfilter
 • En klype havsalt
 • 1 ss naturlig søtningsmiddel (eller smak, valgfritt) kan være, brunt sukker, stevia, etc.
 • Ytterligere smakstilsetning (valgfritt, vaniljeekstrakt, mandel, etc)
 • Se 10 friske alternative søtningsmidler til raffinert hvitt sukker.

metode

 1. Legg alle ingrediensene i blender.
 2. Bland i fire minutter før svært finmalt
 3. Nyt

tips:

 • Bruk mer eller mindre ris, avhengig av hvor tykk eller tynn du vil den skal være din ris melk. Standard rismelk er tynnere enn vanlig kumelk.
 • Legg til andre smaker og aromaer som sjokolade også. Det gjør et flott alternativ til melkesjokolade.
 • Forbered ytterligere tid ris, porsjone hensiktsmessig skille den (som en kopp på hver pose) i små plastposer, noe som sikrer en klips og fryse den. Bare tine ris når du trenger å gjøre ris melk. Tillatt å tine litt og flytende i en kraftig blender.

Skrive: Livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − 93 =