Resirkulering skjortene bomull dagligvarer poser

Resirkulering skjortene bomull dagligvarer poser.

Ønsker du å finne en bruk for alle disse skjorter (skjorter) bomull som lar deg og din familie til side når de er allerede veldig slitt? Nå er det en perfekt bruk for dem. 

Med noen få enkle kutt med dine hagesaks troverdige og 2 hurtigkoblinger på symaskin og du har sterke, vaskbare og gjenbrukbare poser perfekt hånd for dagligvarer, bøker, tennisballer, gymtøy eller rekvisita bassenget - alt du trenger å ta.

TRINN 1

 Samle materialer:
 
- sikre bomull T
- 3 - 5 pins
- Blyant eller penn
- serveringsfat
-saks
- Symaskin

TRINN 2

 Velg en gammel myk skjorte og satt på et bord. Bruk saks til å klippe og fjerne ermene, sørg for å la sømmen på plass, holder dette din sterke bag.

TRINN 3

 Plasser en plate halvveis gjennom åpningen kraven. Spore omrisset med blyant eller penn. Dette vil være den cut-linjen for å lage åpningen i vesken. Skjær langs opptrukne linje.

TRINN 4

Roterer innsiden av skjorten og plassert pinnene på undersiden av skjorten - langs kanten og lukket.

TRINN 5 

Bruke symaskin til å sy kanten av skjorten lukket. Forsterk din hånd bag sy denne sømmen en gang.

-Vesken er sydd stengt! Som en variant kan betraktes tillegg av en "booster" av den nedre lignende hjørner flere kommentatorer har, det vil si hvor de er sydd inn i rettvinklede hjørne slik at bunnen av posen er dypere og er ikke enkel og enkel - er "bokser" på hjørnene av tote bag.

Ikke stoppe å lese: Hvordan lage en pose med semsket striper resirkulert

En annen variant å vurdere. Legg lommer med biter av kuttet ermet og slå dem i lommene. Disse er mer dekorative enn nyttig, men du kan gjøre dem større og dypere også.

 TRINN 6

 Snu skjorte høyre side ut. Du har nettopp laget din egen hånd bag resirkulering.
Fylt med mat, klær gym, pool forsyninger, bibliotekbøker, etc. Hold en hendig i bilen. Dette bidrar til å ikke generere mer forurensning og avfall ��

 kilde: instructables.com
 Opprinnelige oversettelsen spansk: laget livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 1 = 11