Vitaminer og mineraler for å forbedre konsentrasjonen

vitaminer og mineraler

To hovedgrupper av vitaminer og mineraler er viktig for hjernen og forbedrer konsentrasjon, inkludert personer som bor i utviklede land, som ikke får nok av disse næringsstoffene, ifølge en ny studie.

Betydningen av vitaminer og mineraler

Forskere Edward VII Hospital i England, som finnes i de analyserte kliniske studier, forsknings vurderinger, har ledere i medisinske tidsskrifter og faglige møter i løpet av de siste 20 årene forsøkt å identifisere de næringsstoffene som regulerer hjernens funksjon. Vannløselige vitaminer B-, Tilsetningen av vitamin C og mineralene kalsium, magnesium og sink er de to gruppene viktigste næringsstoffer i hjernefunksjonen og bedre konsentrasjon, ifølge leger.

Hvordan bidra til å forbedre conentración

Forskerne foreslo fire måter som vitaminer og mineraler påvirker hjernen. Først, B-vitaminer og C-komplekset som virker sammen i en kjede av kjemiske reaksjoner hjelpe nevrotransmittere i sentralnervesystemet for å ha en bedre kommunikasjon.

For det andre vitaminer hjelpe membraner av nerveceller til å sende og motta meldinger raskt nevrotransmittere.

For det tredje er de to gruppene av næringsstoffer hjelp omdanne mat til den enkelt molekyl (adenosin trifosfat) at alle cellene brukes for energi, hjerneceller, spesielt drivstoff. Og for det fjerde, flere nyere studier viste at lsom B-vitaminer redusere homocystein, et tegn på betennelse er en risikofaktor for sykdommen av blodkar.

Ikke stoppe å lese: Den eplecider eddik hjelper med diabetes

Forskerne sier hjernen står for 3% av kroppsvekten, og bruker 25% av blodsukker, en hovedstrømkilden når kroppen er i ro. Leger har også bemerkes at et biprodukt av vitamin B1, tiamin trifosfat, forekommer bare i membraner i nerveceller, og hjernevev som inneholder de høyeste konsentrasjonene av vitamin C i kroppen.

Kroppen lagrer bare små mengder av vitamin B og C oppløselig i vann, magnesium og sink, hos unge voksne, middelaldrende og stiler av krevende liv, og eldre personer kan ha behov for mer av disse næringsstoffer for å opprettholde funksjon optimal hjerne, sa de.

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 11 =