Tips for en anti-inflammatorisk detox diett

Ønsker hormonell balanse, en klar hjerne, detox diett antiinflammatoriske, mindre leddsmerter, matintoleranse og allergier og en bivirkning av vekttap? Her finner du svar som er sikker på at du vil tjene. Det handler om kosthold.

Salat med grønnsaker for din detox diett

Allergi og matintoleranse

Selv om matallergier er fortsatt sjeldne, intoleranse for mat er svært vanlig. Og for folk som er utsatt for det, mange av problemene med intoleranse og matallergi bør gå på en diett begrense mat fra en uke til en måned. Etter å ha fulgt dette plan, opplever mange vekttap, færre symptomer på menopause eller PMS (premenstruelt syndrom), avta i sure oppstøt, mer energi, bedre søvn, klarere hudfarge, og mer.

Hvorfor denne anti-inflammatorisk detox dietten virker

Undersøkelser vedrørende matallergier er fast inflammatoriske matvarer som enten er intoleranse eller allergier. De to er at kroppen vår reagerer ved betennelse, og ikke alltid i vår luftveiene kan føre til betennelse i tarmen.

Irritasjon i tarmen forårsaker betennelse, som igjen fører til at kroppen vår til å frigi hormoner "beroligende" av betennelse. Disse hormonene også lagret kalorier. Generell betennelse i kroppen er også trolig kilden til hevelse i magen, akne, hjerne tåke, etc.

Så hvorfor ikke prøve å eliminere disse potensielle utløsere av mat? Hvis det hjelper på slutten av to uker, bare legge til et måltid tilbake hver uke for å se hva slags mat du kan definitivt vurdere å fjerne fra kostholdet ditt.

Matvarer som bør unngås i detox diett

 • soya
 • hvete
 • meieri
 • nøtter
 • egg
 • mais
 • Sjømat / fisk
 • Sukker og kunstige søtstoffer

Heldigvis har FDA mandat merkingen av de 8 store matallergener i noen matemballasje - dette inkluderer melk, egg, hvete, soya, peanøtter, tre nøtter, skalldyr. Så må selv om ikke spesifikt si soya merkes sted på pakken som den har soya.

Sørg for å lese: Hvorfor eple cider eddik hjelper deg ned i vekt

Hva du kan spise for å avgifte og desinflamar

Prøv å spise mest grønnsaker, og i stedet for hvit potet, søtpotet eller yam bedre. Ris er også et korn som forårsaker betennelse vanligvis mange. Prøv også å unngå i denne dietten.

Frukt eller frø kan være snacks.

Veganere er vanskelig å unngå nøtter og soya, men hamp frø (hamp), chia frø og oljer slik som olivenolje og avokado, er en god erstatning. Konsultasjon anbefales et vegetarisk kosthold.

Mens du bør begrense inntaket av sukker, er det ikke absolutt forbudt. Bruk naturlige edulzantes som sukker enn raffinert å blidgjøre dine matvarer, for eksempel brunt sukker, brunt sukker / brunt sukker, datoer, stevia, honning, kokos sukker, agave sirup, etc., for å blidgjøre, og i moderate mengder.

Til slutt bør du ikke være sulten i denne avrusning.

Tørk innsiden for å se bra ut på utsiden

Kvinnen ser bra takket være detox diett

vår kroppen er et tempel som vi må ta vare og betale oppmerksomhet. Ofte på grunn av omstendigheter vi lever i, setter vi det gjennom utskeielser - spesielt mat -. For eksempel ved juletider eller når vi drar på ferie, er vi vanskelig å følge et balansert kosthold mat. til gjenopprette helse og renhet av kroppen vår har vi detox diett.

Fordeler med detox dietter

den detox dietter de tjener til rense kroppen for avfallsstoffer og giftstoffer. De kan også hjelpe oss å miste vekt raskt, forbedre vår hud og rense blodet, som fordeler de ulike organene i kroppen, spesielt hjertet. De består av en plan bør ikke overstige 24 timer.

Det kan være en dag i uken eller en dag i måneden, som du foretrekker. Noen anbefaler diett med sitron sirup saft i 7 dager, selv om dette kan føre oss inn i en annen slags overflødig, som ikke er gunstig for helsen.

Ikke stoppe å lese: Banana Diet for Vekttap

For varigheten av dietten er ikke forbrukes noe proteiner, så det gjøres best på en lørdag eller søndag, dager da det er mindre innsats eller energiforbruk.

Ulike detox dietter

En ideell detox diett riste i

Blant detox dietter fremhever frukt, består bare inntar frisk frukt, fruktsafter, smoothies og 2 eller 3 liter vann i 24 timer. Du kan ikke bruke sukker eller søtningsmidler. Det er også juice, som gir inntar bare væsker, drikke 2 liter vann og i det minste ta fruktjuice og vegetabilsk støpte.

Du kan lage en kombinert detox diett friske frukter og grønnsaker. Det kan være en frokost og snack fra frukt, ¿, som er den lunsj og middag salat med rå grønnsaker. Pressing av flytende frukt og rikelig med vann (8 til 10 glass), å huske at du ikke kan spise sukker eller salt.

Ideen er å rense kroppen og signere noen kilo mindre, så du kan ikke gjøre det for mer enn en dag. Ignorer denne regelen kan føre til dekompensasjon i kroppen din.

Hvordan dietten fungerer på en dag desintoxicante

 1. Når du våkner opp: 1 glass grønn juice kan utvinnes gulrot juice og eple, flytende med en haug med persille og spinat blader noen.
 2. frokost: Grønn sjokolademilkshake med kirsebær: grønnkål, rå kakao, organiske frosne kirsebær, Chia frø, kokosmelk.
 3. Lunsj eller middag: en plate av salat med grønne grønnsaker, sorte bønner burger (ingen bun) med guacamole / most avokado med tomat og hakket løk.
 4. snack: 1 porsjon av svart sjokolade, te eller urte.
  middag: Stor grønn salat med avokado, olivenolje, balsamico dressing, og tomatsuppe

Prøv dette detox diett i minst 10 til 14 dager, og ønsker å beholde en del av den permanent.

Forskning og skriving av Lucid Livet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − 22 =

map