Hva er effektiv og kur diett med epler

epler kur

Apple er en frukt bra for vår helse. Den har en høy næringsverdi og i antikken, kosthold og kurert med epler, ble mye brukt på grunn av sine gode egenskaper. Svært få vet at, eple å bli slaktet, bør inntas i sin helhet. Skrell og eple kjerne inneholder store gode egenskaper for kroppen som gjør det til en svært komplett mat: Kalium 35,40%; Kalsium 26.10%; 9,10% magnesium; Natrium 26,10%; Fosforsyre 14,00%; Svovelsyre 6,09% og 4,32 Silikat. %. Å spise et eple om dagen minst, de sier det er nok til å holde unna sykdommer.

Epler fordeler helse

Epler kur er effektive for forskjellige sykdommer, blant disse er:

 • nerveproblemer
 • Tratornos leveren
 • Det er en antioksidant
 • Hjelp i sykdommer i milt
 • revmatisme
 • søvnløshet
 • Rengjør og renser blodet
 • hjerne tonic
 • clean kolesterol
 • Blod alkalisk å lette eliminering av urinsyre
 • Absorberer intestinal giftstoffer som begun rensing av huden
 • Regenererer bakteriefloraen i tarmen
 • Fjerne natriumioner som forårsaker sammentrekning i arteriene
 • Korrigerer fordøyelsesproblemer, både diaré og forstoppelse
 • Styrker mental aktivitet
 • Ifølge studier i Japan de viste at eple pektin kan hindre utvikling av kreftsvulster i tykktarmen.

Så dette frukt, søt og skarp, har store helsemessige fordeler, men fremfor alt, ta en diett og helbreder med epler, forblir våre magen sunt fordi det inneholder et stoff som heter sorbitol som hjelper nesten alle tarmproblemer.

Apple egenskaper for magen

antidiarrheal: Det bidrar til å bekjempe diaré.

Avføringsmiddel soft: Selv om det virker selvmotsigende med antidiarrheal egenskaper, gjør høyt pektin innhold det en utmerket regulator tarmkanalen, så diaré naturlig og bidrar til å flytte tarmen late om nødvendig gjennom magen stopper.

Høy i fiber og pektin Det gjør det til et ideelt sted for kolitt, gastroenteritt og valg, men også som forårsaker giftstoffer, fett og giftig avfall i magen og tarmene er fjernet.

Vanndrivende og rensende: Det bidrar til å fremme fjerning av kroppsvæsker hjelper giftige strømmen fra magen og tarmene, i tillegg til å hjelpe feilsøke.

Ikke slutte å lese: 5 matvarer bør du ikke spise hvis du har psoriasis artritt

syrenøytraliserende egenskaper: Det har pektininnhold i kombinasjon med glysin, noe som gjør det til en effektiv naturlig antacida, passende for å bekjempe surhet, unngå bruk av skadelige kjemikalier antacida for magen. For å gjøre dette, bare spise en godt vasket eller skrelt eple når du føler symptomer på halsbrann.

Rik på kalsium, jern, magnesium, nitrogen, fosfor, kalium, etc., det nære magen og vev.

beroligende: eple er rike på fosfor tar stress i nervesystemet og mage, forårsaker et næringsstoff assimilering og bedre eliminering av toksiner.

fordøyelses: en av de beste løsninger for magen å ha en god fordøyelse er å spise et eple tjue minutter etter å ha spist eller en time senere.

anti-inflammatorisk: Så redusere betennelse i magen og bekjempe gastritt og kolitt.

Lindrer fordøyelsesbesvær, når du spiser en rå eple.

Helbreder og epler kosthold te for magen

herdet med kokte epler

Apple og blomst infusjon av kamille for magen

Te laget med eple, lindrer svie og hevelse i magen, kurer gastritt, kolitt og divertikulitt, renser og renser magen i tilfelle av infeksjon -Kan forårsake oppkast som en måte å rengjøring. For å gjøre dette, drikker tre kopper eple te per dag.

Du trenger:

 • En rå, skrelt og kuttet i små biter eple
 • Saften av en sitron
 • 1 spiseskje kamille blomst

Kok alle ingrediensene i to kopper vann for 10 minutos.Apagar eple og bland godt. La stå noen minutter og sil. Dette drikke en liter vann om dagen. Hvis du ønsker å kurere gastritt, må du fjerne fra kostholdet ditt all junk food eller bearbeidet mat.

søt eple infusjon i magen

Du trenger:

 • 1 liter vann
 • 4 store epler, skrelt og skåret som en halvmåne.
 • svisker
 • Azucar organisk mascabado
 • 2 sitroner
 • 1 appelsin

Kok alt og blidgjøre. Dette godteri er utmerket i tilfeller av forstoppelse, magesmerter, oppblåst mage, oppkast, etc.

Epler diett kur og 2 dager for magen

Dette er også et annet alternativ å kurere magesekken hvor epler brukes utelukkende. Det er en diett med epler og kur to dager på rad. I løpet av disse dagene kan du spise bare epler, starter dagen med extra virgin olivenolje faste og deretter spise epler med skallet. Drikke to liter rent vann i løpet av dagen. I tillegg til dette, er det lurt å ta en pause, fordi en av de vanligste årsakene til mageproblemer er stress, angst og nerver.

Ikke slutte å lese 10 rettsmidler for å behandle åreknuter naturlig

Merk at kan komme det som kalles healing krise hvis du gjør denne dietten. En healing krise oppstår når det synes at ting blir verre. Under dietten, kan du ha symptomer som kvalme, magesmerter, diaré, forstoppelse, etc. Dette er normalt, det betyr at kroppen sammen med de helbredende egenskapene til eple, kjører rensing og helbredelse av magen. Hvis dette skjer, ikke bekymre deg, la kroppen ren og prøver å holde kostholdet. Hvis symptomene er alvorlige, avvikle kosthold og tar ris med grønnsaksbuljong og start eple diett i en måned.

Diet helbreder og epler for generell helse

Du kan også gjøre en diett og kur med epler i en generell måte. Denne dietten består av flere dager, men konsumere dette ikke gjør noen skade. Det er ikke nødvendig å ha spesielle problemer å gjøre, fordi denne dietten vil hjelpe avgifte kroppen styrke alle systemer generelt får snart føle deg mye bedre helse, mer generell styrke, humor og humør generelt mye mer styrkes.

For å gjennomføre denne dietten med epler og kurer kan programmeres scene 10, 15, 20, 30 eller 40 dager som bør spise et eple om morgenen en på ettermiddagen og en på kvelden. I løpet av dagen bør du trekke ut saften og drikke 7 spiseskjeer av det på ulike tider. Helst trekke ut saften og drikke det på den tiden som det gjærer i et par minutter. Således bedre utnytte dets absorpsjon og remineralisering.

Det kan også oppnås ved å ta 3 til 5 påfølgende dager, 2 kg daglig mannaner som bare mat. De kan også ta revet, stekt eller kokt, men usøtet. Vanninntaket er tillatt. Denne vaksinen kan gjentas flere ganger i året.

Forskning og skriving av Lucid Livet
bilder fra Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =