5 Viktige mat for en lys og sterk hår

Å ha en lys og sterk hår, I tillegg lang, det avhenger ikke bare av eksterne vare på håret ditt, men også helsetilstand på innsiden. Ifølge eksperter, helsen til hver kroppsdel, som også inkluderer hår helse avhenger av hva vi spiser. Å ha en lys og sterk vekst av hår avhenger av et balansert kosthold. Næringsstoffer som forbrukes av kroppen styrke hårsekkene.

hår maleri

Alle menn og kvinner, har vi en lys og sunt hår. Håravfall og tørr og livløs utseende er et stort problem for oss alle. For å bli kvitt dette problemet og gjøre vårt hår egentlig er sunt innsiden og ut, må vi inkludere visse matvarer i kostholdet vårt.

5 Viktige mat for en lys og sterk hår

Økt inntak av visse matvarer til hvert måltid, og hvert måltid kan bringe en enorm endring i vår hårvekst. Selv om du følger en næringsrik diett for håret i minst 6 måneder, sikkert du gjør hårsekkene sterk og gjøre håret gjenvinne sin tykkelse og glans. Derfor sidesteps sjampo og balsam hvis det var det du var satse, og begynner et sunt kosthold for å se forskjellen.

linser

Ikke bare er nøkkelen protein for linser skinnende hår, men jern, sink og biotin er også kraftige næringsstoffer. Nærmere bestemt, regenererer biotin cellevekst, noe som vil bidra til å reverse håravfall og sprøtt hår slaget.

nøtter

De er rike på essensielle fettsyrer og biotin Omega 3, Valnøtter er en fantastisk mat som snacks og få skinnende hår hvis du spiser regelmessig. Mangel på biotin i kroppen fører til hårtap, så du agrgarlas i kosten vil føre til en sterkere hår.

Ikke slutte å lese: Årsaker og symptomer på høyt blodtrykk eller høyt blodtrykk

søt / søtpotet

En annen populær sunn mat som fremmer vekst av tykt hår er skinnende og søtpotet. Eller batatas søtpoteter (også kjent som søte poteter), har antioksidant betakaroten omdannes til vitamin A i kroppen.

Det er et kjent faktum at vitamin A er viktig for funksjonen av hver celle i kroppen, inkludert hårceller. Vitamin A i søtpotet hjelper produsere oljer som opprettholder en sunn hodebunn og hindrer flass.

spinat

skinnende hår med spinat og laks

Det inkluderer grønne bladgrønnsaker i ditt daglige kosthold. Prøv å inkludere spinat og brokkoli i kosten så mye som mulig. Disse grønne grønnsaker er rike på folsyre, vitamin A, C og sink, som er avgjørende for et sunt liv, f.eks tykt og skinnende. Spinat er full av jern, folsyre, beta-karoten og vitamin C opprett friske hårsekker. Det gir også olje i hodebunnen.

I tillegg, brokkoli, grønne bladgrønnsaker andre, med dens innhold av sink, kalsium og folsyre, forhindrer håravfall og bidrar til å drive veksten av tykke hår. mørk og full av vitamin A og C grønne grønnsaker, produserer talg - en olje hodebunnen, som virker som en naturlig hårbalsam.

laks

En av de beste mat å stoppe håravfall og for blankt og sunt hår er fisk. Indisk makrell er rik på Omega 3 og 6, som forynger hodebunnen, stimulerer vekst av follikler og gjør håret tykt og sunt. Østers er en annen sjømat som fremmer sunt hår. Østers er rik på sink. Hvis du har en sinkmangel kan føre til hårtap, inkludert tørr, flassende hodebunn.

Ikke slutte å lese 5 urter og krydder for å helbrede huden

Sink er forbundet med androgen produksjon. Personer med lav androgen lider av langsom vekst av hår og flass. Laks er en annen fisk, som er rik på protein og vitamin D, fremmer sunn hårvekst. Omega 3 fettsyrer kroppen trenger finnes i laks. Så, styrker håret og forhindrer dets fall slippe å spise laks, makrell og østers. Søker å kjøpe fisk av god kvalitet.

Andre matvarer rike på næringsstoffer utmerket hår

skinnende hår med egg og paprika

  • Egg. Den er rik på biotin komponent, et B-vitamin som er nødvendig og viktig for å sikre hårvekst og generelle helsen til hodebunnen. Begynne å spise en balansert diett som tar noen av mat med høyt biotin som peanøtter, hvetekli, mandler, egg, avokado, laks og ost som er lav i fett.
  • paprika. Rød, gul og grønn paprika er en fargerik og deilig kilde til vitamin C, som er nødvendig for sunt hår for mange grunner.
  • Spinat. Denne grønne bladrike grønnsaker er fantastisk for kroppen din for mange gode grunner, for eksempel hår helse. Stor makt spillere her er jern og folat. Uten disse to næringsstoffer, kan resultatet bli ødeleggende for kroppen, forårsaker tretthet, svakhet og håravfall.

Forskning og skriving av Lucid Livet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 52 = 58