Hvordan lage din egen hage Hengende urt.

Hvordan lage din egen hage Hengende urt.

Økende dine egne urter er en fin måte å spare penger og unngå overdreven kjøp som nesten alltid ender opp i avfallet. Hvis det er fortsatt for kaldt til å plante utendørs der du er (eller hvis du er i en liten plass), dette henger urtehage det perfekte stedet å få den i gang for våren prosjektet.

Hva du trenger: blikkbokser med plastlokk (te, kakao og kaffe bokser er et godt valg), kleshengere, klemmer, sakser, urter (basilikum, rosmarin, dill, koriander, persille, etc.), tape, kaffefilter, en spiker, en hammer, type X-ACTO kniv, stykke tøy eller papir, og lim eller sprøyteklebemiddel.

Tørk av mens etter dine bokser, fjerne bunnen av boksen med en boksåpner. Ved hjelp av hammer og spiker, bore hull - 10-15 nær sentrum.

Skyve bunnen inne i boksen, stopper den luft fra innsiden. Lim tape en tomme fra den ytre kant av boksen. (Du kan også bruke en varm limpistol.) Etter at du har det godt og fast, bore to hull på hver sin side av boks med en kvart tomme fra kanten. Dette er hull for oppheng.Snu boksen. Trykk forsiktig anlegget i boksen. Denne delen kan være litt vanskelig, så kan det være lurt å gjøre det i vasken / vasken eller i utlandet.

Når du har gress i boksen, ta filteret og kuttet en liten diamant i midten, med en spalte som strekker seg til kanten av en side.

Brett kaffefilter rundt i gresset og tapede kanter. Lime den inn i båten slik at toppen av filteret er tett Dette vil bidra til å forhindre lekkasje og falle når jorden snu boksen.

Ikke stoppe å lese: En praktisk guide til urte tinkturer

Bruk typen X-ACTO kniv skjæres et hull på omtrent 1-2 cm i diameter i sentrum av plastdekslet. Hullstørrelsen er egentlig avhengig av størrelsen på anlegget. For stor og flukt, for lite og du kan ikke få anlegget gjennom den. Er du i tvil, gjør først en liten en.

Denne delen er vanskelig: planten forsiktig passerer gjennom hull i plastdekselet. Den beste måten å gjøre dette på er å ta sentrum av anlegget, samle alle bladene sammen, og forsiktig rotere inntil en tau-lignende form og ikke gå overalt.

Når du har lokket på gulvet, kan du tape det hvis anlegget er spesielt stor eller tung. . Deretter skjæres det stoff eller papir i strimler med tilstrekkelig slakk til fullstendig å vikle rundt boksen og er litt overlapper hverandre. Skjær den så bred nok slik at det er omtrent halvparten en ekstra tomme av toppen av boksen (det som pleide å være i bunnen).

Grab stoffet ved den ene kanten og plasserer den samme på den nedre side av boksen, hvor den planteblader. Tapet eller lime den vertikale kanten av stoffet til kannen, og deretter innpakket med stoffet stramt rundt det. Den kan brukes sprøyteklebemiddel, lim eller klar tape for å feste duken. Deretter brettes den ekstra halv tomme av stoff eller papir på innsiden av toppen av boksen og lime eller tape satt på plass. Vær forsiktig med å dekke vannhull.

Spanske oversettelsen: laget livet Lucida All spansk oversettelse opphavsrettsbeskyttet. Norsk kilde: www.persephonemagazine.com

Ikke stoppe å lese: 10 måter å leve med glede å ha nok


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 9 = 1