Brenne magen fett med banan og ingefær

Et overveldende utvalg av kosttilskudd og vekttap er til stede i markedet i dag. Noen av disse kosttilskudd er fettforbrenning som ikke er effektive og er skadelig i mange tilfeller. På grunn av dette, er forbrukerne snu til naturlig rettsmidler for å opprettholde en sunn vekt og bekjempe fedme.

banan blåbær banan smoothie

Fordeler med ingefær og banan smoothie som fettforbrenning

Naturopathic leger har anbefalt noen urter, frukt og grønnsaker for å bidra til å re-balansere kroppen. Notater, dessuten at kroppen er laget for å gå tilbake til en normal vekt, når han har kommet seg hans helse og balanse.

Noen vekttap eksperter har funnet ut at følgende smoothie med banan kan hjelpe kroppen til å øke fett tap, fordi, i tillegg til å inneholde ingefær, inneholder det en rekke andre ingredienser som er utmerkede matvarer for å følge reduserende dietter.

Her kan du lære om fordelene med denne væsken som fungerer som en fettforbrenning.

bananer

Bananer inneholder kalium, fiber, sukkerarter og naturlige antioksidanter som bidrar til å gi næring til energi til kroppen og balansere nivået av blodsukker.

Likeledes, avhending og fremmer god fordøyelse, hjelper kroppen absorbere næringsstoffer effektivt og eliminere sving avfall i tarmen som forstyrrer vektreduksjon.

Bananer har egenskaper vekttap. En banan har 108 kalorier, noe som tilsvarer 17,5 gram karbohydrat.

Kroppen trenger karbohydrater for ordnede kroppen og overskytende karbohydrater kan føre til vektøkning. Bananer er også lastet med fiber, vitaminer og mineraler.

Ikke stoppe å lese: Å miste vekt i 7 dager med sitron

Bananer inneholder pektin, som etterlater deg mett lenger. Dette gjør bananer er ideell for noen vekttap programmet.

ingefær

egenskaper-av-ingefær

Ingefær letter rensing kolon. Kolon rensing i sin tur bidrar til god fordøyelse, og dermed bedre fordøyelse, enklere vekttap.

Ingefær te er brukt for vekttap med å øke metabolismen, det stimulerer blodsirkulasjonen og utskillelse av giftstoffer fra kroppen. I tillegg til å øke fett tap, kan ingefær også hjelpe en person føler seg mett, noe som igjen reduserer matinntaket.

I tillegg har det vist seg at Ginger fungerer som en naturlig appetitt suppressant, som er den beste måten å gå ned i vekt. Naturlige appetittdempende midler er trygge og forårsaker ingen rebound.

Ingefær er praktisk talt fri for kalorier, og når det brukes i matlaging eller te er forberedt, kan det gi deg en liten fordel i møte sine vekttap mål.

Ingefær og vekttap går hånd i hånd, og dels fordi ingefær er kjent for å være en thermogenic mat. Øker kroppstemperaturen og bidrar til å øke stoffskiftet, slik at du forbrenner mer fett enn du ville gjort med diett alene.

linfrø

I stor grad nytten av flaxseed (i linfrø er bedre) for vekttap som følge av de lave karbohydrater av linfrø og høy i omega 3-fettsyrer (33 ganger den bakterie hvete).

Ikke stoppe å lese: Salad å tømme magen og gå ned i vekt

Tatt med et måltid, flaxseeds føle deg full og fornøyd lenger - bare strø på salater, supper, yoghurt og bruke det i mange flere deilige måter.

I tillegg linfrøolje beskytter slimhinnen i fordøyelseskanalen, så linfrø olje er perfekt hvis du har en sensitiv mage.

blåbær

blåbær

Blåbær er rike på antioksidanter og hjelpe rense systemet. Dette i sin tur forbedrer stoffskifte og fordøyelsessystemet slik at du kan begynne å miste vekt raskere. Du kan lære mer om dette kraftige mat: blåbær, alliert for å bekjempe fett, hvor du vil finne referanser for å hjelpe deg å bedre forstå funksjonen av denne frukten i dietter for å miste fett.

spinat

En av de mest effektive fettforbrenningen mat som er utvilsomt spinat på grunn av deres ernæringsmessige kapasitet. En håndfull av spinat, eller tilsvarende en kopp, inneholder fra 6 til 8 kalorier og karbohydrater er enda mindre, som bare inneholder ett gram, også i nærvær av antioksidanter, blant hvilke jern- og magnesium høydepunkter de gjør det idé for noen form for diett for å gå ned i vekt.

Banan smoothie og ingefær for å miste fett

ingredienser:

  • 2 spiseskjeer lin frø
  • 1 kopp frosne blåbær
  • En moden banan fryst
  • 1 ss revet ingefær
  • Halv kopp babyspinat
  • is

retninger:

1. Bland alle ingrediensene sammen med kokosmelk eller mandler som ikke inneholder sukker eller enda bedre, bare blande med nok vann for å lage en lett røre. Denne smoothie kan erstatte frokost.

Livet skrive Lucida
Bilde Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 + = 54