10 måter å leve med glede å ha nok

Hva om vi alle besluttet å bare akseptere det faktum at vi har nok? Hva om vi begynner å motstå fristelsen av forbrukersamfunnet og i stedet begynne å være fornøyd med det vi har?

Hvordan kunne denne endringen i tenkning forvandle våre liv?

Denne transformasjonen kan ikke ha fra en dag til en annen. Det er en reise, ikke et mål. Det krever kontinuerlig og bevisst livsstil. Det er en daglig fornyelse av sinnet.

10 måter å leve med glede å ha nok

Her er noen praktiske endringer som kan begynne å implementere. Test selv om bare for noen få dager. Du vil bli overrasket over hvor mye du kan nyte nok.

1. redefinerte vår forståelse nok

Omdefinere dine behov.
Hvis vi har $ 20 i lomma, mat i kjøleskapet, klær på, et tak og et sted å sove, vi er rikere enn 75% av mennesker i verden.

2. Spar penger

Spare mer enn du bruker.
Korte kredittkort, eller i det minste holde dem på en stund, og stopper anskaffe gjeld.

3. Koble

Velg en dag eller en bestemt tid til å koble fra.
Bli inspirert av forfattere som er typisk for en frakoblet søndag.

4. Lag din egen underholdning

Følg temaet koble fra og Slå av TV!
Slutte å bruke penger på super dyre, reise underholdning, og / eller fritidsaktiviteter. Hodet utendørs og nyte hva den har fritt gitt oss i naturen.

Ikke stoppe å lese: Solar Texas for en ren og bærekraftig energi.

5. Bare si nei

Å ha nok ofte betyr at vi vil ta avgjørelser som ikke er akseptert av massene. Du må kanskje fortelle våre barn "nei", kan det hende du må fortelle våre venner og familie som ikke gjør det, også.

6. Stopp prøver å tilpasse seg andre

Dette er den brutale sannheten, det er alltid noen som tjener mer penger enn deg. Og hva mer er, vil det alltid være noen som har flere ting enn deg. Men hvem bryr seg? Stopp prøver å tilpasse seg andre. Du er et unikt individ med en utrolig talent, alt i din egen rett.

7. Prioritere mennesker

Jeg sluttet jobben min 6 måneder siden. Vet du hvorfor? Det var ikke økonomisk forstand. Det var fordi jeg innså at alle mine barn ville var meg. De bryr seg ikke om de tingene han var i stand til å kjøpe. Jeg innså at de er for meg så kort tid og deretter forlate. Selvfølgelig bruker vi mye mindre (jeg mener tusenvis mindre) og har mye mindre enn før, men jeg har aldri vært lykkeligere.

8. fornøyd med deg

I løpet av årene som jeg har modnet og vokst i min egen hud, jeg begynner å utvikle evnen til å være lykkelig. Jeg trenger ikke mer mat høy selskaper, klær, penger eller fjellene som definerer meg. Nok bare ser annerledes ut når jeg er fornøyd med meg selv.

Ikke stoppe å lese: Tianjin, verdens største økologiske byen.

9. Spis ekte mat, nærende

Kom hjem.
Begynne å spise mindre enn en boks.
Lær hva vokser sesong i ditt sted og spise den.
Den vokser i mye av din egen mat som mulig. Ikke la størrelsen på hagen din grense deg!

10. Vis takknemlighet

Takk. Lag en liste over alle de tingene du er takknemlig for. Sett henne i en høy trafikk område av ditt hjem. Godta det!

For å begynne reisen, må vi finne måter å bringe familien vår side. Det samler alle og diskutere dem åpenlyst tingene på denne listen. Trosse tilbringe denne sesongen.
Bare tenk hvor fantastisk det vil bli når du har fått kontroll over livet ditt. Begynner å gjennomføre noen endringer. Hvis ikke, er alt fint, baby trinn.
Så nå spør jeg. Hva ville du gjort annerledes hvis du trodde du har nok?

"Earth gir nok til å tilfredsstille alle manns behov, men ikke hver manns grådighet." - Mahatma Gandhi

Livet skrive Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + = 11

map