Automassage å fjerne stress, tretthet og øke energi

Hvis du var en av dem som anser massasje som en luksus, eller du trenger noen andre til å få en avslappende massasje, kan vi fortelle deg at du tar feil, fordi massasje har mange fysiske, mentale og emosjonelle fordeler, og du kan dele den seg selv som en selvmassasje, hvis du lære hvordan du gjør det.

Guide til å utføre en selv massasje reduserer stress, angst og fylle oss med energi

En av de mest effektive selvmassasjeteknikker, kalles gjør-in selvtillit massasje, et terapeutisk massasje basert på akupressur, som kan lindre trøtthet, redusere stress og øke din fysiske energi, bare sørg for presset på bestemte punkter på kroppen. Deretter vil vi vise deg noen enkle teknikker praksis, slik at du kan realizarte en bil hjem massasje kan ha stor nytte i frigjøre spenninger og fremme avslapning.

Fordeler med selv-massasje

 • En selv massasje kan forbedre blodsirkulasjonen, hjelper kroppen til å oxygenate bedre og gjøre våre celler får tilstrekkelig ernæring.
 • Lindrer muskelspenninger og kontrakturer, som virker som en smertestillende i tilfelle av sykdommer som hofte smerte, artritt og andre lignende forhold.
 • Bidrar til å øke serotonin, og dermed oppnå en tilstand av velvære.
 • Det fungerer som en stimulerende for fysisk energi, gjør oss føles lettere og full av god humor.
 • Det fungerer som en naturlig lymfedrenasje, fremme avgiftning av kroppen.
 • Det hjelper berolige kramper og muskelstivhet er, blant mange andre fordeler.
 • Det kan lindre kronisk hodepine og migrene.
 • Det hjelper oss å konsentrere seg bedre og har høyere ytelse i vårt arbeid, stimulere hukommelsen.

Ikke stoppe å lese: Ett skritt elixir av ungdom.

Hvordan skal vi gjøre dette selv massasje

Før avslapning selvtillit massasje

Du bør vite at andre fordeler som har en selvtillit massasje er at du bestemmer hvor, når og hvordan du skal gjøre, så kan være eller ikke en travel person, så du har ingen unnskyldninger for å bevise fordelene av denne selv massasje for å fjerne stress og forbedre din generelle velvære.

Før du starter full med akupressur som er gjort i denne selv massasje, er det viktig å respektere følgende trinn.

 • Først går vi inn i en tilstand av dyp avslapning, gjorde vi lange og dype åndedrag, exhaling sakte og visualisere kroppen vår som det er avslappende hver lem.
 • Den andre er varm, er dette stadiet ikke føre oss noen skade. Vi skal bare gjøre milde, sirkulære bevegelser av alle ledd.
 • Prøv å være i et behagelig sted uten distraksjoner, og stille, kan du akklimatisere seg til musikk for avslapning, hvis du ønsker det.

1. Selv massasje for å endre humøret

Bilder kan veilede deg slik at du vet hvilket område du utfører press. Bruk fingrene, som vist i bildet 1a for å lage en akupressur på kroppen. Flytt med mild til å gå ved å slappe muskler i mage bevegelser. Deretter utfører massasje sirkler å slappe magen videre, så kan du følge trinn vist i figur 1b, utføre et trykk med begge fingrene i området.

Ikke stoppe å lese: Claudia Mitchell, Bionic Woman

2. eliminere stress

til få en rask slappe av og avlaste stress hver dag, og eliminere akkumulert spenninger, som avbildet No. 2, utfører et siffer i foten press. Trykk i noen sekunder og slipp, kan dette gjenta 5 ganger med hver fot.

3. Styr negative følelser som frykt

No. 3 auto massasje kan være nyttig for å lindre negative følelser som frykt, må gjøre en digitopresión som bildet viser 3, 4, 5 og 6. Disse poengene kan også bidra til å avlaste statene nervøsitet og irritabilitet. Massasje må trykket som varer noen få sekunder, mellom 3 til 5 sekunder og deretter frigjort, med flere iterasjoner utføres hver ende.

Du kan endre rekkefølgen på disse massasje avhengig av hvilke betingelser må forholde seg til mer presserende og utføre flere reps på de punkter som du trenger for å behandle flere.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − 49 =