Ved hjelp av papaya frø for å eliminere tarmparasitter

den hakeorm De er en mye mer vanlig problem enn folk flest er klar over. De er også svært vanskelig å diagnostisere på grunn av mangfoldet av symptomer som kan oppstå ved en parasittisk infeksjon. Les videre for en utmerket måte å utrydde parasitter fra tarmen og bedre funksjon av fordøyelsessystemet ved hjelp av papaya frø.

Noen symptomer på å ha tarmparasitter kan omfatte oppblåsthet og overskytende gass, hyppig diaré, irritabel tarmsyndrom, ekstrem tretthet, et økende antall av allergier og dårlig generell immunitet kombinert med en mangel på energi og regulere sykdom.

Frøene av papayafrukt, er kjent for å ha orm og anti-amøbiske egenskaper. Noe som resulterer i eliminering av ormer og andre organismer som befinner seg i tarmen og andre deler av fordøyelsessystemet.

En 2007 studie med nigerianske barn med alvorlige problemer med parasitter, viste en reduksjon på 70% i løpet av bare en uke etter å ha fått en dose på 20 ml papaya frø ekstrakt.

Forskere har sagt papaya frø er effektive i behandling av humane tarmparasitter uten bivirkninger kan være betydelig.

Ved hjelp av papaya frø for å eliminere tarmparasitter

Det er tre viktigste forskjellene mellom å bruke papaya frø for fordøyelsen helse og bruke dem til å behandle parasitter.

  1. Den første er beløpet som brukes, vil det være betydelig mer.
  2. Det andre er å tas på tom mage, etter et måltid protein.
  3. Og den tredje er at de er en naturlig avføringsmiddel for å sikre at flest mulig av parasitter er utladet etter behandling.

Siden tygge en skje med papaya frø første tingen å gjøre i morgen er ikke den beste måten å starte dagen, her er en oppskrift smoothie med papaya frø å eliminere parasitter. Den inneholder flere andre kraftige antiparasitt mat for å styrke formelen for å eliminere disse feilene mer effektivt.

Denne dosen av papaya frø er ganske høy, så det er sterkt anbefalt å ha litt erfaring for å begynne å ta dem. Videre advarsler papaya enzym og bivirkninger er spesielt relevante for denne naturlige behandling mot skadedyr, og det er best å sjekke som ikke har en uvanlig reaksjon for dem å ta en mindre mengde første.

Hvis du aldri har brukt sterke fordøyelsesenzymer som dette før, begynner sakte og gradvis øke dosen, vil det være mer effektivt og vil resultere i færre bivirkninger.

Brukes i de mengder som er beskrevet nedenfor, har papaya frø vært svært effektive for parasitter. Bare vær tålmodig med behandling.

Parasitter har ulike livssykluser og mens noen mennesker får resultater med sine første smoothie papaya frø, sterkt fortsette å eliminere dem på den måten som er beskrevet nedenfor er anbefalt.

Heldigvis, det virkelig smaker godt. Som det er noe som ikke mange behandlinger for innvollsparasitter kan gi. Her er oppskriften og instruksjoner for hvordan du gjør det.

Smoothie med papaya frø for å eliminere tarmparasitter

Du trenger:

  • En stor frisk papaya fortrinnsvis organisk. Mellom grønn og gul.
  • En frisk ananas organisk medium
  • 1/4 kopp gresskarfrø og rå organiske
  • 2 heaping spiseskjeer kokosflak
  • En hel skrelt og kokos (kokos holde vann)
  • 1 ss ekstra virgin kokosolje
  • 1/2 dusin ferske fedd (valgfritt)

bruksanvisning

1. Start med en heaping spiseskje fersk papaya frø. Ta dem direkte fra frukt og legg dem i en god blender som er i stand til å kutte frøene.

Mens friske papaya frø er trolig litt bedre, kanskje i noen deler papaya kan være dyrt eller vanskelig å finne. Det beste alternativet du finner i dette tilfellet, er å kjøpe frø pulver og produsert som et supplement.

Ikke stoppe å lese: Tiltak for å behandle arr venstre ved akne

Hvis frøene pulverisert mindre er nødvendig, og en teskje vil gjøre jobben. Som etter alternativer, er det liten tvil om at papaya frø ekstrakter er så effektive, og definitivt ikke bruke papaya frø å plante fordi de kan behandles med kjemikalier.

2. Tilsett til blanderen en tredjedel av en liten papaya eller omtrent en femtedel av stor papaya og hakket passer i blender.

Ideelt leter etter en frukt som er grønn til gul, med mer overveiende grønn. Papaya som det må likevel inneholde nyttige nivåer av fordøyelsesenzymer, mens allerede kan ha en søtsmak.

Som for de beste papaya å bruke, de er den største og mest populære i Mexico og Sør-Amerika, siden 80% av andre typer kan være genmodifisert, som du bør gjøre hvis du er interessert mer nøyaktig forskning.

3. Tilsett ca en fjerdedel av en ananas-størrelse. Ananas er rik på fordøyelsesenzymer så som bromelain, som kan ha en antiparasittisk effekt og forbedre tarm-miljø. Og selvfølgelig de kjenner veldig godt.

Pícalas godt nok, og inneholder kjernen av ananas når du legger til blandingen. Ananas kjerner er ikke bare full av fiber, er også en del mer av bromelain.

4. Sammen med papaya frø og frukt, legge til en kvart kopp rå gresskarfrø til blanderen. Gresskarfrø er spesielt god til å lamme parasitter i nedre tarmen og legger effektiviteten til handlingene til papaya frø.

5. Legg to avrundede spiseskjeer av blandingen. Kokosflak er en annen ingrediens som er kjent for å være bra for sletting parasitter. Hvis du kan finne fersk kokos og bruke kokos vann til denne smoothie for behandling av innvollsparasitter å erstatte vanlig melk (selv om du kan bruke kokosmelk) og spise så mye du kan fra kokos kjøtt rett etter, ville det fortsatt mer effektiv.

6. Legg heaping spiseskje olje økologisk virgin kokos. Laurinsyre i kokosnøtter blir monolaurin forbindelse i fordøyelseskanalen, noe som kan bidra til å kvitte kroppen av protozoer, og parasitter ringorm og Giardia.

7. Tilsett en kopp kokosnøtt vann eller kokosmelk halvt om halvt vann som vil gjøre den ekstra kremet shake. Kokos er bra for parasitter og bruke den som din milkshake, øker effektiviteten.

Andre rimelige alternativer inkluderer hamp melk, mandel melk eller hasselnøtt, kefir eller usøtet yoghurt ekte og naturlig og organisk. Det anbefales å unngå soyamelk eller kumelk konvensjonelle (ikke økologisk) for ulike helseproblemer som mulig.

8. Som ekstrautstyr kan du også legge til et halvt dusin eller flere spiker fresceller denne smoothie. Det sies å være spesielt god for å bli kvitt parasitten og kan egg være enda mer effektiv blanding med fordøyelsesenzymer i denne banket for å bryte den beskyttende belegg som dekker egg av innvollsorm.

Dette vil endre smaken litt, men som med papaya frø, de andre ingrediensene virkelig maskere den sterke smaken.

Hvis du velger å bruke neglene bør legges mens papaya frø så de må være nær bladene og slipe dem veldig godt. De er også mer effektive når det gjelder fersk, organisk negler.

9. Når du har lagt alt, bland alle ingrediensene i høy hastighet inntil konsistensen ser bra for deg. Litt mer kokos vann eller vann kan legges til hvis den er for tykk. Må være veldig godt bakken.

Ikke stoppe å lese: Vannmelon juice å tømme magen og fjerne gasser

Drikk hele slått i en sittende hvis du kan. Søtheten til papaya og ananas skal dominere noen bitterhet av de frø eller nellik. Sikkert bedre enn noen annen behandling av parasitt som kan bevise vet.

Tar dette Antiparasittiske smoothie med papaya frø

Den beste tiden å drikke denne Antiparasittiske ville riste fastende om morgenen på tom mage og før du spiser. Denne smoothie også sunt, gjør at du føler deg mett; Du bør ikke være for sulten snart.

Det er gunstig å gå med en naturlig avføringsmiddel for sporadisk bruk for å drive dem ut før de kan komme seg. Ta om lag to timer etter inntak av antiparasitt smoothie med papaya frø og litt før du spiser maten.

For en enda mer kraftfull avføringsmiddel, kan du ta lakserolje og kald mat grade. Vær oppmerksom på at disse tingene virkelig fungerer, og det er ikke tilrådelig å ta det hvis du har til å forlate huset i de neste timene.

Noen rapporterer å ha intestinal smerter når du tar lakserolje, og bør ikke brukes av alle med gastrointestinal sykdom eller kvinner som er gravide. Hvis du velger å ta, er det foreslått dose en spiseskje eller to (du vil starte med en), ca to timer etter inntak av røren og før noen annen mat.

Det kan være lurt å holde seg med et lite glass av sitrus juice (sitron) for å fjerne fet smak, men lakserolje virkelig fungerer og vil klare så langt som mulig. Ikke ta mer enn 5 sammenhengende dager og er kanskje best å ta bare den første dagen eller to med en mykere behandling for de resterende dagene.

Uten å gå i for mye detalj, er det noen ganger mulig å se bevis på parasitter når du besøker badet. Mange parasittiske organismer som enten er for liten, eller utvist komprimeres i avføringen. Så ikke bekymre deg hvis du ser dem eller ikke.

Enda viktigere, etter den første rengjøring, vil det være en reduksjon i symptomer du har vært inne og en forbedring i avføringen. Dette vil naturligvis føre til å øke energinivået og forbedre den generelle helsen.

Du kan oppleve en midlertidig forverring av symptomene når du starter noen form for intern rensing. Dette er kjent som en helbredende krise.

Med denne behandlingen av parasitter papaya frø vil du vanligvis føler mye bedre etter å ha besøkt badet. Men oppsøke helsepersonell hvis symptomene forlenge og forverre.

Ta de banket tre eller fire om morgenen ville være en god første behandling. Som en forholdsregel, bør ikke ta avføringsmidler for mer enn fem dager på rad (hvis du gjør det med en myk er fint i laveste dose for langsiktig bruk).

Det er en god idé å gjenta behandlingen for å fjerne innvollsparasitter i ca to uker siden jeg var ferdig, og deretter igjen to uker etter at, selv om du føler deg mye bedre. Grunnen til dette er å matche de avl sykluser vanlige parasitter, som bendelorm, hookworms og bendelorm.

Ofte rengjøring kan være effektive i å eliminere voksne parasitter og innvollsorm, men ikke før han hadde lagt eggene sine, som sies er ofte enda vanskeligere å fjerne. For å gjenta behandlingen tre ganger over en periode på 6 uker, er det mye mer sannsynlig å avbryte hekkesyklusen.

Noen ressurser selv anbefale behandlinger for kontinuerlige innvollsparasitter i opp til tre måneder for å være helt sikre på at de har jobbet med innvollsorm og andre parasitter i sine ulike livssykluser.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 12 = 20