Hvordan forberede en befestet mandelmelk

Mandel melk er deilig og inneholder mange gode egenskaper for helsen vår. Det er i hovedsak nyttig som en erstatning for kumelk og for folk som er intolerante for melkeprodukter og kan tas i korn, kaffe, chocolatadas, bakevarer, supper, etc.

Mandel melk og havre

Mandel melk med havregryn

Men i dag har vi en oppskrift på befestet melk mandler Fordi vi vil legge til en mer ingrediens som vil gjøre det enda sunnere å lage en velling av deilig mandel, er det tykkere konsistens enn om bare mandler, har mer enn ett aspekt av kremet melk fordi det vil også legge til en del sunn havregryn. Du kan ta det sammen med hva du liker, eller hvis du foretrekker det, alene. Det er deilig og er svært næringsrik, som både havre og mandler er en stor kilde til energi.

Slam egenskaper av mandler og havre

Havre for dens fiber bidrar til å forbedre intestinal transit og betaglucanos danne et tynt lag som beskytter tarmen. Linolsyre og fiber gjør kolesterol får ikke passere gjennom tarmen. Dermed er organismen mer beskyttet mot atherosklerose, hypertensjon og slag. Under graviditet er nyttig for utviklingen av fosteret og i spedbarnsalder havregryn, det er veldig smigrende for morsmelk produksjon bringer også mange vitaminer og mineraler til det. Havre senker nivået av blodsukker. Dette gjør det effektivt i behandlingen av diabetes insulínicas ikke.

Ikke slutte å lese: 6 naturlige alternativer til Ibuprofen

Mandler er rike på protein, kalsium og vitamin E, slik at det er en verdifull antioksidant. Den inneholder ideell for å stimulere avføring og gir følelse av metthet løselig fiber. Almond er også rik på proteiner (19 g / 100 g).

Jern, magnesium, fosfor og mangan er andre mineraler som bidrar mandler. Mandler hjelpe kardiovaskulære problemer fordi deres oljer opptre direkte å hjelpe rene arterier.

mandel melk og havremelk

Hvordan forberede mandelmelk

ingredienser

  • 3 kopper organisk havrekorn
  • vann er nødvendig
  • 33 skåldede mandlene

forberedelse

  1. I en bolle tilsett havregryn, mandler og vann til randen. Dekk til og reserve i 6 timer.
  2. Du har brukt den tiden, eliminere vannet og gå til flytende per kopp havre gjennomvåt 11 mandler med det.
  3. Om nødvendig tilsett mer vann til ønsket konsistens.
  4. Sil og server varm eller kald.
  5. Blid er valgfritt, men det kan være med honning eller stevia.
  6. Bli med henne i smoothies, frokostblandinger, kremer, chocolatadas, kaffe, etc.

Skrive: Livet Lucida
bilder fra Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 11 =