10 grunner til hvorfor du ikke bør be om unnskyldning for å være deg

Er du rosiner apologizing for å være deg? Lær å elske og respekt er en del av prosessen med personlig vekst og gjenkjenne våre ansvar og skyld. Å vite hvordan, når og hvorfor be om unnskyldning, er en kunst som kan ta år å mestre, men det vil alltid være muligheter for å be om unnskyldning nødvendig.

beklager

Nå, be om tilgivelse for handlinger vi har utført mot andre mennesker som vi har skadet, betyr ikke det samme som å be om tilgivelse for "å være" hvem du er. Vesen er ikke det samme som å gjøre, som det refereres til din individualitet og særpreg i denne verden. Det er ditt liv er din personlige vekst, er du på jakt etter meningen med livet.

10 grunner til hvorfor du ikke bør be om unnskyldning for å være deg

På den annen side, også vi bruke mulighetene unnskyldning eller be om unnskyldning til å endre eller skjule vårt ansvar, og det blir en dårlig vane. Veien til møte med oss ​​selv er lang, kanskje varer en mannsalder, men det er en individuell og svært personlig prosess. Så noen ganger be om tilgivelse eller be om unnskyldning blir en irriterende vane, og gjøre, for å være deg, er en svært dårlig idé, og imøtekommende om deg selv. Det er grunner til at du aldri skal be om unnskyldning for å være deg, Følgende er noen av dem.

  1. Vi er individer. Det er ingen andre vesen i universet som deg, dine øyne, ben eller andre fysiske kjennetegn kan være arv i familien, men aldri bli en være lik andre miljømessige sosiale og individuelle erfaringer har formet vesen som dag du er, Som fortjener din respekt.
  2. Vi har alle forskjellige syn på ting. Perspektivet som vi ser til andre er veldig forskjellig fra person til person, og reaksjonene som treffer med hensyn til disse oppfatningene er alltid veldig forskjellig. Alltid forsone ditt perspektiv med andre, aldri forlate poenget ditt, selv om det er sant at du alltid har rett fra ditt perspektiv, alltid halvparten og den prøver å vise empati.
  3. Ditt liv er ditt, er det ingen som er født med deg, og ingen vil dø med deg eller for deg. Bare du kan føle, kjenne, tenke og resonnere ting bedre enn noen andre i livet ditt, hvis du har rotet deg kan du bare la påvirket
  4. Dine handlinger kan bare påvirke deg. Til deg eller folk stående som din speil og villige til å motta dem, hører ingenting i denne verden for oss bare våre egne handlinger.
  5. Du er ikke hva andre ønsker eller trenger å være. Må ikke "være" som andre vil du skal være, er du ansvarlig for din egen personlighet.
  6. Du trenger ikke gjøre det andre ønsker du gjør, ikke har det. Du står fritt til å operere som du vil, gjøre eller ikke gjøre, er din avgjørelse og ingen kan kontrollere at
  7. Ikke opptre som andre trenger du å oppføre seg eller fordi du oppfører deg. Din oppførsel bringer alltid konsekvenser i miljøet, men nøkkelen her er at disse konsekvensene vil alltid være noe for deg, så hvorfor oppfører seg som andre forteller deg? Til syvende og sist, vil resultatet alltid være noe for deg.
  8. Du jobber på egen hånd aksept. Når konfrontert med deler vi ikke liker oss, arbeide på vår egen aksept, kan vi ikke være vår fiende stadig ba om unnskyldning for alt.
  9. Du tror på deg selv. Du er et unikt og perfekt vesen, og du setter din tro på deg selv, alltid jobbe fra forpliktelsen til å forbedre, men aldri slutte å tro på deg.
  10. Vi er ufullkomne og gjør feil. En etter en. Som ikke avviker fra noen. Oppdage hvor mye du er verdt uten å fokusere på feil.

Ikke stoppe å lese: Personlighetstest

Alltid husk, det er ikke ikke kjenner våre feil og gå gjennom livets såre andre uten å føle noen anger, er det å forstå forskjellen mellom "å være" og "gjør" er din selvfølelse og din individualitet, kjærlige deg selv og være din trofaste medskyldig.

"En benådning bare lære i livet når vi trengte vår tid vi tilgi mye" - Jacinto Benevente

Livet skrive Lucida
Bilde Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 56

map