Pudin omega 3 avokado og mandel

deilig pudin som vil gi den nødvendige tilførsel av omega-3, i forbindelse med mat som en del av bestanddelene. Slik som avocados og mandler, som er vesentlige kilder til disse essensielle fettsyrer.

deilig sjokolade pudding med banan og avocado rik på omega 3

Hvorfor bør du spise denne sjokoladepudding regelmessig

Dette er en rik og sunn pudding beregnet for dem som ennå ikke har klart å nyte god smak avocado, spesielt barn som er ofte den mest motvillige til å spise frukt eller grønnsaker som har bare en søt smak.

I tillegg inneholder denne deilig pudding omega 3-fettsyrer som er tilstede i avokado, også kalt avocados, mandler og som gjør det til en meget sunt oppskrift.

Avokado er en frukt som bør være til stede i vårt daglige kosthold, fordi det regnes som en av de mest gunstig mat fordi den har mange ernæringsmessige egenskaper som mennesker trenger. Den inneholder, som mandel, Omega 3 fettsyrer, anbefalt for et sunt hjerte, en strålende sinn og en eksepsjonell utsikt.

Men smaken som vil definitivt gjøre denne utsøkte og rik oppskrift næringsstoff er sjokolade i tillegg til å gi magnesium, som er avgjørende for å styrke muskler og nerver, og i tillegg til å gi god støtte for et sunt immunsystem, opprettholder konstant helse hjerte og hjelper bein holde seg sterk.

Ikke stoppe å lese: sitron diett for å gå ned i vekt

Hvordan forberede sjokolade pudding med Omega 3

ingredienser:

  • ½ avokado, moset
  • 1/2 banan most
  • 1-2 ss sukker kakaopulver
  • 2 ts honning birøkt råstoff
  • 1 ts smør / mandelsmør
  • klype havsalt
  • svart sjokoladebiter - valgfritt

instruksjoner:

  1. Knus avocado og banan.
  2. Legg kakao, honning, mandel smør og en klype salt og bland godt.
  3. Du kan spise den med chips av svart sjokolade hvis ønskelig.

Merk. For en glatt og kremet konsistens i pudding, kan du bruke food prosessor. Og med disse trinnene allerede du har denne deilige sunn oppskrift listen, med et bidrag av omega 3 ikke bør gå glipp av i kostholdet ditt. Du kan lære mer sunne oppskrifter å følge dine favoritt retter i egen avdeling for kjøkkenet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − 17 =