Tegn på oppmerksomhetssvikt hos barn og naturlige løsninger

Til syvende og sist er dette tiden av lidelser, til hvert symptom holde seg borte fra den mye ønsket "normal" er tildelt et navn og er merket under paraplyen til en lidelse.

Attention Deficit

Det er viktig å vite en lidelse Attention Deficit, TDA med eller uten "H" er rett og slett et sett av symptomer som barn i dag og de har tatt corsage for et navn. Egentlig er det ingen fysisk undersøkelse, slik tilfellet er med andre sykdommer, kan du gjøre barnet ditt til å stille en diagnose.

Tegn på oppmerksomhetssvikt hos barn

diagnoser av oppmerksomhetssvikt hos barn er basert på sjekklister på observerte atferd, foreldre, lærere eller omsorgspersoner; en større utseende, vil det ha større vekt ved diagnostisering, vanligvis alle instrumenter har en tendens til å måle de samme observer atferd for å produsere resultater.

Det er derfor vi har besluttet her å bygge en enkel guide tegn på at barnet ditt kan være lider av denne lidelsen, og senere foreslår vi noen retningslinjer for hvordan du behandler den.

Vær oppmerksom på barnets atferd og prøver å observere hver for seg, slik at du kan svare på om det ser ut til mange eller få ganger over en periode bør være minst 24 til 48 timer.

 1. Den har veldig lav frustrasjonstoleranse: mens du spiller kan ikke tolerere hans ting ut av rekkefølgen han planla, dvs. hvis et tårn av blokker faller etter det er bygget, begynte han å gråte ganske ofte.
 2. Han er impulsiv: alltid gjør folks kommentarer på upassende tidspunkter, hopper og hopper der det er forbudt, treffer andre barn, voksne eller ting uten noen åpenbar grunn. Han sier banne, rope på upassende steder, Etc.
 3. Do not Care ting: Du vet aldri hvor du putter ting i skolen vanligvis taper, blyanter, fargestifter sliper med ekstrem frekvens. Han vet ikke hvordan de skal reagere skjedde.
 4. Du kan ikke sitte i lang tid: i et venterom det er i konstant bevegelse, ikke kan sitte mer enn 5 minutter kontinuerlig.
 5. Ikke bekymre deg om din personlige utseende: Han eller hun vil alltid være uflidd, rotete eller skittent med mer enn kjempe deg å fikse 24 timer i døgnet.
 6. Den har uregelmessig søvnmønster: sengetid er alltid en skandale, kan du også våkne opp når det er.
 7. Distraksjon eller oppmerksomhet: Foreldre ofte tror deres barn ikke har sykdommen fordi de ser det konsentrere seg om oppgaver spesielt knyttet til teknologi eller dataspill, viser det seg at barn med ADHD kan betale for mye oppmerksomhet til disse visuelle stimuli. I stedet på lekser vil de miste rask måte oppmerksomhet.
 8. Problemer med å følge instruksjonene: Ofte disse barna er tapt i en ordning med enkle instruksjoner: Bade, samle klær, legg den i kurven, og sette seg ned for å gjøre lekser, er et sett med instruksjoner hvor det er sannsynlig at de bo, og ikke nå finish.
 9. stimulering. På et sted hvor det er mange stimuli, for eksempel området av skolen, andre barn i bevegelse, snakker eller kjører, kan føre dem inntrykk av raserianfall eller bli veldig engstelig.
 10. Ingen venter på tur: Ofte avbryter samtaler eller spill for å snakke det er umulig å stoppe og vente på en tur til å delta.

Ikke stoppe å lese: Hvordan har en langt forhold i live til tross for år

Hvis barnet ditt har minst fem av de tegn som presenteres her barnet ditt kan være lider av Attention Deficit. (ADHD).

Er det behandlinger Attention Deficit?

I feltet av psykologi og helsefag Det er mange behandlinger for å behandle denne lidelsen. Uten å glemme den nevrologiske grunnlaget tilskrives årsaker til ADHD, har det vært å undersøke sektoren og om alternativ har dukket opp i nyere tid "ernærings hypotesen" som tar sikte på å finne årsaken til Attention Deficit i moderne endringer, har og produkt industrialisering og modernitet fått i maten vår.

oppmerksomhet underskudd hos barn

Mat tips for å behandle Attention Deficit Disorder (ADHD)

Utvilsomt, og basert på dette, må vi trekke visse fôring tips for å gjøre drivstoff for barn, egnet for en harmonisk funksjon av hjernen og dermed forbedre ferdighetene til å opprettholde oppmerksomhet og kontrollere deres atferd. Det er enkelt, bare følg bare noen få retningslinjer.

 • Legg merke til at første målet bør være å redusere bruken av hvitt sukker eller raffinert sukker så mye som mulig, dette er viktig spesielt på frokost for barnet ditt, slik at du unngår sykluser av hyper og hypo glykemi, slik at din lille hjerne motta drivstoff i like mengder i løpet av dagen.
 • Husk at jo mer utviklet eller raffinert er en matvare som krever flere tilsetningsstoffer og sentralstimulerende midler for behandling, jo mer, jo større er faren for at denne inneholder et stoff som vil endre den delikate hjernens kjemi, så alltid velge sunn mat, kultur biologiske og håndverk, slik at du bidrar mindre konserveringsmidler og kjemiske fargestoffer.
 • Det er en myte at barn bør spise meieri i overkant å vokse, meieri alltid generere noen tarmkanalen og irritabel også setter karakter, minimízalos, det er kilder til kalsium for å vokse i andre matvarer. Vi inviterer deg til å lese vår artikkel: Måter å få utover kalsium melk, hvor du finner mer informasjon om dette emnet.
 • helt gir avkall på bruken av mettet fett og delvis hydrogenert eller umettede beste erstatning flerumettet fett. Alltid velge kilde oljer og naturlig utvikling som er tilfellet med extra virgin olivenolje og kokosolje også extra virgin.
 • Det inkluderer i kostholdet så mange ferske grønnsaker og frukt, granola og andre hele korn, alltid velger de alternativene merket "integrert": grovbrød, brun ris, etc., og er økologisk.
 • Sist men ikke minst alltid inkluderer i sin fettsyre mate vesentlig langkjedet, disse kalles Omega-3 og omega 6, også kjent som EPA og DHA, disse fettsyrer kontroll og bidra til kontroll av cerebrale funksjoner, har merk at fisk er høy i denne komponenten.

Ikke slutte å lese 5 symptomer å oppdage bipolar lidelse

Og til slutt for å lukke denne artikkelen, har du de morsomme mat full av smaker og teksturer farger, på denne måten du lar barnet ditt til å være fornøyd, mens riktig lei og samarbeide med nedsatt symptomer Attention Deficit (ADHD).

Skrive: Livet teamet Lucida
Bilder: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − 12 =