3 Naturlige måter vist seg å redusere rynker

redusere rynker

Skjønnhetsindustrien har enorme markedsføringsbudsjetter. Tilbring formuer prøver å overbevise kvinner som injeksjoner, kjemisk peeling eller $ 300 DLLs i kremer og serumer, myke og bidra til å redusere rynker og gjenopprette ungdommelig hud.

men aggressive og kjemiske behandlinger kan faktisk gjøre ting verre snarere enn å redusere rynker.

Skjønnhetsindustrien er fokusert nesten utelukkende på utenlandske anliggender. Men huden gjenspeiler helsen til hele kroppen fra innsiden og ut. Den forteller historien om kronisk stress, giftstoffer i mat, kjemikalier i miljøet og livsstil. Det er ingen tryllestav for å reparere huden av det.

Men det finnes naturlige alternativer å bremse effektene av aldring og reduserer rynker. Her er tre naturlige måter å redusere rynker som har vist seg effektive.

1. Røykeslutt reduserer rynker

I en studie fra 2010 et team av hudleger, psykologer og ernæringseksperter fulgt 64 italienske kvinner som røykte. I begynnelsen av studien hver kvinne fikk en score basert på tilstanden til huden din. Forskerne tok hensyn til tilstedeværelse av linjer, vaskulære og pigmentkarakter, elastisitet, glans og tekstur.

slutte å røyke for å redusere rynker

Baseline score funnet at i gjennomsnitt, røykere hadde en biologisk alder var 9 år eldre enn sin faktiske alder.

Kvinnene deretter deltok i et røykesluttprogram. Etter 9 måneder med ikke å røyke scoret han igjen. Den gjennomsnittlige reduksjonen i deres biologiske alder var en fantastisk 13 år.

Ikke slutte å lese 5 enkle hjem rettsmidler for gule tenner

2. For å redusere rynker aloe vera gel

Aloe vera er en aktuell rette for huden etablert. Men en 2009 studie fant at inntak av aloe muntlig redusere rynker i ansiktet.

I studien, 30 sunt eldre enn 45 kvinner tok aloe vera gel som et supplement. En gruppe tok en lav dose (1,200 mg / dag) og en annen gruppe tok en høy dose (3,600 mg / dag).

Forskerne målte tegn på hudens aldring ved begynnelsen og slutten av studien. Etter bare 90 dager, fant forskerne kan redusere ansikts rynker betraktelig i begge gruppene. Imidlertid, i gruppen med lav dose, ansikts elastisitet hadde også forbedret.

Aloe vera-gel for å redusere rynker

Hvordan virker det? Forskerne fant at aloe øker kollagenproduksjon fører til bedre strukturell støtte av huden og mindre rynker.

De fant også at aloe redusert genet aktivitet som forårsaker skade på kollagen.

Den aloe vera gel inneholder over 200 helbredende fytokjemikalier. Hvis du har tilgang til en aloe plante, kan du få gelen blader. Bare sørg for å tømme den røde "latex". Det kan føre til diaré.

Legg aloe gel juice eller din favoritt smoothie. Når du kjøper aloe vera juice sikker på å unngå produkter med sukker og konserveringsmidler lagt til. Det må være minst 85% av aloe vera juice.
Se: Hvordan lage Aloe Vera Gel hjemme.

Ikke stoppe å lese: Yngre hud starter fra innsiden

3. Red Ginseng Extract er støtte for å redusere rynker

Red ginseng inneholder mange bioaktive forbindelser inklusive antioksidanter, immunforsterkere og antialdringsmidler.

I Korea, 82 friske frivillige kvinner over 40 år gamle, deltok i en dobbeltblind, placebokontrollert studie. Hver dag kvinner fikk placebo eller 3 gram av en blanding av urter som inneholder rød ginseng ekstrakt. Forskere målt ansikts rynker, hudens elastisitet, vanninnholdet, erytem (rødhet) og pigmentering før og etter behandling. Ansiktshud Prøver ble tatt før og etter behandling, og biokjemiske markører som er relatert rynker ble også målt.

På slutten av 6 måneder, fant forskerne at ansikts rynker hadde bedret seg betraktelig hos kvinner som tok rød ginseng ekstrakt. Også flere biokjemiske markører for skade rynker også forbedret.

ginseng for å redusere rynker

Hvordan virker det? Forskerne fant at red ginseng øker syntesen av kollagen i dermis. De kalte rød ginseng en effektiv skjønnhet mat.

Den røde ginseng er en form for Panax ginseng unpeeled og dampet (også kjent som asiatisk eller koreansk ginseng). Det sies å ha egenskaper til "oppvarming" for å bedre blodsirkulasjonen. må ikke forveksles med amerikansk eller sibirsk ginseng.

Forskning og Skrive: Livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5