Hva er meditasjon

meditando1 kvinne

Meditasjon er en bane som personen åpner til seg selv mens du prøver å nå utover begrensningene i tankene.

På markedet i spesialiserte bokhandlere, mange verk som arbeider med dette problemet og foreslå konkrete meditasjonsteknikker. Disse jobbene kan være bøker, videoer eller kassetter, som direkte og hjelp læring.
Disse teknikkene varierer fra å telle åndedrag eier opp til for eksempel synge eller danse.
.
a) Øv meditasjon og trening.

Velg et standpunkt.

Gjort en noe dypere enn vanlig og fulle åndedrag og gjøre klar bevissthet om deg selv / en i de fysiske, emosjonelle nivåer. Notater som du er i en tilstand ro, varme og milde kjærlighet.

deretter går til nivået i sinnet og innse du ser sinnet, som er her stille, rolig, våken, men uten å være klar over noe.
Ta deg tid til å føle hvordan det er produsert på deg selv / en naturlig automatikk puste. Å gjøre klar bevissthet om deg selv / a, som er til stede og føle din egen pust. Prøv dette til du føler en virkelig fred, hvor bevisstheten blir dypere.

Da må du opprettholde denne bevisstheten om deg selv / a, ser på noe, føler stillheten. De viktigste områdene hvor du skal føle denne stillheten er rundt hodet, i hodet og i brystet.

Det er ikke ute etter noe. Det er rett og slett å være til stede, for ikke å forvirre med noe, ikke lene seg på noe. I alle fall, "søker" det faktum at bare Intuit com. Ikke miste bevisstheten, holde seg våken.

For å avslutte praksisen gjør det gradvis, jevnt og uten brå.

Når du får en grad av meditasjon og stillhet husker mest tilfredsstillende opplevelse du noen gang har hatt. Og ekkoet av den opplevelsen gjenstår, men så oppløser nesten tapt, av den vanlige spredningen vi bor utenfor det. Men, basert på å gjøre dette arbeidet regelmessig, hver dag, vil det holde å få det punktet av dyp bevissthet og fred i løpet av dagen, mens det er aktivitet.

b) praktisering av meditasjon i dagliglivet.

En annen måte å tenke, skrive inn stillhet, er gjennom aktivitet. Selvfølgelig er det ønskelig at personen har praktisert stillheten som jeg forklarte ovenfor.

Ikke stoppe å lese: sukker og salt for søvnløshet?

Meditasjon i aksjon er den dype stillheten av bevissthet. Det er det som i taoismen kalles wu wei (ingen handling): ikke gjør. Vi vil ikke gjøre når det ikke er vår "I" som gjør. For eksempel, vi går nedover gaten og plutselig ser vi noen som er i ferd med å falle, vi lansert og hjelp slik at du ikke vil falle. Det er en utenkelig handling, spontan. I dette tilfellet har vi gjort, men har ikke vært vår personlige "jeg" som har bestemt seg for å gjøre det. Det var situasjonen at vi har vært nødvendig. Som i andre ganger vi hoppe for å unngå fare, eller vike oss med et kjøretøy. Det er en intelligens i oss som gjør oss levende.

Det er denne dype virkeligheten som kommer til uttrykk gjennom alt som eksisterer, derfor gjennom kroppen vår, vår intelligens, gjennom alt.

Men innen den intelligent automatisk drift, ideen om følelsen av forfattere, eiere, eiere av mange av de tingene som skjer med oss ​​i stua vises. Det er en lys idé, og straks vi tydelig pågripe henne og si hva en flink jeg er! Hvor viktig jeg er, har jeg fått dette! Vel, denne funksjonen av den personlige "jeg", som alltid opptrer i viser hverdagen, er det vi må lære å stillhet. Det vil si, vi lever svært våken / som veldig til stede i enhver situasjon, men med fullstendig stillhet i sinnet vårt.

Da oppdager vi at livet er akkurat det samme, kan vi fortsette å gjøre de samme tingene vi er forespurt hver gang av eksterne eller interne stimuli, men uten atribuírnoslo for oss selv uten dom eller sammenligning. Han lærer å leve i stillhet, i stillhet av våre sinn. Dette er hvordan du søker meditasjon og stillhet vår aktivt liv. Når vi gjør det vi oppdage at vi beveger oss i den grad det er bevegelse; når det opphører å eksistere, fordi handlingen er ferdig, er det fortsatt i oss en komplett, klar stillhet. Og begge com stans bevegelse i oss en dyp følelse av fred, styrke, vedvarer stillhet.

Det er når våre sinn er stadig tenker i tjeneste for våre ego ciando vi ikke vet noe om disse tingene. Men når vi lærer å leve stede, sinn stille, permanent vi oppdaget dette nærværet bak alt. Og handlingen er ikke et hinder for å leve dette nærværet, fordi vi lever den samme handlingen som et uttrykk for tilstedeværelse, er en aktiv modus for tilstedeværelse. Dette er faktisk bor og stille meditasjon, leve fullt ut. Stillhet og fylde er synonymt fordi begge involverer hverandre ikke stole på aspekter, moduser eller former for virkelighet: Fylden er et konsept som innebærer alt.

Ikke stoppe å lese: Vil du være mindre nevrotiske / a? Tenke mer på døden

Det karakteristiske for denne levende i stillhet er at handlingen er alltid ny, spontan. Fordi det ikke er mekanisk understøttet av den presedens i minnet. Det er bedre når ting oppstår, både fysisk og intellektuelt nivå. De som praktiserer judo ved de øvre nivåene, noen ganger forklart hvordan, på det tidspunktet kampen i denne indre tilstand de bor, (som er den sanne mål av Judo) noe helt uforklarlig skjer fra teknisk synspunkt: at deretter produsere nøklene og ekstraordinære contrallaves, noe helt uspillbar på vilje. Det er genialt, fordi handlingen er rettet på den tiden av de største og mest kreative intelligens. Og dette skjer i alle aspekter av livet.

Men mens det er denne ekstraordinære effektivitet når handlingen er ferdig, er det i alle aspekter. Det er da i oss den indre stillhet og meditativ tilstand. Handlingen etterlater ingen rester. I hvert øyeblikk, er enhver handling noe komplett i seg selv. vi ikke å tenke på hva vi har gjort eller hva vi har ugjort. Ingen ting her som reflekterer uferdig, noe som er normalt å skje i vår måte å leve på. Hvert øyeblikk er en full, komplett situasjon, og det er både tid til å gjøre som stillhet eller tomhet følger.

Ord er for dårlig til å beskrive denne levemåten, og hver / en må oppdage det selv / en. Men faktisk er dette veibro som eksisterer innenfor vår nåværende erfaring på nivåer av kreativitet eller transformere kapasitet som finnes i oss.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3