Sunne oppskrifter og deilige cupcakes

Hvem har ikke vært fornøyd med en tabell over cupcakes i et barneselskap eller på et kjøpesenter? Disse nysgjerrige cupcakes har deres historie og forskjellige navn, for eksempel, også kalt Muffin, cupcake, iskrem eller bakverk.

cupcakes cupcakes

Cupcakes som daterer seg fra 1796 da husmødre i USA, fri tid, søkt å tilby originale retter med kjærlighet til sine familier og de bestemte seg for å gi en kreativ touch til måltider og spesielt desserter. Disse små kakene ble født fra ideen om små porsjoner av individuelle kake og opprinnelig ble bakt i kopper (cup) av navnet hans der.

Sannheten er at fortsatt cupcakes, er desserter lastet med raffinert sukker, mel, melk og smør, som de andre kaker, men i små porsjoner. Denne tilstanden gjør dem utilgjengelige muligheter for personer, barn eller voksne med visse helsemessige forhold, for eksempel diabetikere, cøliakere og andre metabolske sykdommer, og også for de som liker oss, har bestemt seg for å ta med en sunn og naturlig mat plan.

sunne cupcakes

Men ingenting å bekymre seg, og kom ut av kreativitet i disse årene, i dag er det hundrevis av mennesker basert på denne bekymringen, veldig gyldig, selvfølgelig, har blitt satt til tjeneste for kreativitet for å redde oss fra disse begrensningene, og vi takket tillate at deres arbeid for å dele og nyte alle de morsomme og deilige ting som finnes i form av mat.

Du kan se først en liste med tips for å vurdere når bli en konditor kreativ, og deretter et par originale oppskrifter, for de dagene du ikke har tid til å lage din egen. Tross alt matlaging er å vise kjærlighet og å bli mat.

Tips for å velge ingredienser for sunn og deilig cupcakes

I antikken var det så mange selskaper matfag, slik at folk spiste mindre bearbeidede ingredienser, som gjorde mindre skadelige matvarer for kroppen, og det var svært lite forekomst av sykdommer som diabetes, tykktarmssykdom, gluten intoleranse og andre, dette bør være vår premiss når du velger mellom tilgjengelige råvarer på markedet i dag, fordi med mindre og raffineringsprosesser, jo mindre skade de kan føre oss da:

 1. Kjøp integrert og økologisk mat, uraffinert. Prosessen med raffinering mel er basert på ideen om vakre og håndterlig dem glemme viktigheten av sitt næringsinnhold.
 2. Velg sukker eller søtningsmidler med de samme egenskapene, er sukker alltid avledet fra anlegget verden, noen planter og frukt er kilden, så hvis det er mange kilder glemme den hvite eller raffinert sukker. Vi inviterer deg til å lese vår artikkel 10 alternativ til raffinert sukker søtningsmidler, hvor du vil se noen eksempler å velge og bruke i dine måltider og bakevarer.
 3. Som for fett, tenk deg om to vanligste alternativene, smør eller margarin, hvis det er det du tenker på de to har færre prosesser i produksjonen er imidlertid tro om igjen, både forårsake skade på helse, men det finnes alternativer i andre fettstoffer, slik som olivenoljer, olivenolje, kokosnøtt og dets derivater i melk og fløte, og andre. For mer informasjon, se vår artikkel: Coco: hvordan å lage fløte, mel og melk, denne deilige frukten, hvor du vil se den trinnvise å lage selv hjemme disse sunne ingredienser.
 4. Meieri, er melk ikke alltid det beste valget er det hundrevis av mennesker rundt om i verden som er allergiske eller intolerante mot dette, så produkter som kokosmelk, mandel, kanarifuglen frø, havre, ris eller fruktjuice gi fuktighet de trenger våre oppskrifter.

Ikke stoppe å lese: Sunn vann for å oppdatere null kalorier

Sunne oppskrifter og deilige cupcakes

cupcakes oppskrifter

Dette er en oppskrift på cupcakes utformet for personer med visse vilkår og krav i mat, kan de utføre. Slik er tilfellet for diabetikere og personer med cøliaki, er den gruppen av mennesker som må være spesielt forsiktig i hva de spiser.

sunne og deilige cupcakes for diabetikere

ingredienser:

 • 220 GRS. organisk rug sammalt
 • 50 grs. av olivenolje
 • En kopp usukret havremelk
 • 2 teskjeer malt stevia blader
 • 3 ss rent kakaopulver sukkerfrie
 • 10g av bakegjær
 • 60 gram. aprikos (tørkede aprikoser)
 • 2 store egg organisk

forberedelse:

Visp eggehviter hverandre om å sukke reservere blande eggeplommene med stevia og olje, se som omfatter havre melk, kakao og mel i progressivt lik til blandingen delene, stoppe blenderen og benytter en trepall, som omfatter gjær og bland godt, tilsett eggehviter og blandet under omrøring bevegelse og legge de tørkede aprikoser kuttet trocidos fordeler ved fremstillingen inn i støpeformene.

Stek i 15 minutter. Først varme opp og ned og deretter like nedenfor. Så stige mer.

Tips: Hvis du velger silikon molds velger "platina" ikke avgir eller kjemikalier lagt til forberedelse.

Ikke stoppe å lese: Rik og næringsrik grønn te med frukt, SUPER naturlig!

Glasuren (dekk muffins)

 • 3 klare
 • 30 g av stevia
 • Vann til å dekke stevia
 • Noen dråper sitron
 • sitron drops

Forberedelse: Lag en sirup med vann og stevia, la det koke til det er noen bobler. Pisk eggehvitene og tilsett sirup i en tynn tråd; fortsette å slå til formen kjøler. Legg sitron.

sunne og deilige cupcakes for cøliakere

ingredienser:

 • 75 g rismel
 • 25g potetmel
 • 110 g av brunt sukker organiske
 • 100g av organisk usaltet smør
 • 2 ferske økologiske egg
 • Karamell eller vanilje essens
 • 2 ss kokosmelk
 • 1 ts bakervarer

forberedelse:

Bland smør med brunt sukker inntil godt blandet i en separat beholder visp til stiv eggehviter, sile melet med maismel og bakepulver, tilsett kokosmelk og mel, slo godt, lavt hastigheten på mikseren legger klare prebatidas og karamell eller vanilje essens.

Fordeler ved fremstillingen inn i støpeformene bake i 15 minutter ved 180 ° C.

Frosting for dekning

 • En kopp vanlig yoghurt
 • 250g cottage cheese
 • 1 ss stevia blader

Først av alt, bør du sjekke at produktene du kjøper er fri for gluten. Ofte butikker som selger produkter engros, forårsake krysskontaminering i mat form, dvs. produkter som ikke inneholder gluten, ender opp forurenset av å være nær andre med gluten.

forberedelse: Til dette blandet yoghurt naturell, cottage cheese og stevia blader godt inntil et lim som er glatt og kremet. konditorfarge kan tilsettes farge preferanse og chips hakket peanøtter eller strø revet kokos.

Den perfekte naturlige cupcake

De er bare noen ideer, men de perfekte cupcakes, vil være at du designe etter dine behov spesielt laget med naturlige ingredienser uraffinert eller kommersielle, med sødme av frukt og bakt med kjærlighet du føler for ditt folk, er jeg sikker på hvis du setter den til å fungere kan du bake den perfekte cupcake. Husk at vi er hva vi spiser, hvis tilberedt med kjærlighet, fordi kjærlighet vil være.

Livet skrive Lucida
bilder fra Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 60 = 63