De beste urter for å forbedre humøret

Det er flere urter som bidrar til å redusere angst og stress for å forbedre rammen av tankene. Her er noen av den lange listen av urter som gagner helse, og bidra til å bekjempe de skadelige effektene av stress og negative følelser ofte overvinne en negativ innvirkning på vår generelle stemningen.

rammen av tankene

De beste urter for å forbedre humøret

balsam

O også kjent som SITRONMELISSE. Det er ansett som et beroligende anlegg, brukes i tilfeller av stress, angst, roer angst, søvnløshet, anvendelige for å lindre spasmer i fordøyelsessystemet.

lavendel

Det har angstdempende og avslappende effekter som hjelper deg med å forbedre humøret, Det er også nyttig å lindre migrene, stress, tretthet, depresjon, hjelper søvn. Den brukes internt eller eksternt, den andre måten er valgt for øyeblikket gjennom aromaterapi, dufter eller lavendel blomster.

agurkurt

For å avlaste stress og angst og bedre humør, kan du forbruker infusjon av en skje av tørre borage blader per kopp vann og drikke et par glass om dagen. Unngå langvarig behandling med dette anlegget og dets bruk under graviditet, verken anbefaler at hos små barn. Ikke konsumerer store mengder.

Rhodiola

Denne urten er en del av tradisjonell kinesisk medisin, reduserer stress og støtter å generere følelse av komfort og glede, mens om tretthet.

Rhodiola å forbedre-the-state-of-mind

Den støtter også det sympatiske nervesystemet, som styrer hurtig puls, pust, skjelving, svimmelhet og kvalme. også stimulerer produksjonen av serotonin, et hormon som regulerer lykke og avslapping.

vendelrot

Denne urten har beroligende egenskaper som bidrar til å fornye humør, Det er nyttig for nervøse og depressive lidelser også fremmer søvn. Bruken er kontraindisert under graviditet og amming, og heller ikke bør gis til små barn. Hindrer interaksjon med andre legemidler av den samme eller en lignende virkning.

Ikke stoppe å lese: Et glass av disse juice vil gjøre deg tømme tarmen på 30 minutter

Valerian er ikke tilrådelig å spise i løpet av dagen hvis arbeidet innebærer håndtering av tunge maskiner eller krever mye oppmerksomhet og konsentrasjon. For å unngå problemer kan konsumere en stund før du går til sengs og nyte sin eiendom uten ubehageligheter.

rosmarin

Til tross for sine nervecellene evner, er rosmarin en deilig urt og fordøye det som mat og aromaterapi, gir gode fordeler. Bedrer kognitiv ytelse og minne støtte. Det lindrer også stress. Den rosmarin eterisk olje, kan brukes som en erstatning for antidepressive midler og smertestillende midler, slik som morfin.

kamille

Kamille gir fordeler for å roe takket være sin myke avslappende effekt som bidrar til å berike stemningen. For tilfeller av nervøsitet og søvnløshet er det nyttig å konsumere infusjon av tørkede blomster av denne urt.

Du kan også ta et bad med kamille te. Forbered infusjon av tørkede blomster og legge den til badevannet, eller du kan bruke 15 dråper essens å erstatte infusjon.

Bruken er begrenset til folk allergisk mot gress. gravide kvinner og små barn, bør kontakte legen din før du drikker.

Tila

Lind har beroligende egenskaper, er god for stress, nervøsitet, gastritt og dårlig fordøyelse på grunn av nervøs årsaker, slåss nyresvikt, flus, forkjølelser og nervøs depresjon, Tila urt anbefales å forbedre humøret og emosjonelle helse. Blandet med kamille styrker sin status som både fordøyelses infusjoner separat.

pasjons

Pasjons har vist seg å være så effektiv som Valium og mye sunnere, ikke forårsake bivirkninger. Pasjons er krampeløsende og bidrar til å lindre angst og stress.

kava

Denne urten er kjent for sin beroligende effekt og lindre kroniske smerter som påvirker humøret bedre. Den beste måten å bruke Kava er i form av økologisk te.

Sørg for å lese: Hvorfor oregano ikke bør gå glipp av i kostholdet ditt

Ashwagandha å forbedre-the-state-of-mind

Det er en plante aryuvédica kjent for sine icreíbles effekter i behandlingen av agorafobi, som er frykten for store folkemengder og åpne plasser.

Undersøkelser viste at reduserer kortisolnivået, noe som er den stresshormon. Den kan brukes i kosttilskudd, men brukes i te, det gir mer intense effekter på avslapning.

sitronmelisse

Sitronmelisse er en urt som behandler angst virkelig effektivt og er veldig støttende i tilfeller av alvorlig demens. Du kan gjerne vite at er en enkel urt å vokse og er mye tryggere enn narkotika. Det forbedrer hukommelsen, rolig og definitivt gir god støtte til å forbedre seg.

vanilje

Lukten produserer vanilje er alt som er nødvendig for å få enda ekte avslapping og bedring i humøret. Studier har vist at duften av vanilje, er i stand til å redusere angst med opptil 65 prosent sammenlignet med bruk av fuktet luft. Hvorfor er denne duften mye brukt i produkter som selges i spas og kremer.

Johannesurt

Ifølge Dr. Klaus Linde, som er en lege med erfaring i det tekniske universitetet i München, aktiviteten av denne urten minner om antidepressiva som Prozac i form av effektivitet, og gir ingen eller mye mindre skadelige bivirkninger. Men sørg for å konsultere legen din før du begynner å bruke det, spesielt hvis du tar piller.

For å oppsummere, disse urter er svært effektiv i behandling av ulike psykiske problemer, spesielt i tilfelle av depresjon og angst. Men effektene er midlertidige.

Du må kombinere bruk med en sunn livsstil, regelmessig mosjon, meditasjon, og råd, for å løse problemet og klarer å kurere ham.

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − = 18