12 Fordeler med Lemon

Limones1

Sitron er syrlig frukt som er mest brukt i verden. Syre og ikke lenger velsmakende, og virkelig allsidig for mange ting, både som mat og for skjønnhetsprodukter, renhold og mer. Det er mindre uncítrico, men har flere helsemessige fordeler enn sine jevnaldrende annen frukt som grapefrukt, appelsin, etc. Denne frukten tilhører familien Rutaceae og vitenskapelig, heter Citrus x sitron.

Hvilke fordeler gir oss sitron:

Lemon er en av de mest alkaliske matvarer av alle, noe som bidrar til å gjenopprette pH-balansen i kroppen av folk som er vant til en syre-rik diett. Følgende er bare noen av de helsemessige fordelene som har sitron i noen av de bruker til å bli gitt:

1. For håret:
For hårpleie, bland sitronsaft i et badekar med varmt vann. Hvis du har flass, vil dette hjelpe deg å fjerne det. Klem saften av to sitroner og bland med varmt vann. Bruk dette vannet for å rense håret og slå hodebunnen. Dette er et utmerket rensemiddel. Det gir en skinnende hår tekstur.

2. På huden:
Fordi sitroner er rike på vitamin C, hvis du drikker brus hver dag, kan du få en glødende hud. Sitron kan også brukes til å behandle hudinfeksjoner, siden sitroner er antiseptiske midler. Du kan bruke den til å redusere brennende følelse på huden. Å helbrede arr, bruke sitron regelmessig. I tillegg kan den brukes til å behandle akne.

Ikke slutte å lese: Cure polycystisk ovariesyndrom

3. Hvis du er på vekttap dietter:
Hvis du er på vekttap dietter, er sitron en viktig ingrediens. Forbered varmt vann med sitron og honning. Dette er en støtte for din diett i ferd med å redusere fett og bidra til å redusere vekt effektivt, hvis du tar det på tom mage.

4. Mage sykdommer:
Varmt vann med sitronsaft er nyttig for å lindre mageproblemer for mange. Som oppblåsthet, forstoppelse, fordøyelsesbesvær, mageparasitter, kvalme, halsbrann, etc.

5. Antioxidant Perfect:
Sitron er et utmerket antioksidant som inneholder vitamin C. Disse antioksidantene søke frie radikaler som forårsaker aldring.

6. For tannpleie:
Hvis brukes til det berørte området, gir sitronsaft lindring fra en tannpine. Massasje med sitronsaft tannkjøttet blør, dette vil bidra til å stoppe blødningen. Du er på jakt etter en kur for dårlig ånde? Deretter kan du bruke sitronsaft som munnvann. Tilsett saften av en sitron til et glass med vann og gurgle med det. Dette bidrar til å fjerne dårlig ånde.

7.- Luftveisproblemer:
Lemonade bidrar sterkt astmatikere fordi den behandler forhold knyttet til luftveisproblemer.

Ikke stoppe å lese: Sunn og forfriskende oppskrift med honning og sitronsaft

8.- hals infeksjoner:
De er anerkjent de antibakterielle egenskaper av sitroner; De bidra til å eliminere mange halsinfeksjoner. Hvis du lider av en av disse infeksjonene, kan du drikke varm sitron te eller gurgle med lemonade. Vitamin C i sitroner hjelper fremskynde helbredelsesprosessen.

9. Høyt blodtrykk:
For de som lider av hjerteproblemer er det tilrådelig å drikke sitron vann. Denne inneholder kalium og derfor hjelper behandle kvalme og hypertensjon.

10. Blod rensning:
Limonade fungerer som en blodrenser. Det hjelper også behandle enkelte sykdommer som kolera og malaria.

11. reduserer feber:
Ta sitron vann hjelper i behandling av influensa og forkjølelse, redusere kroppstemperatur og øker svette.

12. Diuretika:
Denne store frukten er en utmerket vanndrivende og gjennom denne egenskapen gjør at kroppen giftstoffer og bakterier er utryddet. Derfor er det effektivt i å hjelpe behandle leddgikt og revmatisme.

Alt dette handler om fordelene med sitron. Du kan få flere fordeler hvis du drikker den med varmt vann. Så ta en sitronsaft med vann daglig for å forbedre helsen.

Skrive: Livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 64

map