Tynne armer med disse enkle daglige bevegelser

Når du leser tittelen, er det mulig å tynne armer gjør enkle daglige bevegelser med lav vekt, og bare fire bevegelser. Vi viser deg hva disse bevegelsene er, og se hvor enkelt det vil være å starte i dag toning og slankende armer, nå fjerne den bakre armen og la løs hud fastere og tynn. Husk at til tross for å være enkle bevegelser å gjøre, for best resultat må du ha konsistens i øvelser og praksis.

trimmet og skulpturerte armer De er tilgjengelig i alle aldre. Alt du trenger er denne 10 minutters trening som kan tilpasses til ditt nivå og fysiske tilstand. disse fire øvelser for å tone armene De jobber de bryst, skuldre og armer fra alle vinkler og herde å markere høsten kan begynne når lean vev er tapt som årene går.

Lær hvordan du miste vekt med disse bevegelsene armer

Etter 4 uker med å utføre disse enkle øvelser, vil du legge merke til endringer i både størrelse, form og tone armene, vil den ene parten mest omsorgsfulle kvinnen til å se fantastisk.

Hva trenger vi for å begynne å praktisere disse bevegelsene som vil forme armene? Du trenger en vekt fra 3 pounds til 8 pounds (avhengig av din fitness) og en matte å ligge ned.

Hvordan disse øvelsene er gjort

Du kan utføre denne rutinen om 2 eller 3 ganger i uken på nonconsecutive dager, slik at musklene kan hvile og få et bedre resultat. Det starter med en dynamisk varme 5 minutter: For å gjøre dette kan du gjøre sirkelbevegelser med armene, stå, strekke på musklene er avgjørende før trening og unngå skader. Du kan se denne guiden med mer enn 34 muskel strekk for å velge hvilken passer best for deg for denne praksisen. .

For hver øvelse, gjør to sett med 10 til 12 repetisjoner (eller 10 på hver side, hvis du har bedre fysisk form). Vi anbefaler å hvile 30 sekunder mellom settene. Men hvis du vil ha raskere resultater, kan du gjøre 3 sett og tilsett 30 minutter av cardio trening tre til fem dager i uken. Du kan sjekke disse cardio øvelser.

Ikke slutte å lese: dumbbell øvelser for å tone armene

1. Løft overkroppen dumbbell

Ligg på ryggen på gulvet, knærne bøyd, føttene flatt og armene utvidet over en lys manual i hver hånd. Kontrakt magemusklene og lene deg tilbake sakte, heve hodet, skuldrene og ryggen opp fra gulvet. Samtidig ta med armene frem i en bue mot knærne. Hold den inne i et sekund, og deretter sakte tilbake til start igjen.

2. Chest Press

Med overkroppen og armene hevet foran deg, må du bøye albuene og senk vektene mot brystet, og deretter rett ut armene før du starter på nytt. å gjøre denne øvelsen enklere, kan du holde tilbake på gulvet mens du løfter vekter i en bue og lavt til bakken slik at armene hvile på dine sider. etter en annen bevegelse begynner på nytt, utføre repetisjoner nevnt ovenfor, avhengig av din fysiske tilstand.

Ikke slutte å lese: Rutine 5 minutter med yoga for sterke armer uten sagging

3. Triceps Extension-området

Stå med føttene til bredden på hoftene. Hold lyset dumbbell i høyre hånd, arm utvidet rett, venstre hånd støtter høyre albue (A) for å hindre den fra å bevege seg ut av posisjon. Bøye anleggsarmens albue, senke dumbbell bak hodet (B) og deretter løftet til utgangsstillingen. Har alle reps på den ene siden og deretter gjenta på motsatt side. Hvis du har mer status kan du bruke en tyngre vekt, også for å gjøre det enklere, kan du gjøre det med begge hender samtidig og mindre vekt.

4. Lateral Raise

Ikke stoppe å lese: Trening for å overvinne sagging armer

Ponte i den stilling som er vist på bildet ovenfor, hender direkte under skuldrene og ved hjelp av en manual eller vektstang lys i venstre hånd. Kontrakt abs å stabilisere overkroppen, venstre arm opp sidelengs, parallelt med bakken. Hold i ett sekund, og deretter langsomt lavere for å starte og gjenta 8 eller 10veces med hver arm. Hvis du finner det vanskelig eller fysiske problemer du ikke kan være i denne posisjonen, kan du støtte knærne og føttene på matten og få kroppen til å ha mer balanse. Et annet alternativ er å utføre disse bevegelser uten vektene, selv om arbeidet på musklene blir lavere, blir fordeler også oppnådd.

Husk kompliment disse øvelsene med riktig kosthold for å opprettholde en sunn vekt, og ikke glem å strekke på slutten av øvelsene, og skader som kan utsette treningen unngås.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3

map