Kunstige søtningsmidler som aspartam og helse

aspartam

Bruken av kunstige søtstoffer har økt fra bare et par tiår, og med det, mange helsemessige problemer.

De har skapt en endeløs debatt om fordelene som kan gi søtningsmiddel for å redusere dietter, men har også sin motpart, og er mye som tyder på at søtstoffer ikke bare hjelpe i dietter, men kan øke vekt og føre til andre helseproblemer.

Kunstig søtningsmiddel Disease EØS (ASD oppsettsinstruksjonene) sprer seg over hele USA, og rammer titusener av forbrukere, og vestlig medisin kaller ham noe, men hva det egentlig er, slik at leger kan foreskrive medisiner dyre og planlegge avtaler for de neste ukene.

Kunstig søtstoff og helseproblemer

Ring tilbakevendende hodepine, migrene utålelige, depresjon, angst, muskelsmerter, leddgikt, surret eller øresus, kronisk tretthet, fibromyalgi, irritabel tarm syndrom (IBS), Crohns sykdom, inflammasjon, inkludert sure oppstøt, men ikke EØS som kaller, eller pasienten kan slutte å bruke syntetiske søtningsmidler, og deretter ikke planlegge flere legebesøk.

Sykdoms kunstige søtningsmidler

Symptomer på sykdommen kunstige søtstoffer kan endres over natten, avhengig av mengden av kjemiske søtningsmiddel du forbruker, og hva. Noen kombinasjoner er spesielt giftig. Forbrukerne kan fra en hodepine, oppkast eller synsproblemer til magen opprørt. Mange mennesker opplever forstyrrelser i sentralnervesystemet, nervøse spasmer, kramper og unormale reflekser. (Holisticmed.com)

Det hele startet da Ronald Reagan overtok i 1980. Han umiddelbart sparken leder av FDA, under vurdering av Donald Rumsfeld (CEO av farmasøytiske Searle på den tiden), og Dr. Arthur Hull leid Hayes, Jr, som auspiciously godkjent han aspartam. Det var tiåret av dietten mani, og Rumsfeld og sine velgere gjorde en formue med kunstig søtningsmiddel som hadde blitt utestengt i flere tiår på grunn av resultatene fra laboratorietester viste at det var kreft. Den samme prosessen med FDA-godkjenning, banet vei for sukralose i 1991, og deretter sorbitol i 2003.

Ikke stoppe å lese: Den beste måten å få muskel massen

Forsket og skrevet av teamet Lucida liv.
Bilde:  Steve Snodgrass

Innlegg spesifikt relatert til temaet: Den bitre sannheten om Splenda


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 86 = 92