naturlige behandlinger for å lindre palmar hyperhidrose

Svette er en naturlig tilstand av legemet, avhengig av varme eller fysisk aktivitet gjennomført, der som svetter mye mer enn andre. Even, kan det bli ubehagelig når den vises uten advarsel i situasjoner med nervøsitet og usikkerhet kjærlig. Denne tilstanden er en tilstand som også uttrykker seg spesielt i et område av kroppen, slik som hender, som bærer navnet palmar hyperhidrose.

hånd om en ung mann som lider av palmar hyperhidrose

Hva er palmar hyperhidrose

Hyperhidrose refererer til svette og overskudd uten åpenbar årsak spontant, håndflatene, såler, armhuler og skam område, har tendens til å svette å presentere så mange svettekjertler, som er ansvarlige for produksjon av svette. Denne tilstanden kan være genetisk eller kliniske situasjoner slik som graviditet, menopause, alkohol stoffmisbruk, diabetes, lungesvikt, fedme, skjoldbruskkjertelen, blant andre.

For personer som har en dreven svetting i sine hender, det er ingenting mer irriterende og forstyrrende. Du kan begrense dem ditt sosiale liv, skjelvende hender i arbeid, klining andre, kroppen vår trenger for å gjenopprette sin temperatur og utgivelser denne væsken som fordamper på huden vår, så vi er så frisk og stabilisere vår balanse. Men nå, ikke hendene svette fungerer ikke sånn vi føler i armhulene eller føtter.

Denne lidelsen forekommer vanligvis fra svært liten, synes både menn og kvinner, og kan vare livet ut hvis vi ikke bruke en behandling. Ekstrem svetting kan styres med dermatologiske produkter designet utelukkende for det. Hvis hendene svetter uten nåde, ikke få panikk! Her er hvordan du kan oppdage problemet og fikse det.

Ikke stoppe å lese: Rengjør kolon av giftig avfall med eple

Løsninger eller behandlinger for palmar hyperhidrose

hender med palmar hyperhidrose svette lidelse

Den beste måten å forhindre det er ikke mye tid utsettes for sol, forbedre deres kosthold og unngå alkohol og drikker kaffe, bør du også besøke en hudlege og bruke produkter som er anbefalt av spesialist. Bør ha hyperhidrose kan ty til bruk av Botox, selv når du tenker at bare tjener til å korrigere rynker, er realiteten at bidrar til å redusere palme svett, så vel som i andre områder av kroppen.

3% av befolkningen lider av hyperhidrose, eksperter forteller oss at 40% av pasientene har et annet familiemedlem det samme problemet. Vi kan si at det har en arvelig basis.

Rettsmidler for å behandle

For mennesker som lider Hiperdrosis palmar det er flere løsninger som eliminerer dette problemet. Naturlig rettsmidler kan lindre problemet med svette hender, men definitivt ikke kommer til å fikse det. De kan være nyttig for dag til dag, men du må være deg som velger den beste metoden avhengig av alvorlighetsgraden av problemet.

  • den natron takket være sin alkalisk makt bidrar til å behandler våre svette og holde hendene tørre, oppløsning litt varmt vann og dypp hendene i dette preparatet ti minutter.
  • den svart te Han er en utmerket sjåfør og en god deodorant svette, for det må koke en kopp med vann og legg 5 teposer. Når det er klart, og når det er fortsatt varmt, dyppe hendene i den i ca ti minutter. Det har vist seg at det er meget effektiv i behandling av palmar hyperhidrose.
  • Tomatjuice: hvis du tar to tomater juice om morgenen, vil kroppen din overdreven svetting bli frisk og unngå. Unngå å konsumere for mange krydder og løk, siden de svetter mer markant måte enn normalt.
  • den infusjon salvia, Kamille te er en stor alliert til å regulere vår svette. Hvis du tar tilberedes hver morgen i 20 dager, gradvis du se hvordan din svette er redusert. Du trenger bare å koke en kopp vann og tilsett en spiseskje med salvie og ½ teskje av kamille te og noen, la stå ca 10 minutter, filtrere innhold og sette litt honning.

Ikke stoppe å lese: 2 enkle yoga Postures for fysisk og mental balanse

En annen måte er søker talkum hender, som fungerer som en slags blotter. Det rette fungerer bare for lave nivåer av svette.

I tillegg til de ovennevnte rettsmidler du kan gjøre tomatjuice, grønn tomat omfattende helbredende egenskaper for mange plager og helseproblemer. Det anbefales at i morgen licúes medium med en halv kopp tomat vann og deretter ta frokost. Denne maten vil hjelpe balansere surhetsgraden i kroppen din, noe som gir overdreven svetting hjelper deg.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 78 = 88