Forbedre eyesight naturlig med disse tipsene

Av alle de tingene vi tar for gitt hver dag, vår evne til å se, det er vår syn sunt, er det mest ødeleggende hvis vi taper.

øvelser for å forbedre synet

Noen mennesker tror at å utvikle grå stær, macula degenerasjon, tørre øyne, eller noen andre øyet problemet, er det uunngåelig, fordi det er bare en del av aldringsprosessen.

Sannheten er at dårlig kosthold valg og mindre optimal livsstil bidra til tap av synet mer enn hva som forårsaker aldring. Ved å vedta et sunt kosthold og spiser mye næringsrik mat, øyebeskyttelse, og selv healing øye, er det sannsynlig.

Matvarer for å forbedre synet ditt

  1. Grønne bladgrønnsaker, gulrøtter, gresskar, søte poteter, paprika og gul eggeplommer inneholder potente antioksidanter som beta-karoten, zeaxanthin og lutein - forsvare mot aldersrelatert blindhet som følge av macula degenerasjon. Drikking gulrot juice ferskpresset, minst to ganger om dagen, er en utmerket vane som holder øye problemer i sjakk.
  2. Matvarer rike på svovel, lecitin og cystein er en annen nyttig diett for å legge øye helse. Eksempler er hvitløk, løk, sjalottløk, purre, nøtter, melk, kokos og grønnsaker. Disse spiselige forsterke øyets linse, noe som reduserer risikoen for grå stær.
  3. Blåbær, solbær, acai og goji bær er til toppen av antocyanin - en antioksidant og anti-inflammatorisk kraftig at i det vesentlige forbedrer øye helse.
  4. Kaldt vann fisk som laks, sardiner og makrell gir rikelig essensielle fettsyrer som bidrar til å støtte cellemembraner, som i sin tur stimulerer akutt visjon.
  5. I tillegg, vitaminene C og E, sammen med mineralene sink og kobber, er de nyttige ved å opprettholde sunne syn. Sitrusfrukter, brokkoli og rosenkål er en god kilde for vitamin C, mens muttere (spesielt mandler) er rik på vitamin E og kobber. Gratis storfekjøtt beite og egg er rike på sink.

Ikke slutte å lese: 25 Ideer for rustikke design å dekorere verftet

Øvelser for å forbedre synet uskarpt

øvelser for å forbedre visjon

Varm opp øynene

Gni hendene sammen for å skape varme, og deretter plassere dem på øynene i fem sekunder. Gjenta dette tre ganger.

Beveger øynene

Begynner å se opp deretter flytte dem i sirkler 10 ganger i klokken klokken, deretter 10 ganger i revers.

fokuserer

Hold en penn på armlengdes avstand, fokus øynene på den, og gradvis tar pennen tettere inntil 6 inches bort fra nesen. Så sakte flytte den tilbake, holde øynene fokusert på pennen, 10 ganger totalt.

Massere tinningene

Ved hjelp av knokene på tommelen, masserer tussienes i små sirkler, 20 ganger i en retning og 20 i den andre. Gjenta de samme handlingene ovenfor midtpunktet av øyenbrynene på pannen, deretter under øynene på begge sider av neseryggen.

Forsket og skrevet av teamet livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 + = 27