En injeksjons reverserer diabetes symptomer uten bivirkninger

Det finnes ingen kur for type 2 diabetes akkurat nå, og selv med beste praksis og behandlinger, sunn blodsukkeret er vanskelig å oppnå. Nå sier forskere De arbeider på en behandling som kan potensielt gjenopprette normal insulinaktiviteten og normalisering av nivået av blodsukker med en enkelt injeksjon. Så langt virker det uten uheldige bivirkninger, ifølge studier.

med Type 1 diabetes, kroppen angriper cellene som gjør hormonet insulin til lavere glukose, som er nødvendig for å opprettholde nivået av blodsukker. Personer med type 2-diabetes kan produsere insulin, men kroppen ikke svare på det riktig og ender motstå dens virkninger - dette kalles insulinresistens eller ufølsomhet for dette element. Til å begynne med holder bukspyttkjertel opp til å produsere mer insulin, men til slutt, slutter bukspyttkjertel produserende akkurat nok. En gruppe av legemidler som kalles tiazolidindioner kan gjenopprette normal insulin svar, men har bivirkninger som strekker seg fra bein erosjon til opphopning av fett i leveren.

Dermed et stort internasjonalt team ledet av Michael Downes og Ronald Evans, Salk Institute for Biological Studies undersøkt en lovende protein kalt fibroblast vekstfaktor 1 (FGF1). Arbeidet har foreslått at FGF1 bidrar til å regulere insulinfølsomhet, reduserer glukose uten bivirkninger som bentap og lever fett. Arbeidet ble publisert i tidsskriftet Nature denne uken.

Ikke slutte å lese: Herbal rettsmidler for insektbitt.

En enkelt dose er tilstrekkelig til å gjenopprette nivået av blodsukker på et sunt nivå i flere dager. Vedvarende behandling med gjentatte injeksjoner over en måned reverserer insulinresistens, gjenopprette kroppens egen evne til å regulere nivået av blodsukker og selv ved disse høyere doser ble FGF1 forårsaket ingen skadelige bivirkninger eller forårsaket nivåer av glukose utfelles bratt.

Det ble videre funnet at den FGF-1 og spesielt virker gjennom insulin tross for at det i nedre glukosenivåer diabetes, således som er publisert i samtalen.

Vist nedenfor, de fettfylte celler (som små hvite sfærer, -A-) er profilert i levervev med type 2 diabetes. Etter gjentatte injeksjoner FGF1, leverceller miste fett med hell og absorbere blod sukker (små lilla kuler, -B-) og likner mer på ikke-diabetiske celler.

Resultatene er fortsatt foreløpige, og teamet må finne veien til FGF1 utøve sin gunstige effekter av risiko helt gratis måte. Men hvis de kan vise seg å være den kan arbeide uten noen risiko for mennesker, er proteinet et enormt terapeutisk potensiale for mange metabolske sykdommer karakterisert ved insulinresistens. "Kontrollere glukose er et gjennomgående problem i vårt samfunn," Evans sa i en pressemelding. "Og FGF1 tilbyr en ny metode for å kontrollere blodsukkeret på en kraftig og uventet måte."

Ikke slutte å lese 10 supermat for å forebygge allergi

Forskning og Skrive: Livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 5 = 10

map