Triks for å fjerne flass ved hjelp av aspirin

Aspirin er et smertestillende tablett vanligvis foreskrevet av leger til å behandle ulike helseproblemer, spesielt hjertesykdommer. Imidlertid kan det være nyttig i behandlingen av flass også. den Aspirin har fordeler å fjerne flass og også for hudpleie. Her viser vi en forberedelse til hjemmet aspirin kur flass.

flass i håret

den flass det kan være en veldig irriterende, spesielt for kvinner som ønsker å ha et hår problem alltid spektakulære. Mens vi kan ty til Comerciale behandlingers, disse ikke alltid fungerer, og kan være ganske aggressive forlate tørt og skadet hår.

Av denne grunn er det best å bruke mer naturlige produkter som ikke forårsaker noen skade på håret ditt, og kan bli enda mer effektive, og aspirin er en av dem. Dette stoffet som brukes for hodepine inneholder salisylsyre, som er en komponent antimikrobielle cleanser bare med flass raskt.

Ved hjelp av aspirin for flass

Bruk aspirin bekjempe flass Det er veldig enkelt. Du trenger bare 3 aspirin og 3 ss vanlig sjampo. Det første du må gjøre er å knuse aspirin med en støter til et fint pulver, dette pulveret er lagt til sjampo og bland godt.

Ikke stoppe å lese: Mask egg til å vokse hår raskere

aspirin for å fjerne flass

Deretter kan du gå til vaske håret med denne blandingen, ved hjelp av sirkulære massasje og la den virke i minst 5 minutter. Du kan gjøre dette minst 3 ganger i uken til flass er helt eliminert. Og ikke tilbake, 2 eller 3 legger knust aspirin sjampo du vanligvis bruker, og flass vil aldri bli et problem.

Du kan også de kapillære lotion aspirin du vil gjelde nattlig før du skal sove med en spray fra rot til tupp, og deretter enjuagarás morgen med en flass shampoo. Machaca 9 aspirin og legge dem til en halvliter varmt vann, og når denne listen er kult å bruke.

må være konsistent med behandling for å oppnå eliminering av flass i sin helhet, og hvis du har predisposisjon for lider av dette problemet ved å bruke minst ca 2 ganger i uken for å hindre den fra å returnere.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − = 12