Gulrot juice for lang levetid

I denne artikkelen presenterer vi en oppskrift for lang levetid som inkluderer en enkel tilberedelse med gulrot juice, noe som kan gjøres svært raskt og enkelt.

Juice for lang levetid

Fordeler med juice ingredienser for lang levetid

alt disse ingrediensene sammen kan gjøre mye for din helse, forebygging av mange plager og sykdommer og gi deg energi, bruken av disse matvarene på en daglig basis kan gjøre en stor forskjell i kosten, men bør ledsages av en sunn livsstil, med gode matvaner og regelmessig mosjon, som alltid nevnt i våre artikler.

Til syvende og sist, lever lenger og nyte levetid kan skyldes en rekke faktorer, men utvilsomt et sunt kosthold vil gjøre deg nyte mer, hver dag av livet ditt.

Ginger - en super mat

Ginger root bidrar til å redusere kolesterolet og kjempe magebakterier, som de anses ansvarlig for å lage magesår sykdom. Positivt påvirker utvinningen av tarmfloraen, kan du behandle uregelmessig avføring og lindrer migrene og alvorlig hodepine. Lindrer mageubehag og hevelse, stimulerer slimsekresjon, lindrer hoste og sår hals. Det har anti-fungal anti-toksiske anti-bakterielle egenskaper, og derfor brukes for å hindre influensa og forkjølelse.

Lindrer kvalme, spesielt svimmelhet, morgenkvalme, kvalme forårsaket av bevegelse og kvalme forårsaket av kjemoterapi.  Ingefær er også et antihistamin, og derfor brukes i allergi, har anti-inflammatoriske egenskaper, som fungerer godt i behandling av reumatoid artritt, osteoartritt og andre muskel-skjelett og bindevevssykdommer.

Ikke stoppe å lese: På grunn av et ben amputert buffer modell

De kjemiske bestanddelene i ingefær, er anvendelige i forebyggingen prosessen prostaglandin-biosyntese, som er ansvarlig for opptreden av inflammasjon. Det er effektivt mot leddgikt, inneholder det spesielle enzymer som er ansvarlig for katalyse av protein i mat, slik som hjelpemidler fordøyelsen. Spasmer og hindrer dannelse av verkesår, gastrisk mukosal skade og dannelsen av blodpropper. Det er også brukt for behandling av gastriske sykdommer, slik som dyspepsi, kramper og diaré.

Gulrot hud og visjon

Gulrot er bra for hjertet, tenner og tannkjøtt. Den beskytter kroppen og hjelper i kampen mot hjerteinfarkt. Det forbedrer også syn, kan det forebygge kreft og gjør huden ser glatt, myk og skinnende.

antioksidant eple

Apple bidrar til å styrke kroppens immunforsvar, Det er veldig bra å hjelpe miste vekt og stimulerer nyrefunksjonen, lever og galle. Den beskytter også mot sykdommer i munnhulen, stimulerer fordøyelsen, beskytter hjertet og blodkarene, redusere stress, tretthet og søvnløshet, beskytter mot bakterier og virus, og forhindre visse typer kreft i tillegg.

Lemon - super alkalisering

Den lave sitron høyt blodtrykk, forkaster giftstoffer, reduserer smerte i artritt, virker mot infeksjoner, influensa og virker også mot sykdommer i munnhulen og tungen. Du kan styrke immunforsvaret og hemmer utviklingen av infeksjoner. Renser leveren og stimulerer deres arbeid å stimulere enzymproduksjonen i dette organ. Det er en naturlig antioksidant antiseptisk, hjelper med kramper og mageproblemer, hjelper fordøyelsen, normaliserer tarmfunksjonen og enkel nedlasting.

Ikke stoppe å lese: Vit hva er ulempene ved å leve med en røyker er

Det bidrar til å senke blodtrykket og øker nivået av gode kolesterolet, alkalisert legeme, forhindrer kramper og muskelsmerter, regulerer metabolisme, beskytter mot stress, gingivitt og reduserer risikoen for slag. Hindrer dannelse av nyrestein og gallestein, beskytter mot osteoporose. Sitron er et utmerket mat for alkalisering av kroppen og balansere en sur pH.

juicing

enkel oppskrift for å leve lenger

Husk å høste større fordeler bør alltid konsumere naturlige drikke umiddelbart etter tilberedning.

ingredienser:

  • ingefærrot
  • 4 gulrøtter
  • 3 blokker
  • Saften av en halv sitron

forberedelse:

Ha alle ingrediensene i en blender nevnte og bland godt for å oppnå en homogen blanding. Drikk drink i morgen, før frokost, umiddelbart å forberede seg.

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 4 = 8