10 tips for å gi slipp på fortiden og omfavne fremtiden.

10 tips for å gi slipp på fortiden og omfavne fremtiden.

Ved Cat O'Connor

"To munker var på en pilegrimsreise. En dag kom de til en dyp elv. På elvebredden, en ung kvinne satt gråt fordi jeg var redd for å krysse elven uten hjelp. Hun ba de to munkene for å hjelpe henne. Den yngste munken snudde ryggen til. Medlemmer av ordenen ble forbudt å røre en kvinne.

Men den gamle munken tok kvinnen uten et ord, og førte henne over elva. Han forlot henne på den andre siden og gikk sin vei. Den yngste munk gikk etter ham, å skjelle og skjelle ham for å bryte sine løfter. Han fortsatte å gjøre det i løpet av dagen.

Til slutt, på slutten av dagen de eldre munk slått til den yngste. "Jeg bare bar henne over elva. Du har båret dette hele dagen. "

La gå kan være vanskelig. Å gi slipp på mennesker, ideer, forventninger, ønsker, la gå dårlige vaner, falske forestillinger og usunne relasjoner ... og listen fortsetter. Hver dag, er hvert øyeblikk en mulighet til å skape oss tilbake til oss selv, å ignorere bagasje fra fortiden, åpne for muligheten for øyeblikket og ta skritt for å skape en fantastisk fremtid.

Selv om vi kan forstå dette intellektuelt, vet det og leve det er to svært forskjellige ting.

Dette er en liste over 10 ting å begynne å la gå:

1. meditere. Finn stille, puste. Meditasjon er handling. Vår tanke er mye vanskeligere er quieting kroppen vår. Våre liv er opptatt og hektisk, full av støy og eksterne distraksjoner. Klarhet kommer fra stillhet. Meditasjon, selv i små mengder, tillater innsetting av de følgende 9 trinn.

2. Forstå. Ta deg tid til å reflektere over din egen historie som en tredje part uten dom bare observert. Du forstår at du ikke din fortid. Forstå at situasjoner og mønstre og menneskene i livet ditt opprettet dine erfaringer, ikke du opprettet. Vet og forstår din fortid, og noen av deres mønstre vil hjelpe deg å gjenkjenne hvorfor du holder og gjenta selvdestruktiv atferd. Forståelse bevisstgjør, hjelper bevissthet du bryte syklusen.

Ikke slutte å lese: 4 personer konflikter giftige familier står overfor hver dag

3. OK. Aksepter din historie og folk som har vært en del av historien, aksepterer du din situasjon og husk at ingen av disse definerer deg. Aksept er første skritt til å slippe taket og la ham gå fri. Monk lærer i historie: ta med bitterhet, sinne eller bitterhet, ingen større byrde enn deg selv.

4. Tøm koppen. Bevisste og aktive i å gi slipp på din historie, dine dommer og idealer, materielle ting, alle ting. De har ingen reell verdi. De ikke gjør deg sterkere, sunnere og mer kraftfull, og tro på dem er en illusjon. Hell ut dine forventninger til hvordan, hvem, hvor og hva som må være, fordi, som også er en del av en historie som holder deg fra å være bare. Når denne historien løs og tømme koppen, vil livet ditt formål åpne og du bedre flyt.

5. Justere. Ta et øyeblikk (eller flere) å merke seg følgende:

a. Sentrum av din tro / verdier

b. Dine livsmål

c. Handlingene som blir tatt for å oppnå disse målene.

Nå tar et ærlig blikk på din tro / verdier og avgjøre hvorvidt linje med dine mål og handlinger. Hvis ikke, spør deg selv: er tiden for å skape nye grunnleggende tro, sette nye mål eller ta ny handling? Hvilke skritt du må ta for å justere dine handlinger med din tro for å oppnå dine mål. Skriv 3 handlinger du tar denne uken for å få komme i bevegelse.

Ikke stoppe å lese: Hvis du ønsker å ha klare drømmer praktisere disse 3 ting

6. Fleksibilitet. Det kan virke paradoksalt angitt med resultatene, de etablerte mål og fortsatt jobbe for dem. Men hvis du er fleksibel - det vil si, er du villig til å sette til side det endelige resultatet - justering av mål og den sanne hensikten for det felles beste, er det de riktige tiltakene. Det er fleksibel, slik at veien for å utvikle, åpner muligheter. Den er fleksibel og flyter med strømmen av livet.

7. bidra med. Når du klage om din fortid eller sint om din nåværende eller tanker om fremtiden, finne en måte å gjøre noen den beste dagen. Med et smil til noen i forbifarten, åpne en dør, bærer litt mat til de trengende: Disse enkle handlinger kan ha en varig effekt og hjelpe deg å sette situasjonen i perspektiv. Bidra til andres velferd er den beste måten å justere med ditt sanne selv.

8. Tro på deg selv. Tro på formålet. Han mener at å holde, faktisk gjør ingenting, men unngå dette formålet.

9. Ama prosess. Ha det gøy. Spill var blide og positive. Gi strøm til positivitet. Elsk deg selv, elske andre og kjærlighetsliv. Det er en gave å pakke hver dag, for å se med nye øyne og glade.

10. Vær takknemlig. Jeg er sant. Når du har tatt alle disse handlingene, jeg bare vet.

Spansk forskning og oversettelse: laget livet Lucida
kilde: www.mindbodygreen.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

map