Energidrikker er dårlig for helsen

energidrikker er dårlig

Studien fokuserte på ytelseskravene på mer enn 100 produkter for sport. Oxford forskere funnet ut at energidrikker har en "minimale" effekt på idrettslige prestasjoner eller energi, så energidrikker gir ikke den ideelle annonseres fordeler.

Ifølge etterforskere, energidrikker er for det meste sukker og vann, og kan også føre til vektøkning, spesielt når konsumert av barn, fordi folk har en tendens til å anta at de er mer aktive enn de egentlig er.

Studien viser at energidrikker er dårlig for helsen

Sportsdrikker inneholder vitaminer og mineraler som er ment å bidra til resultater, og erstatte elektrolytter tapt i svette, noe som betyr at de er høy i natrium. De blir også lastet sukker, kunstige fargestoffer og smaksstoffer, noe som resulterer i en bearbeidet og høy-kalori drikk. Dessverre svært få mennesker som trener regelmessig virkelig llegana svetter nok, eller brenne nok til å faktisk trenger "recovery" drivstoff kalorier, enn si rettferdiggjøre å ta en drink 20 unser.

Hvorfor energidrikker er skadelige

Tenk på dette: en flaske vanlig Energizer har ca 200 kalorier og inneholder 56 gram sukker. 200 kalorier er omtrent like mye som den gjennomsnittlige personen brenner i å kjøre to mil lange rittet, og 56 gram sukker er omtrent den samme mengde sukker to og en halv godteri barer. Det er nesten tre ganger så mye sukker at den gjennomsnittlige kvinnen kan konsumere.

Ikke stoppe å lese: Fat i leveren: symptomer, årsaker og behandlinger

Så mens du kan jogge 30 minutter, er det lite sannsynlig at du trenger ca 60 gram sukker for å gjøre det. Faktisk, ifølge American Dietetic Association, dietitians av Canada og American College of Sports Medicine, bare folk som jobber med maksimal innsats, anstrengende for en hel time, bør vurdere sportsdrikke som en erstatning metode, fortsatt, kommersielle drikker for disse sakene er vanligvis ikke den sunneste valget.

Ungdom og barn konsumere mer energidrikker

Barn og high school idrettsutøvere, som ofte bruker sportsdrikke, er sukkerinnholdet i drikkevarer et stort problem. S og anbefaler at barn spiser bare 12 gram sukker per dag. Energizing flaske, som Gatorade, er nesten fem ganger mer enn hva et barn trenger i dag, med lite eller ingen ernæringsmessige fordeler. Uten fiber, uten frukt, uten noen pretensjon til helse.

Sportsdrikker er en industri multi-million dollar selskap med en kraftig støtte dem bak seg, slik at det sannsynligvis ikke vil forsvinne snart. Men forskning som dette som prøver å produsenter ansvarlig for sine uttalelser, er et skritt i riktig retning.

Ikke slutte å lese: Hjernen reagerer på urettferdighet.

Vi inviterer deg til å vite hvordan du skal forberede en naturlig sportsdrikk hjemmelaget. 

energidrikker

Skriving og Forskning: Lag livet Lucida 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − = 5