Plant overlever mer enn 50 år låst i en flaske, bare sollys.

Den fantastiske anlegget som overlever i mer enn 50 år låst i en flaske, bare mottar sollys.

David Latimer, i 1960 begynte dette eksperimentet, har tilt amatør måte om planter ville teste hva som skjer med en plante som ikke mottar vanning og grunnleggende omsorg og hvordan det ville tilpasse seg livet. 53 år etter at anlegget slekt av urteaktige, kalt tradescantia, fortsatt i live, av grunner som naturlig som livet selv.

I 1960 fikk denne mannen til en gigantisk flaske den trasdecantia anlegget, vannes og venstre uten å innføre noen vare frem til 1972, da han returnerte til vanne den for andre gang i sitt liv. Etter å ha gitt vann til trasdecantia lukket han flasken og har ikke blitt gjenåpnet. Utseendet av anlegget kan se på bildet, og du tror du kan bo på samme måte i minst 50 år til.

Anlegget som bærer overlevende 53 år låst i en flaske.

Den eneste vitamin som mottar bladene er det naturlige lyset, slik at anlegget utfører fotosyntese fungere normalt, mating av overlevende bakterier i bakgrunnen og absorberer vann som genereres ved kondensasjon.

Denne britiske ingeniøren pensjonert nå bryr seg om trasdecantia som om det var en av familien og har satt et mål når han ikke kan være din sønn til å fortsette å se etter henne.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 − 21 =