En selv massasje på føttene kan endre dagen

lære å riktig utføre selv-massasje på føttene Du kan sikre at dagen din blir mer avslappet, og du kan også få hjelp løsne spenninger og forbedre humøret.

kvinne gjør en selv-massasje på føttene

Føttene er en refleksjon av vår ryggrad og hele kroppen som refleksologi. La oss se på noen praktiske øvelser som du kan utføre som Self-massasje for føttene.

Hvis du kommer til å se på, vil du se at det er sjelden eller umulig å finne flate føtter med store buede pigger, samt finne lang bue føttene flatt pigger. Dette er fordi kurvene i føttene våre er de samme som de av våre kolonne; Så har styrke i buen av foten, for eksempel, er å ha styrke i ryggraden vår.

På den annen side, fotsoneterapi, terapi stimulerer punkter på føttene, sier stortåen ville være en refleksjon av hodet, og ned derfra til hælen, all vår ryggrad, hæl reflekterer bekkenet.

Dermed opprettholde helse og harmoni av fotsålene, vil ha en positiv effekt på vår ryggrad.

Øvelse self-massasje for føtter

Gå barbent (eller høyst halvparten) så lenge som mulig er ideell for fot styrke og utvikle tilstrekkelig fleksibilitet. Men også, det er bra at du bruke litt tid til å slappe av såler. Så du hadde en rutine som du kan gjøre hver dag, selv når du ser på TV.


Starter med en generell elte hele foten, for å komme inn i varmen. Forvarmer foten forårsaker blod, og det vil vanne.

Ikke stoppe å lese: riktig kosthold for å bedre søvn

Begynne å massere hender fra stortåen til hælen og deretter fra hæl til tå i noen minutter.

utøve foten for å holde et stoff

Grab en web mellom fingrene og bunnen av disse gripe og å løsgjøre ca 8 ganger.

masserer foten med en kork

Ta en kork og rull den rundt buen på foten. Putting trykket forblir der det er spenning og deretter løsner, vil du føle umiddelbar lindring.

ordnede foten ved hjelp av en tennisball

Med hjelp av en tennisball, massere alle legge press på gulvet, på denne måten arquearás foten anlegget lindrer spenninger og stretching.

åpning tær for å lette spenninger

Benytt anledningen til å "desperezar" Mens alle fingrene, Desperézalos slippe spenningen.

Nå for å få slappe av føttene. Stå på egne fabrikker og se hvordan, ideelt sett, ville ha for å danne et stativ støtte: et punkt under stortåen, en annen mellom pinkie og ringfinger og en annen på hælen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − = 28

map