7 ting Foreldre bør fortelle sine barn hver dag

 Jeg det er mange måter å si "Jeg elsker deg" dine barn, uten å uttale disse tre små, men kraftige ord. Her er syv måter å si jeg elsker deg også har en dobbeltrolle som "Empowerment livssyn"Å oppdra barn som er spenstig - barn føler inni at de har det som trengs for å gjenopprette fra lager livets utfordringer.

Tross alt, la oss innse det. Uansett hvor hardt vi prøver å gå en gratis måte å slag mot lykke, vil livet alltid presentere sin andel av potholes overraskelse.

Ikke bokstavelig som sier disse tingene hver dag i juli. Endre dem. Finn måter å si dem på forskjellige måter dine barn.

1. Jeg tror på deg

Jeg sa til min tre år gamle Ari: "Jeg tror på deg" så ofte, han har begynt å dekke de samme ordene til meg.

morsomt eksempel: Den andre dagen jeg var å snu rundt vår leilighet på jakt etter nøklene mine. Jeg kollapset på sofaen frustrert fordi jeg ikke kunne finne dem. Plutselig følte jeg en napp på buksen min. Det var Ari.

"Mamma," sier hun, "Jeg vet at du kan finne nøklene dine. Jeg tror på deg. "

Hans ord var det booster skutt av adrenalin jeg trengte å stå opp og prøve å kaste sofaen bort fra veggen for en rask titt bak ham. Eureka! Jeg fant min tapte nøkler.

Ja. Jeg veldig mye tro på kraften i fremdrift "Jeg tror på deg!"

2. Gi aldri opp

Egentlig, når jeg sier disse ordene til sønnen min, sier jeg dem tre ganger i en dum tone, overdrevet "Winston Churchill": "Gi aldri opp! Aldri gi opp! Aldri gi opp! "

Dette gjør Ari elvemunningen. Og latter er en stor stressavlastning, slik at du kan gå videre.

Nylig, men jeg innså at disse ordene har et viktig tillegg. Min sønn og jeg var å sette sammen et puslespill Spiderman. Ari prøvde å plassere stykke onde pusle tomrom puslespill - mens du gjentar: "Gi aldri opp! Aldri gi opp! Aldri gi opp! "

Ikke stoppe å lese: Hvorfor menn gifte sykepleiere ende opp som den lykkeligste

Jeg rettet ham og sa: "Gi aldri opp, med mindre selvfølgelig du gjør noe som kan være feil - så må du stoppe, tenke og komme opp med en ny strategi"

"En ny strategi?" Spurte han.

"Ja," sa jeg, "Hvis du fortsetter å gjøre hva du gjør, vil du beholde får hva du får. Hvis ingenting endres, endres ingenting. Så ... du må finne en ny måte å gjøre en ny strategi for å få nye resultater. "

Ari erkjenner nå viktigheten av å aldri gi opp, samtidig være åpen for å finne nye strategier.

3. Praksis er måten å lære

Denne setningen minner Ari ikke bry seg for sklir og faller. Jeg liker å si at dette er ikke bare under en utfordrende aktivitet, men også før som innbydende ord.

4. Alle eksperter begynte som en nybegynner - akkurat som deg

Jeg føler det er viktig å minne min sønn at folk som er awesome på noe imponerende start.

Jeg vil at min sønn skal vokse opp å vite det er greit å gjøre feil. Det er greit å mislykkes. Det er greit å kjempe. Hva er galt er å tenke at feil, feil og kamper er permanente tilstander av å være. De er bare en bro som må fortsette å reise for å komme til "Land of rart". Jeg vil at min sønn skal vokse opp og vite at utholdenhet, tålmodighet og innsats er alt mye viktigere enn perfeksjon.

5. Svikt er ikke et alternativ

Jeg fikk dette uttrykket gjennom en av hans leker ninja snakker. Da jeg først hørte leketøy uttale denne setningen, sa jeg, "Å, jeg elsker denne leken! Svikt er ikke et alternativ! Det er bra. "

Ari og jeg deretter snakket litt om hva dette uttrykket betyr, ting liker fortsette å prøve, lære alt, ser det ikke som en "feil", men som en lærepenge og kunnskap til å lære hva du kan prøve på nytt med en ny strategi. Så feilen er ikke et alternativ. Ett av alternativene er: lære, vokse, la gå, akseptere deg selv for å prøve, og prøv igjen.

Ikke slutte å lese 8 tegn du blir en dårlig far til dine barn

Nå når Ari har problemer med å gjøre noe, ta atitude av Ninja og sier: "Failure er ikke et alternativ". Med dette uttrykket, har Ari forbedret i å lære å lese bøker.

6. Du må lære av hver feil eller ulykke

Når Ari søl noe, bryter han noe, faller noe, bryter noe, jeg synger samme melodi: "Du må lære av hver feil eller ulykke." Så spør jeg deg spesielt fortelle meg hva du har lært noen være det og snakke om det.

Jeg vet at alle gjør noen ganger katastrofer. Vi må bare prøve å ikke gjøre de samme mange ganger.

7. Du er trygg, og du er elsket

Jeg har nylig lagt til en setning i min kit Resilient ord etter at med min terapeut, hun ba meg om å huske en gang i min barndom da jeg følte meg trygg og elsket. Så snart hun spurt om dette, fikk jeg nervøs heller enn rolig. Jeg kunne ikke huske en klar avgjørende øyeblikk i min barndom der jeg følte meg trygg og elsket.

Da tenkte jeg på hvor viktig det er å oppdra barn føler seg trygg og elsket. selvfølelse blir styrket og oppfordrer verdi.

Jeg har nå lagt ordene "du er trygg og du er elsket" i min ritual godnatt til min sønn. Disse ordene hvisket mykt i øret hans før han sovner. "I're trygt, og du er elsket." Jeg håper virkelig at denne tause hvisking Cree et sterkt ekko, uendelig som vil vare langt inn i voksenlivet.

Av Karen Salmansohn
Oversettelse Lucida Livet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 84 = 91

map