Hvordan spise agurk å miste kilo

Frukt og grønnsaker, inkludert agurker, er ikke bare bra for helsen generelt er et svært velkomment tilskudd til dietter miste kilo. Agurker gi generøse mengder essensielle næringsstoffer, inkludert vitamin C og K, og har noen ernæringsmessige egenskaper som gjør dem nyttige for vekttap. Du trenger ikke å holde seg kun til agurk skiver servert med ingenting, er sannheten som du kan inkludere agurk i en rekke deilige retter for vekttap.

miste kilo med agurker

Agurk fordeler å miste kilo

Når du prøver å gå ned i vekt, inkludert lav-kalori matvarer i kostholdet ditt, for eksempel agurk, hjelper dette redusere kaloriinntaket å miste kilo. Agurker er svært lav i kalorier - en kopp oppskåret agurk har bare 14 kalorier, noe som er mindre enn 1 prosent av daglige kalorier på en diett for å gå ned i vekt på 1500 kalorier. Selv spiser en stor porsjon størrelse vil ikke gjøre deg opp i vekt.

En halv skrellet agurk har bare 24 kalorier, og en uten store skall fortsatt har bare 45 kalorier. Fordi agurk er lav i kalorier, selv med en stor del størrelsen, mat er en meget lav tetthet av energi. Fyll din diett med disse matvarene er gunstig for vekttap fordi det vil fylle deg opp når du følger en kalorifattig diett.

Andre ernæringsmessige fordelene med agurk

Du får andre ernæringsmessige fordelene med agurker, som vil hjelpe deg å holde sunn på reisen for å miste kilo. Å spise en halv agurk med skall gir deg omtrent en tredjedel av den daglige verdien av vitamin K, et essensielt næringsstoff som hjelpemidler i clotting. Dessuten vil du få 7 prosent av den daglige verdien av vitamin C, en antioksidant som også støtter produksjonen av kollagen, som holder bein, hud og sterk hår.

Agurk inneholder også flere fytokjemikalier - forbindelser med fordelaktige planter. Disse forbindelser gir antioksidant fordeler og kan gi fordeler antidiabetisk og agurk frø å bekjempe forstoppelse. Disse fordelene kan også indirekte bidra i målet ditt å miste kilo; Også ved nærende kroppen med næringsrik mat som agurk, er det mer sannsynlig å føle deg energi til å ta et aktivt og sunt liv.

klassisk råd til å tjene agurk

kilo ned med agurksalat

Salat med agurk

Bruk agurksalat som grunnlag for å hjelpe deg å miste kilo. Spise en agurksalat lav kalori før måltider, kan du fylle ut og gir hjernen din tid å behandle "full" signaler å ikke overspise hovedrett.

Prøv en blanding av hakkede agurker, tomater, fersk basilikum og sitronsaft for en lav-fett salat eller skiver agurk, rød grapefrukt, fennikel og hvitvin vinaigrette for en søt og sur alternativet. Alternativt, bland agurk stykker med spinat og paprika for en salat grønn presentasjon, og legger en håndfull mynteblader for en forfriskende smak.

Ikke slutte å lese 7 Deilig og enkle oppskrifter som ikke vet peparar med agurk

Agurk drikker lite kalorier

Når du er slanking, er det best å begrense inntaket av flytende kalorier, fordi flytende kalorier ikke forårsaker følelser av fylde som fast føde. Agurker brukes for å lage drikke for å erstatte sukkerholdig drikke. Dermed har fortsatt en forfriskende smak, men drikken vil være relativt lav i kalorier.

kilo ned med vann agurk

Skriv inn skiver agurk og sitron vann for å kjøle smakstilsatt vann, og tilsett basilikum eller mynteblader for et snev av urter. Legg fersk eller frossen frukt rister agurk - agurk gjør et godt sett med usøtet kokos vann, sitronsaft, noen frosne ananas biter, og en håndfull koriander eller persille. Du kan også lage en grønn smoothie med unsweetened avkjølt grønn te, romersk, grønnkål eller grønne grønnsaker, persille, agurk, selleri og litt sitronsaft.

Ikke stoppe å lese: Naturlig sitrus ferskvann med bete / bete og grønnkål

Agurk nudler lav kalori

Bruker en spiral cutter for å lage "nudler" å spise agurk i stedet for pasta og så kutte kalorier. Siden agurk ikke vil ha teksturen av ekte pasta, gir det tekstur og frisk smak som fungerer godt i pastaretter. For eksempel, Agurk nudler med rå tomatsaus - fra soltørket puré, friske tomater, hvitløk, olivenolje og tomater - eller dekket med bønnespirer, orientalsk kylling og noen lav-fett saus.

kilo ned med agurk

Du endrer pasta agurk vil spare mye kalorier selv om du skjære en hel agurk spiral og spise et par kopper "nudler". For eksempel, spise en middels agurk kuttet spiral i stedet for en kopp kokt ris, sparer du 166 kalorier - nok til å miste 3,5 kilo fett hvis du gjør denne endringen tre ganger i uken i et år, ikke medregnet eventuelle andre vekttap kosttilskudd endringer. Bruk av nudler agurk i stedet for spaghetti, sparer du flere kalorier - 197 kalorier per porsjon, eller tilsvarende nesten 7 kilo fett hvis du gjør denne endringen tre ganger i uken i et år, uten noen vekttap andre endringer i kostholdet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − = 46