Eliminering diett som kan forandre livet ditt

Du kan ikke fortelle lett, men maten du spiser hver dag kan være sakte forverret helsen og forkorte livet ditt. Men hvordan vet jeg? En eliminasjonsdiett mat kan være løsningen.

eliminasjonsdiett

For mange matvarer med giftige ingredienser er vanskelig å oppdage, spesielt for de som allerede har ryddet opp sine dietter og føler at de spiser sunt, men selv fortsatt manifest symptomer på ikke å gjøre ting helt riktig.

Å spise "sunt" er ikke synonymt med å være sunn, ofte matvarer som er merket som sunn, inkludert frukt og grønnsaker, er ikke akkurat det kroppen vår, endret bestemte vilkår, trenger.

Allergier, kløende hud, og hevelse generelt forårsaker autoimmune sykdommer slik som reumatoid artritt, lupus, og andre sykdommer med autoimmun spektrum som fibromyalgi, er noen av symptomene og indikerer at utover å spise sunt, du bør starte en eliminasjonsdiett.

Testen kan være opplysende, men "gullstandard", som er det siste ordet for å se om maten som forårsaker betennelse, er det å kutte matvarer som kan være mulige gjerningsmannen for ca en måned, og se hvordan du føler deg når gjeninnfører siden gjeninnføringen, hvis de er virkelig mat som sårer deg, vil din reaksjon være sterkere og som vil fortelle deg må utrydde dem helt.

Eliminering diett som kan forandre livet ditt

alle er bedt om å gjøre en mat eliminering diett minst én gang. Du trenger ikke å være for syk til plikt å gjøre det.

Dette er en 7-trinns plan for å lage din egen eliminasjonsdiett. Du vil bli overrasket over hva du kan lære av dette.

1. Ta lager. Det er vanskelig å vite hvor du skal, med mindre du vet hvor du er.

Har du hudproblemer, fordøyelsesproblemer som gass, oppblåsthet eller intermitterende forstoppelse? Har du lider av allergi? Hvordan er din energi nivå? Hva med humøret? Har du lider av hjernetåke? Dette er bare noen av de potensielle symptomer på mat sensitiviteter.

Derfor, før du starter en eliminering diett starter på hodet og gå mot dine føtter, og lage en liste over alt som du merker i kroppen din, enten om det er en subtil eller langvarige symptomer. Dette forbereder deg til å legge merke til betydelige endringer når de oppstår.

Ikke slutte å lese: 6 naturlige alternativer til Ibuprofen

2. Eliminerer mat mistenkte i 23 dager

Den grunnleggende eliminering diett er så enkelt som dette:

Gluten, melkeprodukter, egg, soya, rask mat eller alkohol i 23 dager.

egg-melk meieri eliminasjonsdiett

Hvorfor 23 dager?

Antistoffer som er proteiner som immunsystemet formen når den reagerer på mat, har omtrent 21 til 23 dager for å gi, slik at hvis ikke la ting til hvilken man er følsomme i det minste i løpet av denne tiden, vil ikke oppnå effekten å fjerne dem helt.

Hvorfor eliminere alkohol?

Å eliminere alkoholen er delvis avgiftning faktor. Men alkohol har også mye sukker som hjelper ting som skadelige bakterier i tarmen til å trives. Så når du fjerner alkohol, kan du føle deg bedre i et par uker, ikke bare ved fravær av en disruptor søvn og depresjon i livet ditt, men fordi du har virkelig forandret floraen i tarmen er viktig å holde sunt.

3. Hva demoner som da!

Hvis dette er din reaksjon, ikke få panikk. Du kan gjøre det. Dietten krever litt shopping og ta et par minutter om dagen for å tilberede mat.

Vi er alle vant til rask mat, lett å tilberede. Problemet er som regel mat som kan tilberedes og konsumeres på denne måten vi blir syke over tid.

Danne nye vaner tar 21 dager, og det er derfor vi gjør en eliminering diett i 23 dager. Vi ønsker disse nye vaner.

4. Men seriøst .... Hva bør jeg spise?

  • 30% protein "ren", dvs. organisk, hormon fri fra dyr foret med gress, magert kjøtt, kylling, fisk og sjømat vill.
  • 70% av grønnsaker, belgfrukter (bønner og linser tenke), nøtter, frø, tang, og glutenfrie korn som quinoa eller havre, og er også organiske og fortrinnsvis rå. Det er så enkelt.

5. Hva skal spise og hva du skal unngå i en eliminasjonsdiett

fisk og grønnsaker eliminasjonsdiett

Hva du skal spise

  • Fisk spiser økologisk og vilt
  • Spis rikelig med fiber, ferske hele matvarer og ubehandlet mat; viktig å lage mat selv.
  • Spise mye sunt fett som finnes i olivenolje, kokosolje, solsikkeolje, linfrøolje, valnøttolje og avokado.

Ikke stoppe å lese: 5 Naturlige behandlinger for oppkast

For å unngå å spise

  • Enhver bearbeidet mat (pakket på boks, etc.)
  • Ikke prøv å lure dine forsøk å røre godt med dårlige, det er, for eksempel, ikke bruk et glutenfritt brød og organisk å smøre et beløp på raffinerte karbohydrater opp slik at den ser mindre dårlig. Eller ikke forberede frukt smoothies med kumelk, som først er ikke en god kombinasjon, og for det andre, er tilsynelatende en god ting å drikke, men det er ikke fordi meieriet ikke er velkommen i løpet av en eliminasjonsdiett.
  • Omsorg med matvarer som opprinnelig inneholder gluten, vanligvis lider av krysskontaminering med andre matvarer sammen gjør de inneholder dette proteinet og som vanligvis forurense. Du må gå for produkter som er fri for gluten og er sertifisert.

6. Hvordan kan gjeninnføre matvarer riktig måte

Dette er også mye enklere enn folk tror.

Dag 24, velge en ting du slettet, slik som gluten eller melkeprodukter eller egg, men ikke mer enn en, og spise den.

Se hvordan du føler deg i de neste 48 timene. Hvis du har noen reaksjon etter to dager, spiser den samme maten igjen, og for andre gang, legge merke til hvordan du føler deg. Derfra opp til deg å avgjøre om du bør gjeninnføre som mat i kostholdet ditt på en jevnlig basis.

Når du har gjeninnført en første måltid, velge en annen og følger de samme trinnene.

7. Alt dette fungerer best når du betaler oppmerksomhet til deg selv

Gjennom kosthold og gjeninnføring prosessen, legge merke til hvordan du føler deg. Kanskje du vil se endringene du ikke forventer. Kanskje kvaliteten på søvn eller energinivået ditt forbedres. Kanskje huden rødhet er borte, eller magen er flatere, ikke produserer slim eller føler kløe i kroppen. Kanskje enda (fordi noen manifest) ikke har angst eller panikkanfall.

Ingen blodprøve kan fortelle deg hva livet uten en bestemt mat. Når du ser det for deg selv, kan du snike rundt å spare en levetid på betennelse, irriterende symptomene, og i noen tilfeller til og med livstruende sykdommer.

Lucida forskning og skriving av livet
bilder fra Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2