16 urter behandle interne parasitter raskt

Visste du at over 85% av folk bare i E.U. De har et problem med interne parasitter? Disse organismene lever i eller på en vertsorganisme, og fordel på bekostning av verten.

innvendige parasitter ormer

Felles faktorer for å inngå interne parasitter

Interne parasitter, som parasitter av blod, koksidier og ormer lever inne i kroppen og lever av blod og mat, og kan være av forskjellige størrelser og former. Hvis ubehandlet, de fører til mange helseproblemer.

Noen parasitter legger egg og føre til søvnløshet, irritabilitet og kløe, mens andre føre til anemi som de beiter på røde blodceller, og det er noen som spiser maten din og la deg sulten og ute av stand til å få vekt.

 • dårlig hygiene
 • dårlig helse
 • internasjonale reiser
 • Spis mye borte fra hjemmet
 • nedsatt immunforsvar
 • Bor eller besøker et område kjent for å ha parasitter

Parasitter kan trives i tarmen i årevis uten symptomer oppstår. Men når de oppstår, disse er de mest vanlige:

 • Vekttap
 • Oppblåsthet og gass
 • diaré
 • trøtthet
 • magesmerter
 • Magesmerter og følsomhet
 • Kvalme eller oppkast
 • Fjern ormer når avføring

16 urter behandle interne parasitter raskt

Utseendet til interne parasitter fører til en rekke helseproblemer og noen alvorlige ganger. Å behandle tarmparasitter på en naturlig og trygg måte, kan du bruke urter, som følgende 16 mest effektive:

timian

Timian er ekstremt effektive i å stimulere thymuskjertelen og dets antibakterielle egenskaper forhindre parasitt vekst mens det var på naturlig kroppsforsvar. Timian dreper også tarmmikroorganismer.

hvitløk

Hvitløk har sterke soppdrepende egenskaper som er perfekt for behandling av interne parasitter. Eliminerer skadelige mikroorganismer og fremmer fjerning av tungmetaller fra kroppen. Denne kraftige plante avviser også lopper, flått og mygg.

svart valnøtter

Svarte valnøttskall og valnøtt eier rent blod og innvoller og behandle gjær infeksjoner. Du bør drikke juice svart valnøtt skall eller bruke væsken å drepe interne parasitter.

Diatomite eller kiselgur

Diatomerjord absorberer næringsmiddelkvalitet metylkvikksølv, E. coli, virus og endotoksiner, og også dreper tarmparasitter, detoxifies kroppen og regulerer tarmflora.

interne parasitter

malurt

Blomster og lyse gule og grønne blader av malurt blir ofte brukt i behandling av mageproblemer. Klargjøre dens antimikrobielle egenskaper infeksjoner og behandling av innvollsorm. Vær imidlertid oppmerksom på at det ikke er anbefalt for gravide og ammende mødre.

Ikke slutte å lese: årsaker og løsninger for nervøs tic i øyet

negl

Clove er den eneste urt som kan fullstendig ødelegge parasitt egg. Det antibakterielle, antivirale og antisopp spiker eterisk olje ødelegge indre for å ødelegge eggene deponert ormer i tarmkanalen parasitter. Når blandet med malurt og svart valnøtter, er det enda mer effektive.

spiker for interne parasitter

oregano olje

Oregano olje sterke antibakterielle midler, antisopp, antiparasittiske og antivirale egenskaper. Det er rik på antioksidanter som hindrer skade fra frie radikaler og gjenoppretter den mikrobielle miljøet i fordøyelseskanalen.

Capsaicin / Cayenne

Cayenne pepper, seg selv, er ikke til å drepe parasitter godt nok til å være på denne listen, men det har andre egenskaper verdt å nevne her. Avskrekker skadedyr kommer hjem (eller bite, grave) og capsaicin har tonnevis av andre gunstige gjør også andre urter er mye kraftigere egenskaper.

goldenseal

Goldenseal (hydrastis canadensis) er et naturlig middel for mange interne parasitter. Det er også en god ingrediens for bruk i oppskrifter og formler munnskyllevann øyeskylling. Det er også et topisk behandling av eksem og psoriaser. Goldenseal er ikke bare anti-parasitt, er også antibakteriell og antiviral. Det er også ideelt å avgifte blodet. Det er et godt supplement til å ta noen detox diett.

echinacea

Echinacea støtter immunsystemet i kroppen. I kliniske forsøk med bestemt var det en reduksjon på 70% i vinter tilfeller av infeksjoner når Echinacea ble tatt rutinemessig i løpet av vinteren. Dette antiparasittiske gress, øker antall hvite blodlegemer. Echinacea brukes til noe som angår immunsystemet. Det er også nyttig med akutte infeksjoner, innbefattende urin og tarmkanalen.

Echinacea for interne parasitter

Oregon drue rot

Den aktive kjemisk stoff som finnes i roten av Oregon drue er berberine. De naturmedisinere noen ganger erstatte Oregon drue rot for goldenseal eller kinesisk Coptis. Denne urten brukes for forstoppelse, oppblåsthet, tarmproblemer, psoriasis og andre hudsykdommer. Dreper parasitter, bakterier, virus og sopp.

Ikke stoppe å lese: årsaker og naturlig rettsmidler for acid reflux og sår

berberine

Berberine er en viktig alkaloid som forbedrer immunitet i mange planter, inkludert goldenseal, kinesisk Coptis, Oregon drue, indisk berberis og gurkemeie. Berberin gir en bred immun støtte, fremmer sunn respiratoriske slimhinner, opprettholde en sunn immunrespons, og også hjelper til å opprettholde normale tarmflora i kroppen.

Gul Dock Root

Gul dock rot er en kraftig blodrenser og lymfatiske rengjøringsmiddel. Forbedrer funksjonen av tykktarmen og leveren, og brukes til å behandle mange sykdommer i huden, interne eller tarmparasitter, og betennelse.

pumpkinseed

Gresskarfrø og gresskarfrøolje er rike på fettsyrer, sink, kobber, steroler, aminosyrer og antiinflammatoriske midler. Gresskarfrø brukes til å behandle ormer, spesielt bendelorm. Ikke Morderen raskest parasitter, men det er nyttig i tilfeller. Anbefalingen er å spise rå gresskarfrø hver dag i flere uker.

Granada frø for interne parasitter

Granada frø

Granada har vært spioneringen som en Superfood med mange helsemessige fordeler, og i mange år har også blitt brukt til å behandle infeksjoner vanligste parasitter som finnes i mennesker: ormer, ormer og bendelorm.

reishi

Reishi sopp vokser vilt på trestammer og råtnende tømmerstokker i kyst provinsene i Kina. De reishi Sopp er antitumor og antioksidant. Lavere blodtrykk, glukosenivåer og LDL-kolesterol. De behandle hepatitt B, glomerulosklerose, kreft og sår, og er antifungal og antiparasittisk.

Forholdsregler urtemedisiner

Ikke alle urter eller urtemedisiner bør tas med andre. Vær forsiktig når du arbeider med naturmidler. Gjør din forskning. Selv om den gode nyheten er at eventuelle bivirkninger er mindre sannsynlighet for å skade som du kan gjøre noen farmasøytisk produkt. Gjør mye forskning og / eller spør en ekspert fra urter før du tar noen av de ovennevnte under graviditet eller amming.

Det bør følge et sunt kosthold når du prøver å gjenopprette helse, men spesielt bredspektret antimikrobiell kosttilskudd er tatt. Du kommer til å drepe noen av veldedighet også flora, og det er viktig at du spiser spesielle matvarer, probiotika og gjæret for å gjenoppbygge et sunt økosystem.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − = 15

map