21 frukt, grønnsaker og espacias som kanskje ikke vet hvordan de vokste

kaffe treet

Vi har alle en favoritt, grønnsaker eller krydder frukt, men de fleste av oss sannsynligvis ikke vet hvor de kommer fra eller hva deres anlegg. Det er derfor vi har satt sammen en liste over 21 deilige frukt, grønnsaker og krydder som viser hvordan de er vokst.

Vi er sikker på at du vet hvordan noen av disse matvarene vokse, men mest sannsynlig ikke kjenner dem alle. Det er interessant å se hvordan ulike deler av disse plantene er det vi liker å spise. Kanel bark, røtter peanøtter, kapers plommer, sesamfrø og bananer, alle kommer fra ulike deler av planter og alt er deilig.

Mange av disse plantene er bare spiselige underarter i et bredere spekter av planter som ikke kan spise kategori. Banan arter funnet i supermarkeder er bare en håndfull av alle arter av bananer der, hvorav de fleste ikke kan spise fordi de er fulle av harde frø.

Å vite hvor maten kommer fra og hvordan de danner er viktig fordi det gir oss mulighet til å gjøre mer kvalifiserte beslutninger om hva vi spiser. Oppdag Kiwis vokser på vinstokker sannsynligvis ikke vil endre seg hvis du spiser eller ikke, men vil berike din forståelse av verden og vil oppfordre deg til å ta en større interesse for hvordan og av hvem disse matvarene er dyrket.

Ikke slutte å lese: fantastiske egenskaper av chai te og hvordan å forberede

 1. Cacao

cacao treet

2. Peanøtt / Groundnut

3. Canela

 4. Vanilla


5. Pineapple

6. Kiwi


7. Svart pepper

8. Almendra

 

9. Aguacate

10. Carambole (carambola)

11. sesamfrø (sesamfrø)

12.- Café

cacao treet

13.- Mango

cashew 14.-

Saffron 15.-

16.- Caper

Rosenkål 17.-

18.- artisjokker

19.- te anlegget

20.- Pistachio


21.- Granada

Lucida forskning og skriving av livet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 + = 33