Lag din egen roterende komposten.

Lag din egen roterende komposten.

Her er hva du trenger for din egen kompostbeholder:

fat
Abs toalett flens 3 "
PVC-rør 3 "
PVC plugg 3 "
2 deler av trykkimpregnert trevirke 2 x 6 x 10
20 treskruer Ø trykk behandlede
2 hengsler med tilsvarende skruer
En klinke for vindu med tilsvarende bolter og muttere.
Galvaniserte rør 1 1 "i diameter og omtrent 4 fot (ca. 1,20 cm).
8 treskruer 1-1 / 2 "

Dette er de verktøyene du trenger for å fullføre prosjektet (avhengig av å bruke dine egne verktøy og kompetanse til å gjøre hvis du har alle disse verktøyene):

Tall
Manuell sirkelsagblad tre
Borkronen 5/16 "hullsag litt større enn den galvaniserte rør / skap stang
Sandpapir finkornet
sirkelsag
Vindu myggnetting
Fly kutte saks
flat skrutrekker hode og
hammer

NOTEHvis du kan unngå å kjøpe og bruke alle eller de fleste av disse materialene, er det mye bedre, betydningen av dette arbeidet oppfyller de fleste forventninger.

La oss begynne!

Bestem hva den beste slutten av fat og deg. Bruk hånd så å skjære den kapselformede halvsirkelen (halvparten av hele sirkelen).

Så vil hetten når du er ferdig med å klippe.

Pre-bore hull for hengsler og låser. Tilkobling av maskinvare, ved hjelp av skruer og muttere (utvendige skruer mutre innsiden).

Plasser veke eller borekronen inn i bore og målt halvveis på hver side av sylinderen, som starter på hver side av dekselet. Hullene skal bores, slik at røret til å passere parallelt med dekselet.

Boret hull for å passere røret. Før røret for å sikre at sylinderen lett kan gjøres. Hvis ikke, øke diameteren på hullet litt.

På bunnen av fatet, spor 3 "åpning toalettet flensen. Klipp ut sirkelen med håndsag.

Sett toalettet flens utad fra sylinderen og sikre at den passer.

Ikke stoppe å lese: Hvordan lage en vakker hage bane i blad formet

Kutte nettet nok til å dekke bunnen av åpningen i flensen. Bore hull for å skru den flens på sylinderen og fly til flensen.

Fjern fat røret og plasserer PVC-rør vertikalt inn i sylinderen, som passer over toalettet flensen. Skjæres den til å passe vertikalt ned i tønnen, slik at omtrent 6 "klaring mellom toppen av røret og åpningen av komposten. Plassere hetten 3 "på toppen av røret.
Merke på røret galvanizdo som vil møte med PVC-rør.

Ved hjelp av borekronen 5/16 "hull boret flere flere inches i PVC-rør. Ved hjelp av hullsagen, bore to hull i PVC-røret, slik at røret kan passere forsinket.

Ved å bruke den samme bore 5/16 "hull boret vertikalt på linje i et fat, ca. 2" fra hverandre stående og 6 "horisontalt.

Skjær to identiske komposten for din sirkelsag og trykkbehandlet tre "ben". Det begynner å måle fra den side av sylinderen mot sentrum, tilsetning av 1 fot måling. For hvert "ben" er 2 "fra bunnen av den ene enden, fokuserer hullet for å skjære en krets for røret å passere.

Skjær fire identiske lengder for å sikre treben. Festes med skruer trykkimpregnert trevirke som du kan se her.

Jeg har lagt avstandsstykker mellom den trykkimpregnert trevirke og sylinder for å holde røret på plass. De var ikke noe mer enn biter av PVC-rør som passer rundt røret, klippe en 2 "lang.

Sjekk rundt og se hva morsomt å lage din egen kompost.
grønnsaker / frukt og deler av skjell, eggeskall, kaffefilter og hage, etc (ikke kjøtt, egg eller melkeprodukter) og kaste alt i tønnen med tørt løv, gress: innsamling av avfall fra kjøkkenet starter og verksted avfall med et forhold på 1 (kjøkkenavfall) 2 (yard avfall). Rotering av sylinderen en gang i uken og holde så fuktig som en fuktig svamp tilsetning av vann etter behov.

Det vil være klar til bruk i hagen når komposten lukter himmelsk land og er i svart og smuldrete farge. Plantene dine vil takke deg så mye for denne deilige concoction.

kilde: potholesandpantyhose
Forskning og opprinnelige spanske oversettelse: laget Vid Lucida.

Ikke stoppe å lese: 3 Oppskrifter Natural myggmiddel


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 + = 68