6 hjem rettsmidler for å behandle rynker rundt øynene

behandle rynker rundt øynene

Behandle rynker rundt øynene kan gjøres veldig effektivt ved hjelp av hjemme rettsmidler som kan bidra til å redusere rynker og gi den et lysere utseende til huden din.

Alle kvinner ønsker å se bra ut uansett alder og påvirkning av ulike negative faktorer i kroppen. Derfor er en av de mest ubehage problemene for alle kvinner er rynker rundt øynene.

Årsaker til rynker rundt øynene

Årsakene til disse rynker eller tidlige tegninger rundt øynene kan være forårsaket av mange faktorer, som for eksempel ikke å ha skikkelig vare, stress, mangel på søvn, tilstanden til klimaet der du bor, vaner og ansiktsuttrykk, og så videre. Rynker rundt øynene dannes svært raskt, ettersom huden er gossamer i dette området. derfor, for å unngå dannelsen av rynker rundt øynene og andre deler av ansiktet, og for å holde huden i god stand vil vi presentere en rekke hjem rettsmidler som vil hjelpe deg å behandle dem.

Hjem rettsmidler for rynker rundt øynene

Du kan bruke en okulær massasje, revitaliserende og nærende som ikke bare vil bidra til å forhindre rynker, men også for å bli kvitt dem.

Ikke stoppe å lese: Tiltak for å behandle arr venstre ved akne

Fjerne makeup riktig

1. Først må du vet hvordan du skal velge riktig makeup remover og at ikke skader huden din enda mer. De fleste produktene har kjemikalier som kan forårsake flere problemer enn gi løsninger, så det er alltid lurt å vite hvordan enkelte naturlige ingredienser arbeide, for eksempel eddik eple cider eller ansette teknikken av naturlig peeling som vil hjelpe deg å holde ansiktet i god stand. Den bruker en bomullspinne. Fjern alltid sminken Du kan gjøre en stor forskjell mellom utseendet av rynker rundt øynene og fraværet av dem med årene.

En av de mest effektive måter å Hold ut rynker rundt øynene dette er hydrat og holde huden næring stadig næret. For å gjøre dette vi forlater neste flere hjem rettsmidler.

Masserer ansiktet

2. massere forsiktig huden rundt øynene ved hjelp av en maske med kakaosmør og tindved. Dette bør brukes regelmessig flere ganger i uken. Påfør masken ved leggetid på ren hud.

Ved hjelp av hjemmelagde masker

Mascariilla å behandle rynker rundt øynene

3. Maske med poteter og mandelolje eller olivenolje. Denne masken er brukt i 20 minutter på huden rundt øynene. Også poteter kan brukes å fjerne flekker og mørke pigmenter på huden i ansiktet, og kan påføres som et stykke over behandlingsområdet.

Ikke slutte å lese: Hjem rettsmidler for å behandle kviser

Juice og naturlige oljer

4. aloe vera juice bekjemper rynker effektivt. For å gjøre dette, klem saften fra aloe blad (som bør være nyklippet) og gjelder lett massasje på huden ren og tørr. I dette tilfellet, må du være forsiktig at saften ikke når øynene.

5. naturlige oljer for rynker rundt øynene. En dråpe mandelolje eller olje oliven, du må gi dem en og gjelder sirkulær massasje på huden flick.

6. Også anvendelsen av te er meget tilrådelig, f.eks grønn te, du må dyppe bomull og deretter massere inn i sirkulære området i nærheten av øynene.

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 17 = 26

map