Hvor hurtigt helbrede en stald

hvordan man kan helbrede en stald

En stye er en type af øjeninfektioner. Denne infektion forekommer i bunden af ​​øjenvipper. Det kan være forårsaget af faktorer både internt og eksternt. Der er mange typer af symptomer på denne infektion lige fra dannelsen af ​​fremspring brændende fornemmelse i øjnene.

Retsmidler til at helbrede en sty hurtigt

Selvom der er mange medicinske behandlinger for stye er det altid bedre at gå naturlige og hjem retsmidler. Denne artikel vil give en kort beskrivelse af de forskellige typer af naturlige midler til rådighed for den stald i øjet.

Mælk og gurkemeje

Gurkemeje har antifungale egenskaber, der er gavnlige for hud betingelser. Konsummælk (organiske, fortrinsvis frie græssende køer) en gang dagligt blandet med gurkemeje derfor Det kan hjælpe i den effektive reduktion af stye. Det også fremskynder helingsprocessen.

Tag en ren klud og suge det i varmt vand. Klem overskydende vand og derefter anvende dette materiale på det angrebne øje med sty i 10 til 15 minutter. Gentag denne proces 4 eller 5 gange om dagen. Den varm komprimere hjælper afløb pus styes. Det giver også lettelse for brændende øjne.

Du må ikke stoppe læsning: giftig kviksølv i forarbejdede fødevarer

persille

Tag en håndfuld persille og forberede det i kogende vand i ca 10 minutter. Dyp en ren klud i vand og anvende på den lukkede øjenlåg af det angrebne øje. Hvile og slappe af i cirka 15 minutter efter afslutning af processen. Persille fungerer som rensning agent for øje og hjælper med at fjerne giftige materialer. Det til gengæld hjælper i hurtig heling stye.

guava blade

guava

Anvendelsen af ​​guavablade er en anden meget effektiv måde at få lindring af smerter forårsaget af sty. Alt du skal gøre er at opvarme guava blade og læg dem i en varm klud. Så nøjes denne klud på den berørte lettelse at lægge mærke til hurtigt, hvis brændende øjne.

Hvidløg saft

Hvidløg er kendt for sine medicinske værdier at helbrede infektioner. Du kan slippe af stye ved at anvende frisk hvidløg saft omkring det inficerede område.

løg

Du kan bruge løg skiver over de inficerede øje at slippe af med smerter og også for at fremskynde helingsprocessen stye. Det er klart brugen af ​​løg kan være en smule smertefuld, især fordi det kan irritere øjet, men er meget effektiv, og derfor værd at tage en chance, fordi det har mange egenskaber, der kan hjælpe dig hurtigt helbrede stalden.

tepose

Dyp en urtete pose i kogende vand og derefter langsomt nødt til at placere det på øjnene. Du skal sikre, at temperaturen er varm, og selvfølgelig hverken kold, varm. Urtete frem for alt, kamille, hjælper med at fjerne pus stye. Denne effektive hjem afhjælpe hjælper også med at reducere infektion.

Du må ikke stoppe læsning: Akupunktur og kinesisk medicin.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 73 = 76