10 Fordele ved Epsom salte

Epsom salte bruges af mange mennesker hver dag for snesevis af sygdomme og problemer. I denne vejledning vil vi udforske ti store fordele ved at bruge Epsom salte.

Epsom salte er blevet anvendt i flere hundrede år, de kommer fra Epsom i det sydøstlige England. Epsom salte er sammensat af magnesium og sulfater kan have nogle overraskende fordele hvis de anvendes korrekt.

Det kan være en lille kendt faktum, at magnesium-sulfat findes i Epsom salt optages gennem huden!

Tid til at slappe af

Når vi føler sig stressede, er magnesium niveauer i kroppen udtømte. Epsom salte bidrage til genoprettelsen magnesium tage et varmt bad nedsænke dem. Magnesiumsaltene hjælper kroppen producere høje niveauer af serotonin, kemikaliet i antidepressiva. De ovennævnte egenskaber af Epsom salte hjælpe kroppen til at fungere ordentligt, og kan også hjælpe med koncentrationsniveauer.

øge energi

Vi har set, at Epsom salte kan hjælpe os slappe af og slappe af, derfor, du kan blive overrasket over at opdage, at de salte også hjælpe med at skabe adenosintrifosfat, som er en naturlig krop kemikalie, som øger energi.

Du må ikke stoppe læsning: Lemonade lavendel at lindre hovedpine og angst

lindrer smerter

Epsom salte har nogle af de samme egenskaber som medicinsk anti-inflammatorisk, som kan hjælpe med problemer og lindrer kramper kroppens naturlige smerte.

stopper Lugt

Der er også en naturlig neutraliseringsmiddel i Epsom salte for at hjælpe dem (når de blandes med vand) for at forhindre mund lugt.

Fjerner døde hudceller

Ved blanding med enten olivenolie eller badeolier, kan Epsom salte bidrage til at fjerne akkumuleret døde hudområder. Lad aldrig salt på huden i længere tid, når du har forladt badeværelset husk at skylle salte.

Nå Shampoo
Hvis du har fedtet hår, tilføjer den rette mængde salt kan hjælpe med behandling. Du kan også hjælpe med at sætte tykkelse til tyndt hår med Epsom salte.

fjerne splinter

Hvis du har en dyb splint, der er vanskeligt at udtrække du kan bringe til overfladen af ​​huden let, når du drenches problemfeltet i salte.

Klik på billedet for at se større

Blodpropper potentielle stopper

På grund af dens relaxationsegenskaber, menes den at Epsom salte kan bidrage til at forebygge blodpropper, fordi naturligt sænker blodtrykket.

Stop forstoppelse

Vær sikker på at læse: Probiotika en effektiv løsning til cøliaki

Salte med til at øge vand i tarmene, der kan hjælpe med forstoppelse problemer, men da du er nødt til at tage salg for at dette kan være effektiv, skal du sørge for at konsultere en specialist, før du bruger salte.

Plant ernæring

Ikke kun Epsom salte hjælpe den menneskelige krop, men kan også hjælpe med væksten og modenhed af planter. De naturlige egenskaber af magnesiumsalte hjælpe med udviklingen af ​​klorofyl, og egenskaber af svovl salte hjælp planter optager sundere fødevarer elementer.

Som det fremgår af ovenstående, kan Epsom salte hjælpe mange dagligdags problemer. I denne aktuelle øjeblik i den vestlige verden, som regel tabletter er et hurtigt fix, når virkeligheden er, at løsningen kan være i et produkt, der har eksisteret i hundreder af år. Med Epsom salte ved siden af ​​eller som en erstatning for medicin, kan du sikre, at dine problemer kan udryddes hurtigt og effektivt.

Forskning og oprindelige spanske oversættelse: hold liv Lucida
kilde: hivehealthmedia.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 67 = 73